Doğumu Hızlandıran Denenmiş Yöntemler Nelerdir

eslem_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
60
5
35
Merhaba arkadaşlar 39 haftalık gebeyim doğumu hızlandıran bildiğiniz denenmiş yöntemler varmı?

Hurma merdiven in çık sıcak banyo yürümek cinsel ilişki bunlar hariç başka bildiğiniz yöntemler varmı

Kaç haftalık hamilesin?Doğumu hızlandırma değil de kolaylaştırma yöntemi desen daha doğru olur.Çünkü bırak bebiş doğal haliyle ne zaman gelecekse o zaman gelsin:)

Canım ben sancilarim başladığında hurma yedim.birde bi kase bal ve çörek otu yağını karıştırıp yedim.iyi geliyor demişlerdi rahim ağzının açılımına.dua et inşallah saglicakla gelir bebis

Dolmuş a binip gez :) şaka değil gerçek. Doktorum bana doğumu tetikler diye dolmuş a binme demişti. Annem de dolmusla kızkardeşi min dogumuna yetistirilmis. Dolmuş öyle bir ziplatip sarsmis ki annem hastaneye varır varmaz dogurmus çok kolay bir doğum olmuş hatta nerdeyse dolmusta doguruyormus :)

Ictinmi hint yagini nasil kullandin ki .
Yok daha kullanmadım bugün siparim verdim biraz önce intertten şimdiki kullandıklarım limonlu melisa aslan pencesi boğurlen koku bunları kaynatıp içtim bugün 2 defa 2 gundurde karanfil yağı ve fesleğen yağı içtim 3 damla suya damlatark günde 2 defa gerisi zararmış soğan suyu maydonoz suyu bunlarıda denemiştim hiç bir etkisi yok soğanla maydonozun

Yazıyı okuyan arkadaşlar eğer bebeğiniz küçük ise kesinlikle denediklerimi denemyin ben gebeliğimin son haftalarında olduğum için deniyorum denerken büyük araştırmalar yaparak deniyorum

Yazıyı okuyan arkadaşlar eğer bebeğiniz küçük ise kesinlikle denediklerimi denemyin ben gebeliğimin son haftalarında olduğum için deniyorum denerken büyük araştırmalar yaparak deniyorum

Aktarlarda kuruyemiscilerde satiliyo cnm hint yagi esin alsaydi kske internette ugracgna

Ben hamam diye biliyordum sicak kaslari grvsetip rahim agzini aciyor diye ama 2 gun once gittim suyu cok ilik ilik dokunmusum hala bisey yok:)

arkadaşlar doğum esnasında yapılacakları bilmem ama öncesinde ben hamilelik boyunca hem yüzdüm hem yürüdüm.. doğum esnasında sancı başlangıcı dahil 2,5 saatte doğurdum.. burayı okuyanlar varsa eğer ben yürüyüşü ve özellikle yüzmeyi tavsiye ediyorum.. hamilelik sürecini de çok sakin geçirmeyi sağlıyor..

X