Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün biraz kasılmalarım varr :)
İki uç defa kasılma oldu ondan sonra tık yok bu hint yağını araştırmam lazım şimdi acaba deneyip sonuç alan varmıNapdin son durum ne ?
Faydasi oldmu yaptklarinin
2 3 defa kasılma oldu durdu bu h
İki uç defa kasılma oldu ondan sonra tık yok bu hint yağını araştırmam lazım şimdi acaba deneyip sonuç alan varmı
Yok daha kullanmadım bugün siparim verdim biraz önce intertten şimdiki kullandıklarım limonlu melisa aslan pencesi boğurlen koku bunları kaynatıp içtim bugün 2 defa 2 gundurde karanfil yağı ve fesleğen yağı içtim 3 damla suya damlatark günde 2 defa gerisi zararmış soğan suyu maydonoz suyu bunlarıda denemiştim hiç bir etkisi yok soğanla maydonozunIctinmi hint yagini nasil kullandin ki .
Yazıyı okuyan arkadaşlar eğer bebeğiniz küçük ise kesinlikle denediklerimi denemyin ben gebeliğimin son haftalarında olduğum için deniyorum denerken büyük araştırmalar yaparak deniyorum
Burda aktara sorduk yok dedi canım ondan sipariş verdim internettenAktarlarda kuruyemiscilerde satiliyo cnm hint yagi esin alsaydi kske internette ugracgna
Burda aktar
Burda aktara sorduk yok dedi canım ondan sipariş verdim internetten
Araştırdım canım yabancı ülkelerde uygulanıyormuş bu hint yağı geldi bugün süte karıştırıp içtim hadi hayırlısı bakalımHim iyce arastrsaydin canim ise yariyomu zarari falan varmi nasil kullaniliyo flaan
Araştırdım canım yabancı ülkelerde uygulanıyormuş bu hint yağı geldi bugün süte karıştırıp içtim hadi hayırlısı bakalım
3 kaşık kattım canım wc çıkarttı şimdilik bide istifa ettim arada bir sancı oluyor ama wc çıkma isteğindenBklm fyda edicekmi cnm nekdr kattin süte
3 kaşık kattım canım wc çıkarttı şimdilik bide istifa ettim arada bir sancı oluyor ama wc çıkma isteğinden