doğumu hızlandırmak için ne yapılabilir?

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
40
Kocaeli
Arkadaşlar bişey sorucam..arkadaşım 38 haftalık..bi arkadaşımın sancıları daha olmamış ama bebeğin boynuna kordon dolanmış..doktor şuan için tehlikesi yok demiş..arkadaşımda sezeryan da olmak istemiyor..normal doğum istiyor...sancılarının olması açılma vs. için yapabileceği bişey var mı? hani yemesi gereken yiyecekler falan..ben hurmayı duymuştum..

hurmayı bende duymuştum ve yemiştim :)) doğumum kolay ve hızlı oldu ama hurmayla ilgisi var mı bilmiyorum :) suni sancı var bir de. suni sancı da vermişlerdi bana, korkulacak bir yanı yok onun da. hayırlı doğumlar dilerim

ben birşey biliyorum ama söylemem doğrumu bilmiyorum.göğüs uçlarıyla oynamak doğumu hızlandırıyor.ama sonuçta tehlikeli olabilir.doktoruna sorarak yapsın lütfen.bize üniversitede doğum öncesi gelişim dersinde anlatmışlardı doğrudur heralde.ama lütfen kafaya görede yapılmasın.doktora sorup öyle yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…