- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
hayırlısı olsun canım ben de çok istiyorum normal doğum ama dediğin gibi bebek belirliyor her şeyi. Eğer acilma olmazsa doğum kendiliğinden baslamazsa hiç zorlamiyvam sezeryan istiycem.Sana birkaç sey sorucam. Birincisi zeytinyağiyla masaj olayını yaptın mi?ikincisi doktorun çatı muayenesini ne zaman yapti? 37. Haftada mi yapılıyor.ben bu hafta doldurucam da 37 yi. Bir de söylemesi ayıp forumlarda okuduğum kadariyla cinsel ilişki de doğumu tetikliyormus. Ne kadar doğru bilemiycem![]()
Bebeğin kilosu düşük olsa belki Bi kaç hafta daha beklerdim 41 E kadar ama imkansız benim için, doktor doğuramazsın çatın müsait dedikten sonra heyecan aramaya gerek yok, çok zorlanıyorum zaten artık bel Ağrı'larım kasık Ağrı'larım aşırı arttı bebeğin ağırlığından dolayı, zeytinyağı masaj olayını Hergün yaptım Can'ım, çatı yı dr 37 de yaptı bana tetikleriz belki açılman falan hızlanır Dedi hatta açık açık, normalde akıntı lekelenme olurmuş dr demişti ama bende hiçbişey olmadı o kadar zorlamasına rağmen, bide 38 de yaptı işte dün yine zorladı biraz, hiç akıntım bile olmadı yine ..
Valla Bayanlar okuyo Nasıl olsa diye yazıcam, ilişki olayını aylar öncesinden bıraktığımız için şimdi zaten Kocaman göbekle hiç denemedik istemiyorum da zaten Bi onu denemedim yani :)
Bende aynı haftada hamile arkadaşım var, o da herşeyi yapıyo, ilişkide dahil ama onunda ne açılma var ne bişey aynı durumda bekliyoruz haftaya günümüzün dolmasını ..
Böyle beklemek çok stresli, demekki bizim için hayırlısı buymuş deyip sezeryan olup gelicez başka yapıcak bişey yok :) miniklerimiz doğsunda sağlıkla ..