A asyun Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 142 0 116 Ankara 14 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyun #1 kızLar,doğumunuzun koLay oLması için neLer yapıyorsunz,ne tür egzerszLer yada neLer yiyorsunz :)
bynkutluay YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 4 Aralık 2007 11.950 7 206 Ankara 14 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyun #2 asyun .!.: kızLar,doğumunuzun koLay oLması için neLer yapıyorsunz,ne tür egzerszLer yada neLer yiyorsunz :) Genişletmek için tıkla... canımm zor bi doğumum olduu ama kolaylaştırmak için çok şey yaptımm hurma yedim günlük 2-3 tanee günlük meryem, tarık, inşirahve inşikak sürelerini okudum yürüyüş yaptım evin içinde:) başkada bişey yapmadım kolay doğumlarrr
asyun .!.: kızLar,doğumunuzun koLay oLması için neLer yapıyorsunz,ne tür egzerszLer yada neLer yiyorsunz :) Genişletmek için tıkla... canımm zor bi doğumum olduu ama kolaylaştırmak için çok şey yaptımm hurma yedim günlük 2-3 tanee günlük meryem, tarık, inşirahve inşikak sürelerini okudum yürüyüş yaptım evin içinde:) başkada bişey yapmadım kolay doğumlarrr
youngmom Bebisim seni bekliyoruz.. Kayıtlı Üye 3 Mart 2011 591 3 46 Ankara 14 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyun #3 Aklima geldikce Kegel egzersizleri.