doğumu kolaylaştırmak için tavsiyeleriniz nelerdir ?

merweemrah

ömer eymen'in annesi..
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
176
26
28
35
kızlar sancınızın gelmesi , açılmanızın kolaylaşması için uyguladıgınız şeyler varmı. merdiven inip cıkma hurma yeme gibi..

Slm bende 26 aralidak da dogum yapicam .keten tohumu islatip içebilirsin birde bögürtlen yapragi son hafta kaynatip 1 su bardagi icilir .ve zeytinyagi vajinaya ve kasiklara sür .
dogum tarihimiz aynı canım neredeyse . bende bugün bişiy öğrendım çubuk tarçını kaynatıp içmek açılmayı ve dogumu kolaylaştırıyomus

Saat 5 den beri kasılmalarim başladi sadece birkaç hurma yedim bugün korkuyorum dua edin arkadaşlar
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KOLAY DOGUMUN OLUR BEBEĞİNİ ALIRSIN CANIM KUCAGINA SANCIN GELDİKÇE YÜRÜ EVİN İÇİNDE MERDİVEN İN ÇIK VE BOL DUA OKU

Comelme hareketi yuruyus ve pelvis acma hareketleri yap mutlaka.youtube da videolar var

neriman nasılsın merak ettim sancılar devam ediyomu
Hayır kramplar var bebek hareket ettikçe çok acıtıyor .o gün pamukla zeytinyağı koymuştum tahminin o yaptı kasılmayı .2.doğum olacak ama çok korkuyorum arada kasıklarda adet sancısı gibi ağrı oluyor.erkek bebekler geç gelir diyorlar bilmiyorum daha beklicez gibi.

Bol bol yürümek benim sancim hafif basladiginda ebem 1 saat yürü dedi 1 saat dolmadan sancim siddetlendi ve rahim acildi

Bende yürüyünce çok kramp giriyor doğuma girerkende devam edermi acaba yattığım yerde bile kivraniyorum bazen .
bende yürüyünce agrım oluyor baş bölgesi baskı yapıyor galiba zaten sancılar asıl doguma girerken baslar bence kramplar falan

Back
X