- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi merweemrah
kızlar sancınızın gelmesi , açılmanızın kolaylaşması için uyguladıgınız şeyler varmı. merdiven inip cıkma hurma yeme gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bende 26 aralidak da dogum yapicam .keten tohumu islatip içebilirsin birde bögürtlen yapragi son hafta kaynatip 1 su bardagi icilir .ve zeytinyagi vajinaya ve kasiklara sür .bilgi verecek yokmu kızlar![]()
Ben kasim ayinda dogum yaptim bol bol egilip yer sildim 37. Haftaya kadarda calistimkızlar sancınızın gelmesi , açılmanızın kolaylaşması için uyguladıgınız şeyler varmı. merdiven inip cıkma hurma yeme gibi..
ben 32. haftada ayrıldım işten hep iş yapıyorum ama belirti yokBen kasim ayinda dogum yaptim bol bol egilip yer sildim 37. Haftaya kadarda calistim
dogum tarihimiz aynı canım neredeyse . bende bugün bişiy öğrendım çubuk tarçını kaynatıp içmek açılmayı ve dogumu kolaylaştırıyomusSlm bende 26 aralidak da dogum yapicam .keten tohumu islatip içebilirsin birde bögürtlen yapragi son hafta kaynatip 1 su bardagi icilir .ve zeytinyagi vajinaya ve kasiklara sür .
Saat 5 den beri kasılmalarim başladi sadece birkaç hurma yedim bugün korkuyorum dua edin arkadaşlardogum tarihimiz aynı canım neredeyse . bende bugün bişiy öğrendım çubuk tarçını kaynatıp içmek açılmayı ve dogumu kolaylaştırıyomus
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KOLAY DOGUMUN OLUR BEBEĞİNİ ALIRSIN CANIM KUCAGINA SANCIN GELDİKÇE YÜRÜ EVİN İÇİNDE MERDİVEN İN ÇIK VE BOL DUA OKUSaat 5 den beri kasılmalarim başladi sadece birkaç hurma yedim bugün korkuyorum dua edin arkadaşlar
Cnm bendede belirfi yoktu ne agei ne sanci sanki hamile degildim 38 haftam bittii bi sabah kanamam oldu doktora gittim 4 cm acilmisim suni sanciyla dogumum basladi 4 saat sonra kucagimdaydiben 32. haftada ayrıldım işten hep iş yapıyorum ama belirti yok
neriman nasılsın merak ettim sancılar devam ediyomuSaat 5 den beri kasılmalarim başladi sadece birkaç hurma yedim bugün korkuyorum dua edin arkadaşlar
Hayır kramplar var bebek hareket ettikçe çok acıtıyor .o gün pamukla zeytinyağı koymuştum tahminin o yaptı kasılmayı .2.doğum olacak ama çok korkuyorum arada kasıklarda adet sancısı gibi ağrı oluyor.erkek bebekler geç gelir diyorlar bilmiyorum daha beklicez gibi.neriman nasılsın merak ettim sancılar devam ediyomu
Slm merve sende bir belirti yokmu ilk doğumlu olacak normalmi düşünüyor sun doğumu.bilgi verecek yokmu kızlar![]()
slm canım bende hiç bir belirti yok dün bi ara karnıma sancı girdi yaşasıınnn derken sancım geçti sadece 2 dakkalık bişeymişSlm merve sende bir belirti yokmu ilk doğumlu olacak normalmi düşünüyor sun doğumu.![]()
hergün yürüyorum yavas yavas. evde de hep hareketliyimBol bol yürümek benim sancim hafif basladiginda ebem 1 saat yürü dedi 1 saat dolmadan sancim siddetlendi ve rahim acildi
Bende yürüyünce çok kramp giriyor doğuma girerkende devam edermi acaba yattığım yerde bile kivraniyorum bazen .hergün yürüyorum yavas yavas. evde de hep hareketliyim
bende yürüyünce agrım oluyor baş bölgesi baskı yapıyor galiba zaten sancılar asıl doguma girerken baslar bence kramplar falanBende yürüyünce çok kramp giriyor doğuma girerkende devam edermi acaba yattığım yerde bile kivraniyorum bazen .
selam canım yok ya daha hiç tık yok salı günü doktor randevum var sen ne yaptınSlm merve hanım doğum yaptinizmi merak ettim