Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hergün yürüyüs yapiyorum uzun süredir, günde 3-4 tane hurma yiyorum, bide 3 fincan franbuaz cayi iciyorum doktorumun ve ebemin tavsiyesi ise (özellikle yirtilmayi önlüyomus) bu dedigim cayi son 6 haftada icebilirsin ama haberin olsun, bunlar nekadar ise yarar onuda bilmiyorum artik yakinda görecez =) güzel bi hamislik dilerim sana
hurma medine hurmalarından..ramazanda yediklerimizden olacak..
benimde bildiğim bol bol yürüyüş
pelvik kaslarını güçlendirmek için egzersiz.
doğuma gitmeden 7 kere inşikak suresini okumak
doğum esnasında sümmessebile yeserrah demek(abese suresi 9. ayet olması lazım)
doğuma 20 gün kala günde 2 fincan karanfil çayı içmek(kas gevşeticiymiş..açılmayı hızlandırırmış
yalnız şu böğürtlen çayını merak ettim..aktardan taneli olarakmı alıyorsunuz yoksa sallama poşet çay şeklindemi içiyorsunuz
GÜZEL BAYANLAR
doğumunuz kolay olsun istiyorsanız hipnozla doğuma hazırlanmanızı tavsiye ederim.
insan bilmediği şeyden korkarmış doğumdan önce 1 kaç hipnoz seansına katıldığınızda bütün doğum korkularınızdan kurtuluyorsunuz. korkmadığınız için doğum sürecinde kendinizi kasmıyorsunuz doğum eyleminin sakin bir şekilde ilerlemesi doğumu oldukça kolaylaştırıyor
bunları daha önce bende başkasından duysam inanmazdım ama artık yaşadım biliyorum. benimde hamileliğim doğumumu nasıl kolaylaştırabilirim diye araştırmakla geçti
Doğal doğum diye bir yöntem olduğunu öğrendim ama ben izmitte olduğum için doğal doğum yaptıran doktor beye ulaşmam imkansızdı yılmadım netten araştırmaya devam ettim
Doğumdan okadar çok korkuyordumki uyku uyuyamaz olmuştum o derece yani sonunda hipnozla doğum yaptıran bir doktor hanım buldum aradım konuştum.35 haftalık hanileyken tek başıma izmitten kalkıp istanbuldaki doktorumun yanına gittim deli cesareti benimki:)
Hem doğum korkularımdan kurtuldum hemde çok kolay doğum yaptım ilk doğum 5 saat hiçç birşey hemde eşim yanımdaydı doğumda bile
Kolay doğurmak istiyorsanız işte size çözüm