- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- Konu Sahibi tombul cilek
hala doguramadim dogumu ne baslatir yardimci olun lutfen bol bol yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorm ev temizlyrm hurma yiyorm iliskide yapyrm yok yok yokkk sikildm beklemekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onuda yaptim yarim saat masaj yaptm oda fayda etmedi :-*Meme uclarini uyar canim,
benim haftamdaki arkdslarm dogrdu onlarnkide erkekti bizimki inatci cikti :-(CİNSİYETİ ERKEK GALİBA.ERKEK GÜNÜNÜ GEÇİRİRMİŞ.BENİMDE ERKEK EŞİME DİYORUMKİ EGER GÜNÜM GEÇERSE BİZDE MOTOR VAR MOTORUN TEPESİNDEN İNMEM DİYORUM:))))))))
ins benmde oyle olur ya 2 gune :'(Bende kizimda 40 haftanın içinde dogurdum canim ne gün ağrısı ne nişan gelmesi hiçbir belirtim yoktu bir gece 3.5 4 sıraları sancim geldi sabah 7 çeyrekte doğurmuştum hemde tam acilmam vardı sende öyle olabilirsin ne zaman geleceğini Allah bilir Allah kurtarsın sağ salim insallah
İKİ GÜNÜN DAHA VAR SABRET BAKALIM.GECENİN BİR VAKTİ SANCIN BAŞLAYABİLİR HABERİN OLSUN HEP GECELERİ BASLIYOR NEDENSEbenim haftamdaki arkdslarm dogrdu onlarnkide erkekti bizimki inatci cikti :-(
İKİ GÜNÜN DAHA VAR SABRET BAKALIM.GECENİN BİR VAKTİ SANCIN BAŞLAYABİLİR HABERİN OLSUN HEP GECELERİ BASLIYOR NEDENSE
DAHA DUR SENİN İÇİN ERKEN:)))))Valla dogru soylemissin arkadasim nedense geceleri oluyor cok benim bile regl olacakmisim gibi agrim oluyor suan duzensiz ama
DAHA DUR SENİN İÇİN ERKEN:)))))
ayy cok heyecanlandım
dogurunda bebıs sevelım kızlaarr :)
yarın doktor kontrolum var ılk kalp atısını dınlıcez ınsallah hersey yolundadırAz kaldi kiz doguralim seversin sonra senin bebisi bekleriz
yarın doktor kontrolum var ılk kalp atısını dınlıcez ınsallah hersey yolundadır
Ah masallah hadi bakalim banada haber etmeyi unutma annesi
POWERHACKtamam canım
Valla dogru soylemissin arkadasim nedense geceleri oluyor cok benim bile regl olacakmisim gibi agrim oluyor suan duzensiz ama
POWERHACK
canımm geldım
pıtpıtpıt atıyor kalbı :)
tam 9 haftalık
kuru fasulye kadarmıs :)
cookk tatlıı
allahım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbıımmm
ınsallah allahım