Doğumu ne başlatır yardımmm !

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
hala doguramadim dogumu ne baslatir yardimci olun lutfen bol bol yuruyus yapiyorum merdiven inip cikiyorm ev temizlyrm hurma yiyorm iliskide yapyrm yok yok yokkk sikildm beklemekten :KK43:

CİNSİYETİ ERKEK GALİBA.ERKEK GÜNÜNÜ GEÇİRİRMİŞ.BENİMDE ERKEK EŞİME DİYORUMKİ EGER GÜNÜM GEÇERSE BİZDE MOTOR VAR MOTORUN TEPESİNDEN İNMEM DİYORUM:))))))))

Bende kizimda 40 haftanın içinde dogurdum canim ne gün ağrısı ne nişan gelmesi hiçbir belirtim yoktu bir gece 3.5 4 sıraları sancim geldi sabah 7 çeyrekte doğurmuştum hemde tam acilmam vardı sende öyle olabilirsin ne zaman geleceğini Allah bilir Allah kurtarsın sağ salim insallah

Bende kizimda 40 haftanın içinde dogurdum canim ne gün ağrısı ne nişan gelmesi hiçbir belirtim yoktu bir gece 3.5 4 sıraları sancim geldi sabah 7 çeyrekte doğurmuştum hemde tam acilmam vardı sende öyle olabilirsin ne zaman geleceğini Allah bilir Allah kurtarsın sağ salim insallah
ins benmde oyle olur ya 2 gune :'(

Allah bir avazda kurtarsın canım. Bende doğumumu gördüm rüyamda çok korkuyordum. İlk kızım sezeryan. Onda hiç korkmamıştım. Anlamadım bile ama bunda bayağı korkuyorum nedense. :)
Sırtına masaj yaptır. Pilates yapmakta iyi diyorlar. Hem rahatlatıyor hem gevşetiyor hemde doğumu hızlandırıyormuş.İlişkiye pek girmeyin son dönem iyi değil diye duymuştum(ne kadar doğru bilmem, koca karı efsanesi), tatlı yiyin bebeğin hareketleri hızlansın..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :))

İKİ GÜNÜN DAHA VAR SABRET BAKALIM.GECENİN BİR VAKTİ SANCIN BAŞLAYABİLİR HABERİN OLSUN HEP GECELERİ BASLIYOR NEDENSE

Valla dogru soylemissin arkadasim nedense geceleri oluyor cok benim bile regl olacakmisim gibi agrim oluyor suan duzensiz ama

X