Doğumu tetikleme- iri bebek (ne yapacağımı bilmiyorum😬)

1 ay önce doğum yaptım suni sancı alma da ne yaparsan yap.İnsna tabiatına aykırı bir şey o…Sadece bu kadarını söylüyorum.Ultrasonda 3800 dü 3700 dogdu yani hemen hemen uyumluydu.son haftalar sıkı diyet yapmama rağmen(gebelik şekerinden dolayı) bir haftada 300 gram aldığı oldu bebeğimin.tam sizin haftalarda günlük 40 dk yürüyüş yer silme merdiven in çık ne varsa yaptım gelmedi siz de yapın inş doğumunuz kendi kendine başlar.

Sağlıklı dünyaya gelsin bebeğiniz inşallah Benim hiç 3000 gr bile bebeğim olmadı hele üçüncü minnacık doğdu erken geldiği için bir de kuveze alındı. Anneme demiştim ya bu bebek niye bu kadar çirkin diye ben şarışın, baba kumral çocuk zenci bir de uzaylı gibiydi bir ara karıştı mı acaba? Demiştim. Meğer zayıflık ve erken gelmesi vs. Etkenmiş normal bebek haline gelince aaa benim oğlummuş dedim

Bana normal doğum en başından yasaktı hep sezaryen oldum. Korkulacak bir şey değil ama daha geç iyileşiyorsun. Bebek karnından çıkarılırken sallanıyorsun ama acı yok bilmeyince garip geliyor. Perde var zaten görmüyorsun seni sakinleştiriyorlar ilaçla muhtemel bu kısmı tam bilmiyorum. Eger olursanız narkozla yapmayın. Belden uyuşturunca zaten ağrı vs. Pek olmuyor. Normal doğumda aynı mı? Bilmiyorum ama rahim kan boşaltırken anlık bir ağrısı var bir de yürümesizde fayda var. İlk ikisinde yürüdüm ama 3. De yasaktı daha zor iyileştim. Korkuç bir şey değil normal doğum nasıl bilmediğimden sadece bu kısmı anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…