Doğumu tetikleyen birşey oldu mu? yürüyüş,temizlik,yorgunluk vs.

nnehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
215
0
46
Diğer
Kızlar doğuma gitmeden önce ne yapıyordunuz merak ediyorum bazı şeyler doğumu hızlandırır derler yürüyüş,temizlik,misafir ağırlama v.s yoksa bütün gününüz yatmakla mı geçmişti?

Ben de başka bişey duymuştum doğumu tetikler diye, hatta tetiklesin diye bi deneme bile yaptık ama tutmadı
ama doğumdan önceki saatlerde doğum enerjisi geliyomuş,hatta buna yuva kurma içgüdüsü deniliyomuş, anne de o hırsla temizlik filan yapabiliyomuş ama en doğrusu o enerjiyi doğuma saklamakmış, eh baya bi enerji harcanıyodur doğum için elbette

ben de duymuştum doğumu tetikleyen o şeyi hatta Dr Kaan Kocatepe sitesinde öneriyor 40.haftadan sonra demek ki tutmayabiliyor...

Tetiklemesi kuvvetle muhtemel.Ben 35 hafta da kendimi bayağa yormuştum.Haftama göre 100 vuran sancılarım çıkmıştı ve doktor bol yatak istirahati vermişti.

Şimdi bile azıcık yorulsam kasılmlarım başlıyor.Doğumu gelen Arkadaşlar biraz yorun kendinizi : ) en fazla ya doğuma gidersiniz, ya da gitmezsiniz : )

ben temizlik yapmıştım doğumdan önceki akşam misafir de ağırlamıştım ama doktor doğum sırasında ilişki neden olmuş dedi 34+3 de erken doğum yaptım da

Benım doğumu yemek yemek tetikledi galıbaDoğumdan önceki akşam okadar yemek yedımkı karnıma bi taş oturmuş gıbı oldum mide fesatı geçiriyorum sandımgecesinde suyum geldi.Bebişim sıkıştı galıba

Ben Pazar gunu temizlik yaptım ve kapı çaldı yerleri paspaslamistim ayağım kaydı düşmedim ama ayrıldı resmen.. o anda çatı ağrısı arttı ertesi gün sancılar geldi Dr gittim her an gelir dedi eve geldim ertesi gece ağrılar siddetlesti ve gece hastaneye gittim açılmam 4-5 cm olmuş Çarşamba sabah dogum yaptım

ben çok sorunlu hamılelık geçırdım. yaşadıgım olaylar o kadar buyuk ve yogundu kı.. 2 cenaze, babam marketını kapattı vs. daha bır çok olaylar yaşadım.. eşim dahıl herkes sen erken dogum yaparsın dedi. sen çocugu düşürürsun dediler.

hatta eşimin amca oglu vardı. saglıkçıydı.. bana hrp sakın ol bebegını düşün diyordu..

sonuç: bebegımın gelmeyı hıç nıyetı yoktu. 41 haftada sunu sancı ile dogum yaptım:)))

23aralıkta doktor kontrolüm vardı bebek daha kanala girmemiş bi hafta daha bekleylm hatta isterseniz 2011e kadar bekletebilirz demişti. ama ancak 12saat bekledi bebeğim gecesnde sancılarım başladı 24aralık öğlen doğum yaptım:)

ben 39+5 deyim nst değerlerim 80 ila 120 arası çıkmıştı neredeyse 1 haftadır bekliyorum hiç bişey yok. doktorum önemli olan senin hissetmen dedi. ben sancı hissetmiyorum ama kasılmalar var bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…