Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
35+3 günlük hamileyim alt tarafımda kasılmalarım başladı aranızda bu haftalarda olan gebeler s,zdede böle sorunlar varmı aniden geliyo ve geçiyo kasılmalar korkmaya başladımm sizce normalmiii
35+3 günlük hamileyim alt tarafımda kasılmalarım başladı aranızda bu haftalarda olan gebeler s,zdede böle sorunlar varmı aniden geliyo ve geçiyo kasılmalar korkmaya başladımm sizce normalmiii
Canim mormalde bu haftalarda yalanci sancilar oluyor rahim agzi yumusamasi icin kasilmalar glan baslamasi normal. Ben 35. Haftamda nstye baglanmistim cok kasilma ve agrilarim cikmisti ve 2 gece hastanede yattim doktor bebis gelirse diye ciger grlistirici igne flan yapti. Ama sen 36. Haftaya girmissin artik bebesin jasilmalari normal ve bu hafta bittikten sonra dogsa bile normal sayiliyor. Kontrolunde nstye baglamislarmiydi orda gorunur sanci kasilma