Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğumu yaklaşan anneler gelin hastane çantamızı hazırlayalım :)
slm arkadaşlar 32.haftamdayım,artık hastane çantamı hazırlıcam gelin hep beraber hazırlayalım,bebek alışverişimizi paylaşalım nerelerden neler aldınız,neleriniz eksik,neleri hangi markaları tercih ettiniz :)
alt açma seti munchkin marka amerikan amazon sitesinden aldım
gül kokulu keseleri bebek şekeri olarak kullanıcam english home'dan aldım. bebeğimin ismine karar verince kartlar hazılayıp nazar boncuğuyla keselere takıcam
alt açma seti munchkin marka amerikan amazon sitesinden aldım
gül kokulu keseleri bebek şekeri olarak kullanıcam english home'dan aldım. bebeğimin ismine karar verince kartlar hazılayıp nazar boncuğuyla keselere takıcam
dogumlar yaklasmıs kızlar muhtemelen tum arastırmaları yapmıssınızdır :) sımdıden hakkınızd hayırlısı olsun dıyelım normal dogum yapacaklara bır onerım var ozel hastanede yapıyorsanız lıfınızı sampuanınızı ayar edın :) ben dogumdan sonra odaya gecınce mısafır faslını ugurlar ugurlamaz banyo yaptım öyle rahatladım kı sıcak suda anlatamam zaten bebek de cıkmıs hafıflemıstım :) kendınızı cok ıyı hıssedeceksınız