doğumu yaklaşan anneler gelin hastane çantamızı hazırlayalım :)

aslahs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
19
1
36
İstanbul
slm arkadaşlar 32.haftamdayım,artık hastane çantamı hazırlıcam gelin hep beraber hazırlayalım,bebek alışverişimizi paylaşalım nerelerden neler aldınız,neleriniz eksik,neleri hangi markaları tercih ettiniz :)

alt açma seti munchkin marka amerikan amazon sitesinden aldım

gül kokulu keseleri bebek şekeri olarak kullanıcam english home'dan aldım. bebeğimin ismine karar verince kartlar hazılayıp nazar boncuğuyla keselere takıcam

bebek çantası converse sanırım limangodan almıştım

hastane çıkışı chicco'dan e-bebek'ten satın almıştım

Eklentiler

• $munckin 19.92.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $keseler.webp
    6 KB · Görüntüleme: 101
  • $converse.webp
    6 KB · Görüntüleme: 89
  • $lCHI-090771950Y-90_1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr orda hastane çıkışı listesı vaarr çok gusel bı bak istersen

keseler ii fikir olmus cnm,renginden anlasildigi kadariyla kiz gelio sanirim hayirli olsn cnm hepsi ALlah gule gule kullanmayi nasip etsin

dogumlar yaklasmıs kızlar muhtemelen tum arastırmaları yapmıssınızdır :) sımdıden hakkınızd hayırlısı olsun dıyelım normal dogum yapacaklara bır onerım var ozel hastanede yapıyorsanız lıfınızı sampuanınızı ayar edın :) ben dogumdan sonra odaya gecınce mısafır faslını ugurlar ugurlamaz banyo yaptım öyle rahatladım kı sıcak suda anlatamam zaten bebek de cıkmıs hafıflemıstım :) kendınızı cok ıyı hıssedeceksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…