yeni evlisiniz bir süre sonra çocuk istiyorsunuz hamile kalıyorsunuz 1 beklerken 2 tane geldiğini öğreniyorsunuz,önce şok yaşıyorsunuz ama alışıyorsunuz..bebekler doğuyor 3.5 yaşına geliyorlar korunmaya devam ediyorsunuz ve çocuk düşünmüyorsunuz fakat bir gün hhamile olduğunuzu öğreniyorsunuz ne yapardınız? hemen doktora gidip bu işi halleder miydiniz bir cerrahi müdahale tamam bebek yok artık eski hayata devam...hayır ben bunu yapamazdım bir an bile düşünmedim.evet psikolojik durumum birkaç ay bozuldu..neden dedim ben istemezken korunurken..hayatım alt üst oldu benim ideallerim vardı daha atamam olmadı derken...düşündüm belki de hayatımın altı, üstünden daha iyidir nerden bilebilirim.Allah bu bebeği bana gönderdi ve ben de eşim de cahil insanlar değiliz,sırf çocuğumuz olsun diye çocuk doğurmuyorum asla..onların geleceğini tabiki de düşünüyorum ..her yönlü maddi,manevi,psikolojik,biyolojik her türlü.
fakat şimdi ikizlerim olduğunu ve hamile olduğumu gören herkes çok acayip bir şey görmüş gibi davranıyor.hemen bana acıdıklarını belli etme gereği duyuyorlar yüreklendirmek dururken.hiç tanımadığım bir kadın yanıma gelip çok büyük bir kaza deme cesaretini bulabiliyor başka birisi otobüsün içinde karnındaki tek mi diyebiliyor birsürü insan var,dondurma yemeye gidiyoruz karşı masadan bir kadın ikizlerin var ve hamilesin diyerek hem hesap sorar gibi yapıp hem acıyabiliyor ve yine herkes bana bakıyor..düşünün yanii.bu çocuk artık 8 aylık olmuş karnımda doğdu doğacak ve benim güzel sözler duymaya ihtiyacım varken..akıllarına gelen ilk şeyi söylüyorlar.insanlar konuşmadan,karışmadan önce düşünmeli..ben öyle yapıyorum,olumlu tarafını mutlaka görüyorum.zor olabilir ama ben mutluyum yavrularımla sağlık versin Allah ım acılarını göstermesin bana ve eşime de kuvvet versin biz bakarız onlara