Doğumum ne zaman başlar?

gormedimduymadim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
200
289
23
Konum biraz burada kalabilir mi ? Diğer bölümde cevap alamıyorum malesef sorularıma.
Dün muayene günümdü, nst de sancılarım 80-90 civarıydı, ara ara 90 üzerine çıktı. 4 cm de açıklığım çıktı. Yatış verildi fakat sancılarım düştü, gece sancılarım 10'a kadar düştü. Bende evde beklemek için taburcu oldum.
4 cm ile ne zaman aktif doğum başlar? Ya da 4 cm ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ?

Allah kolaylık versin. Hurma yiyin bolca, bir sandalyeden destek alıp bacaklarınızı açın çömelebildiğiniz kadar çömelin, bir kova hazırlayın yerleri silin çömelik vaziyette, merdiven inin çıkın, yürüyüş yapın...

Maşallah bu arada, ben 2 cm ile hastaneye gittiğimde sancılar 120ydi. Kolay bir doğum olacak sizinkisi inşallah:)

Ne desem yalan olur. Sürekli suyu geldiği halde evde 3 hafta geçiren arkadaşım vardı benimle bir doğum yapan.
4cm açıklık şimdiden iyi. Benim doğum yapacağım geceye kadar hiç açılma olmamıştı..
Doğumun başlamış bence de ama bebek bir kaç gün daha içeride büyümek isteyebilir.

Allah kolay doğum nasip etsin. Sıcak duş al, pilates topun varsa bacaklarını açıp yaylan, yürüyüş yap, aşırıya kaçmayacak şekilde yor kendini..

Son düzenleme:
En gec yarina dogum yaparsiniz.sancilarin durduguna aldanmayin bugun yine gidin doktor baksin.bazen sanci olmadanda aciklik baslar ve dogum gerceklesebilir.insallah bi avazda kurtulursunuz

Konum biraz burada kalabilir mi ? Diğer bölümde cevap alamıyorum malesef sorularıma.
Dün muayene günümdü, nst de sancılarım 80-90 civarıydı, ara ara 90 üzerine çıktı. 4 cm de açıklığım çıktı. Yatış verildi fakat sancılarım düştü, gece sancılarım 10'a kadar düştü. Bende evde beklemek için taburcu oldum.
4 cm ile ne zaman aktif doğum başlar? Ya da 4 cm ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ?
Valla canm benm eltim 2 gün önce 1 cm açıklığı vardı 2 gün sonra suyu geldi doğum yaptı sımdi bal gibi bir kızı var

4 cm ile hastaneye gittim 3 saat sonra dogurdum ben..

Ayyy doğum böyle mi oluyo :KK57::KK57::KK57:

Bende böyle beklemiyodum, dr nst'ye bağladı hissediyomusun dedi bana dedim hayır neyi hissediyomuyum :halay: doğuruyorsun onu dedi dedim kim ben mi doğuruyorum yok canım ben oynaya oynaya geldim buraya :işsiz:
Sonra baktım sıkılıyorum hastanede ağrı sancı yok bende kalktım geldim evime hala bişi yok.

Back
X