Doğumum sırasinda yaşadıklarım_Hastaneyi iyi seçin

Asud

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.611
5
358
İstanbul
Hayatimin en guzel ikinci gununu yasamayi umut ediyordum. Digeri ilk dogumum :) Plesanta previa nedeniyle doktorumu, doguma 1,5 ay kala degistirip memorial'a basladim. Perinotologa gittim orada. Ama maalesef hersey kotu gitti. Epiduralin butun komplikasyonlari olustu. Oncesinde bana;ilk saatleriniz çok iyi geçer bebeğinizle ilgilenirsiniz, sonrasında biraz ağrı olur ama yavaştan kalkarsınız dendi. Buna istinaden epidurali tercih ettim. Ben acıdan çığlık atıyordum ve bacaklarımı hissetmiyordum. Agri pompasi calismiyor dedigim hemsireler beni takmadi. Sonra tikali oldugunu anladiklarinda telas yapip iki siringa epidural ilacini verdiler. Bir de bacaktan agri kesici. Sonuc bacaklarimi sabaha kadar hiç hissetmedim. Bir hafta da yardımsız kalkamadım. Bugun 15. gun ve bas agrilarim ve bacaklarimdaki odem devam ediyor. ilk dogumumda genel olmustum ve ilk gece hemen ayaga kalkmistim. simdi perisan oldum. Bu arada taburcu olana kadar doktor gormedim.
HAstanede tadilat verdi ve sabah 8:00 de matkap sesiyle uyaniyorduk. Telefonlar, sikayetler son gun susturabildik. o da bana yaramadi.
Paramla rezil oldum. uyku uyutmadilar bana gunduzleri. Ki ne kadar gereklidir biliyorsunuz.
Hastane, doktor, anestezi uzmani cok dikkatli secilmeli. Yoksa boyle perisanlik da cekebilirsiniz. Hastanenin kac plus oldugu da onemli degilmis bunu ogrendim aci bir sekilde.
Ama cok sukur kizim iyi :)

Geçmiş olsun...kesinlikle doktor çok önemli ben doktorumdan çok memnunum tekrar hamile kalırsam kesinlikle değiştirmeyeceğim..

Öncelikle geçmiş olsun ve bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.çok şaşırdım memorial gibi bir hastanede bu olayların olması tuhaf gerçekten!bende orada bir ameliyat olmuştum çokta memnun kalmıştık aslında ama demekki zamanla değişebiliyo.epiduralden çok korktuğum için ilkinde genel di bundada geneli düşünüyorum doktorumda bana geneli öneriyo zaten.yavrularınızla beraber sağlıklı mutlu günler dilerim:nazar:

Öncelikle geçmiş olsun ve bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.çok şaşırdım memorial gibi bir hastanede bu olayların olması tuhaf gerçekten!bende orada bir ameliyat olmuştum çokta memnun kalmıştık aslında ama demekki zamanla değişebiliyo.epiduralden çok korktuğum için ilkinde genel di bundada geneli düşünüyorum doktorumda bana geneli öneriyo zaten.yavrularınızla beraber sağlıklı mutlu günler dilerim:nazar:

Cok saol. insallah sen de saglikla bebegini kucagina al.
Ben de hala saskinligini yasiyorum.rahat etmek icin butce ayirdik hala rahatsizim kac gun oldu.

çOK ÜZÜLDÜM ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Çok üzüldüm Allah şifalar versin çok şükür bebeciğin sağlıklı benim de yakın arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı büyük ve isim yapmış bir hastane de bir sürü para vererek normal doğum yaptı ve mahvoldu kız hastane isimde yapsa demekki bazı şeyler yaşanıcaksa yaşanıyor bilmiyorum bende 28. haftamdayım kafam çok karışık şu an herşey normal görünüyor şuan devam ettiğim ve ilk kızımıda doğurduğum batıbahata mı gitsem yoksa Kanuniyemi hani orası binlerce insanın geçtiği bir hastane özelden daha mı iyiki acaba bilmiyorum.
Allah şifa versin canım

çOK ÜZÜLDÜM ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Çok üzüldüm Allah şifalar versin çok şükür bebeciğin sağlıklı benim de yakın arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı büyük ve isim yapmış bir hastane de bir sürü para vererek normal doğum yaptı ve mahvoldu kız hastane isimde yapsa demekki bazı şeyler yaşanıcaksa yaşanıyor bilmiyorum bende 28. haftamdayım kafam çok karışık şu an herşey normal görünüyor şuan devam ettiğim ve ilk kızımıda doğurduğum batıbahata mı gitsem yoksa Kanuniyemi hani orası binlerce insanın geçtiği bir hastane özelden daha mı iyiki acaba bilmiyorum.
Allah şifa versin canım

çok salo. Cidden paramıza rezil olduk ayrı o kadar çektik. İnşallah normal gider hersey. Doktor çok önemli. Memnundan gene ötekine git bence. Kanuni çok kalabalık.

Back
X