Dogumuma 1 hafta kaldı doktoruma tam guvenım yok ne yapmalıyım arkadaslar :(

eLyns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
2 gun once doktora gıttım bebegim 39+4 haftamdayken ve hersey normal gıderken,bana acılma yok sancında yok yarın gel sezeryan yapalım dedi bana,beklersen bebek kakasını yiyebilir bilmem ne diye yüreksiz yaptı beni.bende şok oldum.Cunku ne bir suni sancı teklif etti ne baska birsey.bebegim suan 3400 kilosu ve sen bu kiloda bir bebegi doguramasın dedi direk bana.Boyun kısa öyle olmaz böyle olmaz diye bahanelerde bulundu halbuki boyum 1,60 ve kilomda gayet normal.Güvenim gitti doktoruma.Bende ertesi gün baska doktora gittim anlattım herseyi ve hersey normal normal dogurabilirsin dedi bana.Hic sancın olmasa bile suni sancı teklif etmeleri lazımdı dedi.Gununde dolmamıs dedi haftaya kadar beklersin dedi.Sonra kendi doktoruma gıttım beklemek istiyorum olmazsa suni sancı verin dedim yani sımdı ben bu durumda ne yapıcam (((((((((((((

Allahim yaa daha gunun bile gelmemis bu nasil doktor ya... Valla iste boyle doktorlara kiziyorum... Ben 7 ay boyunca bir doktora gitmistim kontrole ve her sirami beklerken doktorun amelyatta oldugunu soylerlerdi, bi iki tane kadin gordum onlarida sezeryana alacakmis diye duydum... bundan cok rahatsiz olmustum. son 2 ayimdada baska doktor sectim. herkes onu tavsiye ediyordu. normal dogum yaptiriyormus diye... ona gittim Allaha sukur sorunsuz dogum yaptim.Canim sende degistiremezmisin doktorunu.. ne bileyim ben cok rahatsiz oldum doktorundan.Allah yardimcin olsun canim

Degiştirmekte istiyorum okadar psikolojimi bozduki su 2 gündür anlatamam.Sımdı ne yapacagım konusunda kararsızım kafam allak bullak cok üzülüyorum.Degiştirsem olurmuki 1 haftam kaldı.Simdi kime güvenicegimide bilmiyorum

baska bi doktora gittigini soylemistin onu tercih edemez misin? sonucta senin doktorun soyledikleri bence yanlis.daha gunun gelmemis acilman yok diyo gunun bile gelmemisken ne acilmasi Allah askina. Bisey daha soyleyeyim avrupada yasayan kuzenim var. 2 dogum yapti suanda 3.hamile. ve dogumu yaklasti. bu ayin 11 olmasi gerekiyor doktorun soyledigine gore. kontrole gitti cok az acilmasi varmis. ama doktor hala bekletiyo. gunun gelmesine kadar. bekle diyo. seni sezeryan yapalim demiyor yani. ayrica kardesimde aynen. 14 marta dogumu olmasi gerekiyordu.ama onu bir on gun daha beklettiler ve tam 10 gun sonra sancisi geldi ve normal dogum yapti.

Peki ben sımdı doktorumu degiştirsem baska biryerde dogum yapsam bir sıkıntı yasarmıyım acaba.Bide benim doktorum sanırım taktı sezeryana ugrasıcagını sanmıyorum normal dogum icin.Suni sancı istiyosun ozaman 2 gün seni hastanede yatırmak zorunda kalıcam sancının gelmesi icin diyo.Hani seninlemi ugrasıcam gibilerinden.Sanki devlet hastanesi anlamadım gitti.

bu doktor özel hastanedemi calisiyor? eger öyleyse genelde ayni taktik uyguluyor bazilari, sezeryan olunca daha fazla kazaniyorlar.

canim tekrar git o yeni doktora ona sor danis. bi sorun cikacagini sanmiyorum. bastan farketmedin mi kendi doktorunun tavirlarini? ben cok dikkat ederdim..surekli sezeryanda oldugunu duyunca degistirdim doktorumu.

aynen cok dogru soyluyorsun....su zamanda doktora bile guvenimiz olmuyor...

gecen hafta yengem dogum yapti sana soylediklerinin aynisini söylediler sezeryan oldu 39. haftasini bitirdi iki gun gecmisti. daha öyle cok tanidigm var. Allah kolaylik versin walla.bölye seyler duydukca sinirlerim bozuluyor ben yurt disinda yasiyorum bakalim benim basima ne gelecek? hayirlisi..
korkma yinede vaktin varken iyice arastir sorustur.

yahu yurtdisinda zamanin gediginde bebek gelmiyorsa mutlaka(tabi eger gercekten bir sorun yoksa) 10 daha bekletiyorlar. eger 10 gunun sonunda da olmazsa ozaman bicaresine bakiyorlar. kardesim 14 martta dogurmasi gerekiyordu ama gelmedi bebis ve onu her hafta kontrole cagrarak 10 gun beklettiler, ve en son 10.gunde gittiginde bisey yok diye eve gonderdiler. biraz daha bekle diye. eve gelince aksama dogru sancisi basladi ve aksam dogum yapti. yani bir sorun olmamasina ragmen sezeryan demelerine cildiriyorum yemin ederim. yakisiyor mu bir doktora. Allah sadece parayi dusunen doktordan korusun bizleri

bu doktor özel hastanedemi calisiyor? eger öyleyse genelde ayni taktik uyguluyor bazilari, sezeryan olunca daha fazla kazaniyorlar.

Aynen öyle özel hastanede calısıyor.Yazık ya bence rahata kacıolar ugrasmak istemiolar.Benim doktorumda onlardan biri işte.

canim tekrar git o yeni doktora ona sor danis. bi sorun cikacagini sanmiyorum. bastan farketmedin mi kendi doktorunun tavirlarini? ben cok dikkat ederdim..surekli sezeryanda oldugunu duyunca degistirdim doktorumu.

Farketmedim cok iyi yanastı bilemedim.Bakalım ne yapıcam dua edin bana.

konuyu acan arkadsin doktoru bir konuda hakli zamanindan sonra bebegin kakasini yapmasi olasiligi var. onun icin oyle 10 gun bekletmek falan ilk defa duyuyorum sizden burda bir kisi ile görüstüm oyle birsey duymadim.

konuyu acan arkadsin doktoru bir konuda hakli zamanindan sonra bebegin kakasini yapmasi olasiligi var. onun icin oyle 10 gun bekletmek falan ilk defa duyuyorum sizden burda bir kisi ile görüstüm oyle birsey duymadim.

Tamam ama benim 39+4 günüm dolmadı bile.

yazimda belirttim zaten eger gercekten bir sorun yoksa diye. benimde boyle durumdan haberim yoktu, kardesim yurtdisinda oldugu izin ordan biliyorum. ikinci doktor bir sorun yok demis zaten. ozaman 3. bi doktora daha gitmek gerekiyor. sonucta boyle olaylar yasaniyor...

Evet baktım takip ettim en son 41 hafta.Sıkıntı yok cunku ne bebekte ne bende ne bebegin hareketlerinde suyunda.O yuzden bende hemen makas altına yatmak istemedim.

korkmakta haklisin tabi kolay degil..Allah yardimcin olsun sana bol sans diliyorum sana ve bebegine ..Allah hepimizi korusun..

İnsanın elinde olmuyo korkmamak hersey normalken insanın son dakkalarda düstügü duruma bakın kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…