Degiştirmekte istiyorum okadar psikolojimi bozduki su 2 gündür anlatamam.Sımdı ne yapacagım konusunda kararsızım kafam allak bullak cok üzülüyorum.Degiştirsem olurmuki 1 haftam kaldı.Simdi kime güvenicegimide bilmiyorum
2 gun once doktora gıttım bebegim 39+4 haftamdayken ve hersey normal gıderken,bana acılma yok sancında yok yarın gel sezeryan yapalım dedi bana,beklersen bebek kakasını yiyebilir bilmem ne diye yüreksiz yaptı beni.bende şok oldum.Cunku ne bir suni sancı teklif etti ne baska birsey.bebegim suan 3400 kilosu ve sen bu kiloda bir bebegi doguramasın dedi direk bana.Boyun kısa öyle olmaz böyle olmaz diye bahanelerde bulundu halbuki boyum 1,60 ve kilomda gayet normal.Güvenim gitti doktoruma.Bende ertesi gün baska doktora gittim anlattım herseyi ve hersey normal normal dogurabilirsin dedi bana.Hic sancın olmasa bile suni sancı teklif etmeleri lazımdı dedi.Gununde dolmamıs dedi haftaya kadar beklersin dedi.Sonra kendi doktoruma gıttım beklemek istiyorum olmazsa suni sancı verin dedim yani sımdı ben bu durumda ne yapıcam(((((((((((((
Peki ben sımdı doktorumu degiştirsem baska biryerde dogum yapsam bir sıkıntı yasarmıyım acaba.Bide benim doktorum sanırım taktı sezeryana ugrasıcagını sanmıyorum normal dogum icin.Suni sancı istiyosun ozaman 2 gün seni hastanede yatırmak zorunda kalıcam sancının gelmesi icin diyo.Hani seninlemi ugrasıcam gibilerinden.Sanki devlet hastanesi anlamadım gitti.
bu doktor özel hastanedemi calisiyor? eger öyleyse genelde ayni taktik uyguluyor bazilari, sezeryan olunca daha fazla kazaniyorlar.
aynencok dogru soyluyorsun....su zamanda doktora bile guvenimiz olmuyor...
bu doktor özel hastanedemi calisiyor? eger öyleyse genelde ayni taktik uyguluyor bazilari, sezeryan olunca daha fazla kazaniyorlar.
canim tekrar git o yeni doktora ona sor danis. bi sorun cikacagini sanmiyorum. bastan farketmedin mi kendi doktorunun tavirlarini? ben cok dikkat ederdim..surekli sezeryanda oldugunu duyunca degistirdim doktorumu.
yahu yurtdisinda zamanin gediginde bebek gelmiyorsa mutlaka(tabi eger gercekten bir sorun yoksa) 10 daha bekletiyorlar. eger 10 gunun sonunda da olmazsa ozaman bicaresine bakiyorlar. kardesim 14 martta dogurmasi gerekiyordu ama gelmedi bebis ve onu her hafta kontrole cagrarak 10 gun beklettiler, ve en son 10.gunde gittiginde bisey yok diye eve gonderdiler. biraz daha bekle diye. eve gelince aksama dogru sancisi basladi ve aksam dogum yapti. yani bir sorun olmamasina ragmen sezeryan demelerine cildiriyorum yemin ederim. yakisiyor mu bir doktora. Allah sadece parayi dusunen doktordan korusun bizleri
konuyu acan arkadsin doktoru bir konuda hakli zamanindan sonra bebegin kakasini yapmasi olasiligi var. onun icin oyle 10 gun bekletmek falan ilk defa duyuyorum sizden burda bir kisi ile görüstüm oyle birsey duymadim.
konuyu acan arkadsin doktoru bir konuda hakli zamanindan sonra bebegin kakasini yapmasi olasiligi var. onun icin oyle 10 gun bekletmek falan ilk defa duyuyorum sizden burda bir kisi ile görüstüm oyle birsey duymadim.
Farketmedim cok iyi yanastı bilemedim.Bakalım ne yapıcam dua edin bana.
Tamam ama benim 39+4 günüm dolmadı bile.
sen su anda tam 40. haftadasin bazi hamilelikle 41 haftaya kadar uzar.
gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe bu sayfayi incele kendi hamilelik haftana bak sana bilgi verecektir.
Evet baktım takip ettim en son 41 hafta.Sıkıntı yok cunku ne bebekte ne bende ne bebegin hareketlerinde suyunda.O yuzden bende hemen makas altına yatmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?