doğumuma 3 hafta var .......loğusalık,kv ,annem

Dogumdan cok sonra gelsinler.. ay gorende torunlarinin gul yuzune hasret sanir bunlari :) dogumdan hemen sonra gelirkerse gitmezler iyice sinir olursun

Bende hamileyim ben direk anneme gecmeyi dusunuorum cunku o gelse babam tek kalacak ilk oglumda 2 yasinda olacagi icin ben oyle karar verdim ama tabi insanin evi gibisi olmaz esim izin alirim dio ama bi erkek ne kadar bakabilir ki
babam annemden iyi çevirir evi :KK48: , valla ben o konuda kendime güveniyorum ,eşime bile bırakmam ama açıkçası annemede gelme desem olur mu öyle şey deyip kv gelicek :kızgın:

Dogumdan cok sonra gelsinler.. ay gorende torunlarinin gul yuzune hasret sanir bunlari :) dogumdan hemen sonra gelirkerse gitmezler iyice sinir olursun
hayır kp de gelmeye kalkıcak biliyorum ,oğlumda gelip kalmıştı kaç gün ,gelip gelip duruyordu adam yok ışıklar söndü korktum ,yok yalnız kalamıyorum kv işleri olduğu zaman ,memeler hep dışarda zaten yatak odasından çıkamıyordum ,çocuğu uyutuyorum tv izliycem şöyle yayılıp,yok nereye oturma odasını zaptetmiş açmış son ses tv yi ,borcu için oğluna 50 BİN çektiremedi o dönem diye evime gelip kavga çıkardı ,borç ta sonradan 100 bini buldu Allahın sevdiği kulmuşuz banka kredi vermedi eşime ..... off o kadar çok şey var ki bunlardan yılmama sebep

inşallah düşünceni hayata geçirebilirsin

Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ve cok rahat bir lohusalik gecirirsiniz. Kusura bakmazsaniz benim baska bir sorum var. Bebeginizi emzirmeyi nasil basardiniz bende bu dertten cok skinti cektimde. Izlediginiz yolu musait bi vaktinizde anlatabilirseniz cok memnun olurum.

Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ve cok rahat bir lohusalik gecirirsiniz. Kusura bakmazsaniz benim baska bir sorum var. Bebeginizi emzirmeyi nasil basardiniz bende bu dertten cok skinti cektimde. Izlediginiz yolu musait bi vaktinizde anlatabilirseniz cok memnun olurum.
pompa kullandım çok ememeyince ,kaşıkla az az verdik ,o baya çıkardı uçları ,benim oğlum küçük doğduğu için yoruluyordu tutamıyordu ,sonra bu ne diyorlar göğüse yerleştirilen uçlu plastik şeylerden denedim biraz o da olmadı ,güçlendikçe çekti ,çektikçe de uçları çıktı sonra emdi hep ama ,emmiyor deyip bırakmadım sürekli ağzına verdim ,2 saatte bir saati kurduğumu hatırlıyorum ,başardık sonunda

pompa kullandım çok ememeyince ,kaşıkla az az verdik ,o baya çıkardı uçları ,benim oğlum küçük doğduğu için yoruluyordu tutamıyordu ,sonra bu ne diyorlar göğüse yerleştirilen uçlu plastik şeylerden denedim biraz o da olmadı ,güçlendikçe çekti ,çektikçe de uçları çıktı sonra emdi hep ama ,emmiyor deyip bırakmadım sürekli ağzına verdim ,2 saatte bir saati kurduğumu hatırlıyorum ,başardık sonunda
Hayirlisiyla kucaginiza alin ins cinsiyeti ne bebesinizin merak ettim:)

Tesekkur ederim. Inanim bende hepsini denedim 3 saate kurardim alarmi sagayim diye. Neler neler denedim ama her seferinde emziremedim. Sanirim hata bastan biberon vermekte oldu. Simdi yine bebek bekliyorum bu sefer hic biberon surmemeyi dusunuyorum agzina. Insallah emer bebislerimiz. Tekrar hayirli dogumlar diliuorum

Tesekkur ederim. Inanim bende hepsini denedim 3 saate kurardim alarmi sagayim diye. Neler neler denedim ama her seferinde emziremedim. Sanirim hata bastan biberon vermekte oldu. Simdi yine bebek bekliyorum bu sefer hic biberon surmemeyi dusunuyorum agzina. Insallah emer bebislerimiz. Tekrar hayirli dogumlar diliuorum
Kesinlikle biberon büyük etken, verdirmedi annem, dr dahi sarılık olur erken doğdu mamayla desdekleyin dedi, annem dinlemedi sağdık çay tabağına minik minik kaşıkla verdik, maşallah hemen de toparladı,

evet arkadaşlar ,hayırlısıyla 3 hafta sonraya gün verdiler ,ilk doğumum riskli geçti acil ve riskli bir doğuma girdim ,2. sinde o sebeple daha dikkat ettik ,sık kontrol altındaydım ,çok şükür ilkine göre güzel hamileliğim geçti, soruna gelirsek malum kv ve loğusalık sıkıntıları ,önceki konularımda var ,şimdiye kadar hiç bir şeyimle ilgilenmediler durumumu özellikle anlattım ,hiçbir zor durumumuzda yanımızda yoktular, ve en önemlisi ilk doğumumda annemin gelmesini engelleyip ben kalırım ederim deyip hiç bişeyimle ilgilenmemesi ,dalga geçer gibi beni yalnız bırakıp bırakıp gitmesi ,eşimi maddi konularda sürekli sıkıştırmaları ,yani kısaca bilinçli olarak benim loğusalığımı burnumdan getirdiler ,biz başka bir yere taşındık 1 buçuk sene oldu ,evimize bir kere gelmediler doğum yapıcam kp merak ediyormuş evi ağzımızı arıyorlar ,ben başıma gelenleri bildiğim için ,kesinlikle kv yi istemiyorum ,KESİNLİKLE ,annemde olanları bildiği için bu sefer ben gelip kalıcam dedi,düşüncem doğum yapıcam hiç gelmeyin desem olmaz heralde ,doğumdan 1 2 gün önce gelsinler ,doğumumu görüp ,torunlarını görüp dönsünler , bidaha annem kalıcak zaten ,ben ilk çocuğumda anneme bile elletmedim herşeyiyle kendim ilgilendim ama şimdi diğer oğlumun okulu var falan ,biraz kalsa iyi olur,yani önceden kalabalık istemiyorum ,uzak zaten görümcemi ıvırı zıvırı bir kaç ay geçsin kendimi yoparlayım öyle çocuk görmeye gelin diycem ,eskileri düşünüpte iyice kendimi dodurmak istemiyorum ama ,yaptıklarını da unutmuyorum....
Valla daha başlıktan dua ederk açtım konuyu:) Allah yardmcn olsun canım. Zaten tecrübe etmişsin. 2.kez aynı hataya düşme bence

Ben ilkinde yaşadığım depresyonun sebebiyle ikinci doğumumu söylemedim kv. Eve geldim , toparlandım ondan sonra söyledim. Tahmin edebiliyorum kaygılarını zehir etme güzel günlerini anneniz kalsın tabiki. Aklı başında olsa zaten o kalmış bu kalmışın lafını etmez kv niz... Güzel hayırlı doğumlar dilerim.
Ha bana soracak olursan :) bu seferde demeyeceğim hastaneye doğuma gitriğimi falan eşim desteklediği için belkide rahattım o konuda. Umarım sizin içinde içinize sinen bir doğum ve lohusalık olur.

Valla daha başlıktan dua ederk açtım konuyu:) Allah yardmcn olsun canım. Zaten tecrübe etmişsin. 2.kez aynı hataya düşme bence

çok teşekkkürler :KK200:
Ben ilkinde yaşadığım depresyonun sebebiyle ikinci doğumumu söylemedim kv. Eve geldim , toparlandım ondan sonra söyledim. Tahmin edebiliyorum kaygılarını zehir etme güzel günlerini anneniz kalsın tabiki. Aklı başında olsa zaten o kalmış bu kalmışın lafını etmez kv niz... Güzel hayırlı doğumlar dilerim.
Ha bana soracak olursan :) bu seferde demeyeceğim hastaneye doğuma gitriğimi falan eşim desteklediği için belkide rahattım o konuda. Umarım sizin içinde içinize sinen bir doğum ve lohusalık olur.

artık herkes evine dönmüştü oturttuk düzeni ,annem geliyordu yanıma bebeği görmeye hem 1 2 günlüğüne duysun bi bakardık o da gelmiş :oha: böyle kalırdık ,hayır dediğinizi yapıcam bu sefer iyice adım kötü geline çıkacak,bir de başka yerden vurmaya kalkıyor eşimden için pasif eşi ne derse o tarzı şeyler konuşup doldurmaya çalışıyorlar ,Allahtan eşim onları iyi tanıyor ve kompleksli bi insan değilde etkilenmiyor ama ,mide bulandırıyorlar

bu arada size de hayırlı güzel doğumlar :KK200:

çok teşekkkürler :KK200:

artık herkes evine dönmüştü oturttuk düzeni ,annem geliyordu yanıma bebeği görmeye hem 1 2 günlüğüne duysun bi bakardık o da gelmiş :oha: böyle kalırdık ,hayır dediğinizi yapıcam bu sefer iyice adım kötü geline çıkacak,bir de başka yerden vurmaya kalkıyor eşimden için pasif eşi ne derse o tarzı şeyler konuşup doldurmaya çalışıyorlar ,Allahtan eşim onları iyi tanıyor ve kompleksli bi insan değilde etkilenmiyor ama ,mide bulandırıyorlar

bu arada size de hayırlı güzel doğumlar :KK200:
Çok tşk ederim hepimiz inşallah...

Back
X