- 19 Haziran 2013
- 1.351
- 1.419
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, hamileyim ve dogumuma az kaldi, gelecek olan misafirler icin şoyle hem pratik hemde buzlukta durabilecek, gelen oldu mu cikarip ikram edebilecegim, tatli veya tuzlu ikram cesitleri icin yardim edebilir misiniz?
sigara boregi yaptim,bikac cesit daha olsa die dusunuyorum.
tesekkur ederim :) pazartesiden itibaren bende saatleri sasiracam insallah :))tuzlu olarak susamlı sımıt yapaabılırsın canım seerlı olarak elmalı pasta var ben ikisini yapmıştım bıde baklava açmıştım :) 35 gun önce doğum yaptım :) suanda benı ayaga dıktı bu saatte bu saatlerın kıymetını bilin uyuyun :)))
tesekkur ederim :) pazartesiden itibaren bende saatleri sasiracam insallah :))
cok guzel bi duyguu Rabbim hyrlı doğumlarr nasıp eylesin bi avazda kurtulursun inşAllah bizlerede dua et lütfen :) haber ver gelişmeleri![]()
hayirli dogumlar sanada insallah :) ayni haftanin anneleriyiz ne guzel :) tarifi verirsen cok sevinirim canim.Canım ben de haftaya cuma doğum yapacağım kısmetse.önümüz kurban diye fazla bi hazırlık yapamadım sadece üç kilo yufkadan peynirli börek sardık onu koydum dondurucuya.çok pratik tart tarifim var tabanını yapıp dondurucuya atarsan sonra çok kolaylık sağlıyor.geriye sadece creme ole hazırlayıp üstüne koyması ve mevsim meyveleriyle süslemesi kalıyor.yapmak istersen tarifini verebilirim.
hayirli dogumlar sanada insallah :) ayni haftanin anneleriyiz ne guzel :) tarifi verirsen cok sevinirim canim.[/
2 yumurta
1 cay bardagi seker
1 cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
1 paket kabartma tozu
2,5 cay bardagi un
Hepsini sirasiyla cirpip yaglanip unlanmis tart kalibina dokuyoruz.pistikten sonra sogumasini bekleyip once bicakla kenarlarindan ayirip dikkatlice kaliptan keki ters cevirip cikariyoruz.ortadaki bosluga creme oleyi 2 bardak sutle cirpip duzgunce yayiyoruz.mevsim meyveleri ile tartimizi susluyoruz son olarak.istersen meyvelerin uzerine jole meyveli soslar falan yapabilirsin.ya da kararmamalari icin sadece limon suyu da sikabilirsin.ben tarti pisirip kaliptan cikardiktan sonra hava almayacak sekilde strec film ile sarip dondurucuya koyuyorum.misafir geleceginde sadece diger islemleri yapmak kaliyor.yaparsan simdiden kolay gels in.insaallah begenirsin.sevgilerimle...
cok guzel bi duyguu Rabbim hyrlı doğumlarr nasıp eylesin bi avazda kurtulursun inşAllah bizlerede dua et lütfen :) haber ver gelişmeleri![]()
mrbalarrr 15 gunluk anneyim artik, cok sukur, hersey yolunda şu gogus ucu catlaginida atlattikmi ooohh miss :) darisi bekleyen arkadaslarin basina insallah hayirlisiyla :)
evet hala inanamiyoruz esimle anne baba oldugumuza :) tahinin uzerindeki yagi deniyim ise yarasada yaramasada duamdasin :), lanolin kullaniyorum sadece rahatlatiyor catlaklar kapanmiyor, dogumdan ameliyattan bile zormus ama yinede sukur :)canım benım ALLAH hyrlı evlat eylesiinn çok güzel bi duygu degilmi tarifi yok anne olmanın :) çatlak için bendede olmuştu ilk hafta herşeyi denedim sadece şu tahinin üzerindeki yag çok iyi geldi bide emzirmedenn önce kendi sütünle nemlendir canım sonrada bana dua et :)lütfenn
evet hala inanamiyoruz esimle anne baba oldugumuza :) tahinin uzerindeki yagi deniyim ise yarasada yaramasada duamdasin :), lanolin kullaniyorum sadece rahatlatiyor catlaklar kapanmiyor, dogumdan ameliyattan bile zormus ama yinede sukur :)
rabbim şafii ismiyle şifa versın canım doğumun nasıl gectı normalmi? 2 aylık olsun daha çok bağlanıyosun seviyosun alışyosun geri içine sokasın geliyorD