dogumuma az kaldi, ikram icin fikir istiyorum.pratik buzlukta durabilecek.

alik

Çünkü herkesin bir hikayesi var..
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.351
1.419
333
merhabalar, hamileyim ve dogumuma az kaldi, gelecek olan misafirler icin şoyle hem pratik hemde buzlukta durabilecek, gelen oldu mu cikarip ikram edebilecegim, tatli veya tuzlu ikram cesitleri icin yardim edebilir misiniz?

merhabalar, hamileyim ve dogumuma az kaldi, gelecek olan misafirler icin şoyle hem pratik hemde buzlukta durabilecek, gelen oldu mu cikarip ikram edebilecegim, tatli veya tuzlu ikram cesitleri icin yardim edebilir misiniz?
arkadaşım öncelikle hayırlı dogumlar sağsalim bebeğini alırsın inşallah kucagına..
ben yaptıgım seyleri söyleyeyim..
sigara böreği yapıyorum buzluktan cıkınca yumurta filan sürüp fırına veriyorum yada kızartıyorum..
yada sigara bögeğini biraz geniş sarıp koyuyorum buzluktan cıkartıncada yumurta galeta ununa bulayıp kızartıyorum.
üçgen börek var yine yufkadan yapılıyo ondan yapıyorum küçük küçük gül böreği yapıyorum..

sonra poğaca yapıyorum pişmiş sekilde dolaba atıyorum sonra 1-2 saat önceden cıkardıgında veya fırına attıgındada güzel oluyor

kek türü şeyleri attım canım dolaba amaacıkcası beğenmedim cok yumusak oldu sakız gibiydi..
ama kalan keklerimi ufalayıp koyuyorum dolaba sonra onlarıl kek kalıbı borcam gibi şeylere koyup bide üstüne muhallebi yapıyorum hem tatlım oluyo hemde kalan kekler israf olmuyo

benden bu kadar canım umarım yardımcı olmusumdur

cok tesekkur ederim :) tabiki yardimci oldun.bende sigara boregi sardim bi miktar, firinim bozuldugu icin pogaca falan yapamam. mozaik pasta dusundum ama oda sirf margarinle yapildigi icin agir olur dedim :/

cok tesekkur ederim :) tabiki yardimci oldun.bende sigara boregi sardim bi miktar, firinim bozuldugu icin pogaca falan yapamam. mozaik pasta dusundum ama oda sirf margarinle yapildigi icin agir olur dedim :/
canım kek türü veya tatlı türü şeyler bilmiyorum nasıl olur..
ben kek koymutum ama beğenmemiştim yerken o yüzden zerine muhallebi döküptatlı yapıyorum..
ama istersen kurabiyede koyabilirsin onlarda güzel oluyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…