Doğumuma tam 1 ay kalmıştı halbuki ..

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Şu an kızım benimle olsaydı tam 1 ayımız kalmıştı kızımı çok özledim anne olmayı çok özledim geçmiyor günler naparsam yapıyım acımda geçmiyor çok özledim anne olmayı

Şu an kızım benimle olsaydı tam 1 ayımız kalmıştı kızımı çok özledim anne olmayı çok özledim geçmiyor günler naparsam yapıyım acımda geçmiyor çok özledim anne olmayı
Bebeğini anne karnındamı kaybettin canım ? Eğer öyleyse senin canın sağ olsun, yine olur inşallah, üzülme..

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Yaranı deşmek istemem ama belki anlatınca rahatlarsın nasıl neden kaybettin

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Yaranı deşmek istemem ama belki anlatınca rahatlarsın nasıl neden kaybettin
Herşey o kadar yolunda gidiyordu ki ama son 2 haftada olan oldu bebeğimin gelişimi durmuş almak zorunda kaldılar 2 gün yaşadı vefat etti dünya güzeli kızım

Herşey o kadar yolunda gidiyordu ki ama son 2 haftada olan oldu bebeğimin gelişimi durmuş almak zorunda kaldılar 2 gün yaşadı vefat etti dünya güzeli kızım
Ne kadarlık doğdu canım Allahım sabır versin meleğin seni cennette beklicek inşallah rabbim sana şefaatçi olmayı nasip eder meleğine.

Allah rahmet eylesin canim. Yakın zaman da bir arkadaşim dogum için gittiği hastanede bebeginin bir gün önce öldügünü öğrendi.
Belki yaşamayana söylemesi kolay ama veren de Allah alan da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…