Kizlar!
Ben de ayni dertten muzdaribim. SAT'a gore beklenen dogum tarihim 28 Temmuz. Normal doğum istiyorum sonuna kadar ama dün beni hayal kırıklığına uğratacak bir şey öğrendim doktorumdan. Doktorum 19-25 Temmuz arası tatilde olacağını söyledi. Yani tam benim 39- 40. haftalarimda. Doğum yapma olasılığımın en yüksek olduğu zaman. Ben çok üzüldüm. Ben normal dogum yapmak istedigim icin herseyin zamaninda ve dogal bir sekilde seyretmesini istiyorum. Dun gece dusunmekten uyuyamadim. Cok uzgunum. Basima ne gelecek, bilemiyorum. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı içersindeyim. Bu doktoruma Subat ayinda gecmemin bir nedeni de daha onceki doktorumun, doguma girmemesiydi. Ve ben bu doktoruma subat ayinda Temmuz sonu tatile gider misiniz diye sordugumda, Ramazan'da-Agustos'ta cikacagini soylemisti. Simdi kendimi yuz ustu, yari yolda birakilmis hissediyorum. Cok moralim bozuk. Kendisi bana ozel klinigindeki baska doktorlarin dogum yaptiracagini soyluyor. 6 aydan beri alıştığım bir doktordan sonra tanımadığım başka bir doktorla nasıl olacak? Diger doktorlarin o anda baska bir hastasi olursa ve benim dogumuma gelmezlerse?? Ben bu doktorlarla bir kez bile gorusmedim. Nasil olacak, bilemiyorum. Daha once hic konusmadigim insanlar bana dogum yaptiracak??Kafam cok karisik. Bundan sonra da baska hastane ve doktor bulamam ki.