Doğuma Hazırlık doğumuma yakın doktorum izne ayrılıyor(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazenin_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
63
0
36
Denizli
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.dün doktoruma kontrole gittim.ve bana bunu söyledi.benim normalde doğum tarihim 2 ağustosa geliyor.ama doktorum temmuzun 16sında izne çıkıp ayın 26 sında hastanede olurum diyor.ya ben bu arada doğum yaparsam diye endişeleniyorum.ne yapıcam bilmiyorum.başka farklı bir doktorada gitmedim bu doktordan sonra.aklıma hep takılıyor.

Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de normal doğum tarihim 2 ağustos ve doktorum şu anda izinli ayın 11' inde gelicek o zamana kadar hep dua ediyorum inşallah erken doğum filan olmaz diye güvendiğim bir doktorum var çünkü. Sen de içini ferah tut dua et, telaş etme kafanı başka yerlere vermeye çalış ben de öyle yapıyorum oğlumun çamaşırlarını yıkıyorum ütülüyorum kendimi oyalıyorum.

yaaa dünden beri kafama takıp duruyorum.başka doktor alternatifide aklıma gelmiyor.dua edelimde inşallah vaktinde gelirler ufaklıklar.hayırlısı inşallah

bir şey sorucam bu durumda sen ne yapmayı düşünüyorsun?ikinci alternatif doktorun var mı?herkes diyorki.o kadar para ver.sonrada izne ayrılıp doğumda olmasın.bir önerdiği doktor olmalı diyorlar.benim doktorumda hastanenin tek doktoru.ne yapıcam bilmiyorum((

bana doktorum gitmeden önce bir doktorun kartını verdi bir sorun vs. olursa benim yerime bakacak dedi. Ama tabi yerini tutar mı bilmediğin tanımadığın bir doktor. Çok şükür bir sorun olmadı ben de hiç gidip muayene olmadım ona. Tam bir hafta kaldı muayeneme kendi doktorum gelecek haftaya.

Kizlar!
Ben de ayni dertten muzdaribim. SAT'a gore beklenen dogum tarihim 28 Temmuz. Normal doğum istiyorum sonuna kadar ama dün beni hayal kırıklığına uğratacak bir şey öğrendim doktorumdan. Doktorum 19-25 Temmuz arası tatilde olacağını söyledi. Yani tam benim 39- 40. haftalarimda. Doğum yapma olasılığımın en yüksek olduğu zaman. Ben çok üzüldüm. Ben normal dogum yapmak istedigim icin herseyin zamaninda ve dogal bir sekilde seyretmesini istiyorum. Dun gece dusunmekten uyuyamadim. Cok uzgunum. Basima ne gelecek, bilemiyorum. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı içersindeyim. Bu doktoruma Subat ayinda gecmemin bir nedeni de daha onceki doktorumun, doguma girmemesiydi. Ve ben bu doktoruma subat ayinda Temmuz sonu tatile gider misiniz diye sordugumda, Ramazan'da-Agustos'ta cikacagini soylemisti. Simdi kendimi yuz ustu, yari yolda birakilmis hissediyorum. Cok moralim bozuk. Kendisi bana ozel klinigindeki baska doktorlarin dogum yaptiracagini soyluyor. 6 aydan beri alıştığım bir doktordan sonra tanımadığım başka bir doktorla nasıl olacak? Diger doktorlarin o anda baska bir hastasi olursa ve benim dogumuma gelmezlerse?? Ben bu doktorlarla bir kez bile gorusmedim. Nasil olacak, bilemiyorum. Daha once hic konusmadigim insanlar bana dogum yaptiracak??Kafam cok karisik. Bundan sonra da baska hastane ve doktor bulamam ki.

Senin durumun daha vahimmiş young. Senin önünde iki seçenek var gibi gözüküyor ya kendi doktoruna 38. haftanda sezeryan olacaksın illaki kendi doktorum diorsan tabi. Ya da tanımadığın doktora normal doğum yaptıracaksın. Karar senin tabi hakkında hangisi hayırlıysa o olsun Allah yardımcın olsun.

senin durumun daha vahimmiş young. Senin önünde iki seçenek var gibi gözüküyor ya kendi doktoruna 38. Haftanda sezeryan olacaksın illaki kendi doktorum diorsan tabi. Ya da tanımadığın doktora normal doğum yaptıracaksın. Karar senin tabi hakkında hangisi hayırlıysa o olsun allah yardımcın olsun.

arkadaslar biz hep aklımızda doğum senaryoları kurup duruyoruz ama doğum zamanı gelince merak etmeyn öncelik bzmdir. Ve doğumlar bekledğmzden kolay olur inş. Içinizi ferah tutun. Bircok dogum sezeryanla oluyo zaten... Uyuyup uyanıyosun bitmiş oluyo.......

Kizlar!
Ben de ayni dertten muzdaribim. SAT'a gore beklenen dogum tarihim 28 Temmuz. Normal doğum istiyorum sonuna kadar ama dün beni hayal kırıklığına uğratacak bir şey öğrendim doktorumdan. Doktorum 19-25 Temmuz arası tatilde olacağını söyledi. Yani tam benim 39- 40. haftalarimda. Doğum yapma olasılığımın en yüksek olduğu zaman. Ben çok üzüldüm. Ben normal dogum yapmak istedigim icin herseyin zamaninda ve dogal bir sekilde seyretmesini istiyorum. Dun gece dusunmekten uyuyamadim. Cok uzgunum. Basima ne gelecek, bilemiyorum. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı içersindeyim. Bu doktoruma Subat ayinda gecmemin bir nedeni de daha onceki doktorumun, doguma girmemesiydi. Ve ben bu doktoruma subat ayinda Temmuz sonu tatile gider misiniz diye sordugumda, Ramazan'da-Agustos'ta cikacagini soylemisti. Simdi kendimi yuz ustu, yari yolda birakilmis hissediyorum. Cok moralim bozuk. Kendisi bana ozel klinigindeki baska doktorlarin dogum yaptiracagini soyluyor. 6 aydan beri alıştığım bir doktordan sonra tanımadığım başka bir doktorla nasıl olacak? Diger doktorlarin o anda baska bir hastasi olursa ve benim dogumuma gelmezlerse?? Ben bu doktorlarla bir kez bile gorusmedim. Nasil olacak, bilemiyorum. Daha once hic konusmadigim insanlar bana dogum yaptiracak??Kafam cok karisik. Bundan sonra da baska hastane ve doktor bulamam ki.

senin yaşadıklarının aynısı o gün bende yaşadım ve hala düşünmüyor değilim.yin e senin doktorun bir doktor tavsiye etmiş benimki onuda yapmadı şehirdeki hastaneleri söylüyor bana.onu herkes akıl eder.ne yapıcaz bilmiyorum.hep korkum var aniden suyum gelir mi? gelirse hangi doktora hangi hastaneye giderim diye.dua edelimde vaktinde gelsinler

kızlar korkmayın.bende yaşamıştım aynısını.preeklampsi yani yüksek tansiyon hastasıydım.hamileliğimin başından doğuma kadar karnımdan iğne oldum.tansiyon 24-12 lerde iki defa hastanede yattım.bir düşüğüm vardı.ve beni en başından beri takip eden dr.um erken doğum riskim olmasına rağmen 35 haftalıkken hastaneden ayrıldı.dünya başıma yıkılmıştı.günlerce ağladım.sonra baktım ağlamanın üzülmenin faydası yok hemen yeni bir dr araştırdım.daha o dr.a sadece 1 kere o da hikayemi anlatmk için gittikten sonra 36+6 da suyum geldi.gecenin 12 sinde hastaneye gittik.sabahına spinalle doğum yaptım.şükür hiç sorun yaşamadık.her şey tahmin ettiğimizden de yolunda ve güzel gitti.bütün korkularım boşunaymış yani.benim zaten tansiyondan dolayı normal doğum şansım yoktu ama doğumum çok riskliydi.Ama Allah yardım ediyor işte.sizde gönlünüzü ferah tutun.yedekte bir dr.bulun.bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınzı inşallah.

canım nerden buldun teee bursada o hastanenin doktorunu o doktora yeni evlendiğimde bende gitmiştim 1 kez :1:
ama özel hastane mağduru olmuşsun seni düşünmesi gerekiyor seni bu saatten sonra ne zübeyde hanım ne şevket yılmazın doktoru kabul etmez çünkü doğuma çok az var normal doğumla ziyan olursun
kendinin bi arkadaşı filandamı yokmuş hekim arkadaşları mutlaka vardır seni yönlendirecek bence ara bi rica et kafama takıldı hiç rahat değilim de söyle yazık yaa hastasını yüz üstü ve sahipsiz bırakacak

slm kızlar ben doğum yaptım.bu gün 6 günlüğüz.36 haftalıkken erken geldi bebişim.doğumu şevket yılmazda yaptım özelden daha güzeldi ilgi alaka.osmangaziyi tavsiye etmiyorum.suyum gelince oraya gittim ve doktor sezeryan dedi ve yoğun bakım ünitesi yokmuş.bende şevket yılmaza gittim.çok şükür normal yaptım:nazar:herkese tavsiye ederim.

slm kızlar ben doğum yaptım.bu gün 6 günlüğüz.36 haftalıkken erken geldi bebişim.doğumu şevket yılmazda yaptım özelden daha güzeldi ilgi alaka.osmangaziyi tavsiye etmiyorum.suyum gelince oraya gittim ve doktor sezeryan dedi ve yoğun bakım ünitesi yokmuş.bende şevket yılmaza gittim.çok şükür normal yaptım:nazar:herkese tavsiye ederim.

hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün..:nazar::nazar::nazar:

Back
X