Doğumumu sezeryan istiyorum :(

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
53
Mrb arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller olsun inşallah
Ben hamileyim fakat normal doğum istemiyorum çünkü (daha önce 2kez düşük yaptım ve suni sancı verdiler ) bu yüzden hissetmek istemiyorum belden aşşağı sezeryan olsun istiyorum tabi RABBİMİN İZNİ OLUR O GÜNLERİ GÖRÜRSEK fakat sorum şu olacak Ankarada yaşıyorum bildiğiniz fikrime saygı duyacak bir doktor arıyorum (özel) bilgileriniz varsa lütfen paylaşın Çok teşekkürler şimdiden...

hayırlısı canım,
ama millet normal doğum doktorunu bu şekilde arıyor, doktorlar genel olarak sezaryana sıcak bakıyorlar zaten.
şu anki doktorundan memnunsan devam et.

Normal doğum doktoru bulmak zor zaten, sezeryana sıcak bakan doktor çok. Bulmak da zorlanmazsın :KK39:

hayırlısı canım,
ama millet normal doğum doktorunu bu şekilde arıyor, doktorlar genel olarak sezaryana sıcak bakıyorlar zaten.
şu anki doktorundan memnunsan devam et.
Gerçekten mi hiç duymadım bunu doktoruma söylicem ama bana normal der falan diye çekiniyorum planım şöyle aslında şuan ki doktorumdan memnunum fakat doğum hakkında henüz konuşmadık özel muanesi varsa eğer sorucam yoksa da ben hazırlıklı olmak için arayışa girdim işte

Gerçekten mi hiç duymadım bunu doktoruma söylicem ama bana normal der falan diye çekiniyorum planım şöyle aslında şuan ki doktorumdan memnunum fakat doğum hakkında henüz konuşmadık özel muanesi varsa eğer sorucam yoksa da ben hazırlıklı olmak için arayışa girdim işte

canım devlette bazı doktorlar sezeryan doğuma izin vermiyor gerekçe olmadıkça,
ama özelde öyle bir şey duymadım.
yine de öyle birine denk gelebilirsin elbette, şimdiden doktoruna sorabilirsin.

Hayırlı kandiller
Kolay doğumlar
Bende isteğe bağlı sezaryen yaptım ( normalciler taşlar şimdi beni :D )
Ankara'da değilim

Hayırlı kandiller
Kolay doğumlar
Bende isteğe bağlı sezaryen yaptım ( normalciler taşlar şimdi beni :KK70: )
Ankara'da değilim
:)))) ne güzel inş benimde öyle olurr isteğime karşı gelmez umarım kimse kayınvalidem sürekli sezeryan yasaklandı diyip duruyor özellerde bile kısıtlama geldi falan diyo canım sıkıldı o yüzden çok sağolun su serpildi içime :anneadayı::nazar:

:)))) ne güzel inş benimde öyle olurr isteğime karşı gelmez umarım kimse kayınvalidem sürekli sezeryan yasaklandı diyip duruyor özellerde bile kısıtlama geldi falan diyo canım sıkıldı o yüzden çok sağolun su serpildi içime :anneadayı::nazar:
Kayınvaliden sezeryanı kendi istemiyo da ondan öyle diyo :D

Hayırlı kandiller
Kolay doğumlar
Bende isteğe bağlı sezaryen yaptım ( normalciler taşlar şimdi beni :KK70: )
Ankara'da değilim

ahaha pabucumun annesi, millet çatır çatır doğuruyor.

(dut ya benimki de sezeryandı dimi :ukala:)

Benim doktorum, sezeryan istememe rağmen normal olması konusunda çok çok çok ısrarcı davrandı.
Hatta benim ameliyatına eşimde girdi. Çocuk doğduktan sonra
- ne vardı bu çocuğu doğurmakta demiş.
O doktor bile benim isteğimi değerlendirdi. Normal doğumdan yana olmasına rağmen.
Sende istediğini söylersen doktorunun sezeryana hayır diyeceğini düşünmüyorum

Mrb arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller olsun inşallah
Ben hamileyim fakat normal doğum istemiyorum çünkü (daha önce 2kez düşük yaptım ve suni sancı verdiler ) bu yüzden hissetmek istemiyorum belden aşşağı sezeryan olsun istiyorum tabi RABBİMİN İZNİ OLUR O GÜNLERİ GÖRÜRSEK fakat sorum şu olacak Ankarada yaşıyorum bildiğiniz fikrime saygı duyacak bir doktor arıyorum (özel) bilgileriniz varsa lütfen paylaşın Çok teşekkürler şimdiden...
ben de istege bagli sezeryan oldum 38 haftayi gecmisti veendiselerum artmisti neyse ozelde cok rahat bulursun Ankaradayim ben de ama tavsiye veremem. bu isteginde utanilacak ya da uzulecek birsey yok. insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. ilk birkac gunden sonra rahat ayric sezeryan. kimseye kulak asma dinleme ve bebisine odaklan. spinal oldum ben tavsiye ederim

Benim doktorum, sezeryan istememe rağmen normal olması konusunda çok çok çok ısrarcı davrandı.
Hatta benim ameliyatına eşimde girdi. Çocuk doğduktan sonra
- ne vardı bu çocuğu doğurmakta demiş.
O doktor bile benim isteğimi değerlendirdi. Normal doğumdan yana olmasına rağmen.
Sende istediğini söylersen doktorunun sezeryana hayır diyeceğini düşünmüyorum
Çok sevindim çok teşekkürler gerçekten Allahım uzun ömürler versin evlatlarınıza :)

Bizde kardeşlerden en tırt benim :KK70: onlarda zorunluluk vardı ikiz diye mesela
Ben gebe olduğumu öğrendiğim gün sezaryene sarıldım :KK53:

canım açıkçası ben sezeryandan daha çok korkuyordum, en nihayetinde ameliyat, riski daha fazladır diye düşünüyordum.
insanların karnında neşter, gazlı bez unutanları görünce...

o yüzden normal olsun çok istedim, 9 ay yürüdüm, bebek yan duruyordu, doğru pozisyona dönsün diye 8 aylıkken amuda kalktım resmen :rapci:

sonuç sezeryan :KK71:

allahim kv deni sezeryanlilar kovalasin e mi? ay dinleme benim kp bile karismisti sezeryan olmasin diye delleniverdim sunu okuyunca. git catir catir sezeryanla dogur arkadasim. ozelde de koru hastanesi medical park medicana bunlar iyi. medical park ve medicana fiyat olarak daha uygun diye duymustum. medical parkta yenidogan yogun bakim da var. ben koruda dogurdum drum orayla anlasmali idi. baska biyeri arastiramadim. ama bi arkadasi medical bi tanesi medicanada ddogurdu. ikii de sezeryan. beekleri ile kendileri ilgileniyorlar...keza bn de oyle yaptim. elbetteki agrin oluyor ama kilo problemin cok yoksa daha hizli iyilesirsin.

Back
X