- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Doğumu anlamamanız mümkün değil anlarsınız ya sancınız başlar ya suyunuz gelir ama anlarsınız yani
Allah çabucak kurtarsın, hayırlısı ile alın evladınızı kucağınıza 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelde odalarında olmalı ya?Yok bence hastenefe yaa.. Ama hastaneye yakınım yani 10 dk maksimum.
Hiç tasalanma.Yok aslımfa ama çok kilolu olursa zor doğar diye korkuyorum en son 3200 grmdı
Bende bundan korkuyorum işte..Sancı olayını anlayamazsam bi de herkes te su gelmiyormuş sanırım.Benim hic sancim olmadi, suyumda gece uyuklayarak wc ye gittigimde geldi sanirim.
Nst Kontrolu icin gittim doguruyosun niye gelmiyosun diye azar yedim birde
O gun kontrolum olmasa sanirim cocuk ben geldim diyene kadar dogumun basladigini anlamazdim
Anestezi uzmanı hava boşluğu yapmıştır yanlışlıkla.Epidural dediginiz şey iğne deilmi benden vurgulanmıştır eyer oysaki hic tavsiye etmem yan etkileri baya oluyo.
Ben vuruldum 4 ay oldu dogum yapali ama sol bacagimdn belime kadar nerdeyse uyuşması var,diz kapaklarimin uzerine basamaz oldum zorla yerinde kalkiuorum diz kapaklarim yüzünden
Nasıl bir suydu peki ay yani demek istediğim akıntı gibi mi..Ben uyurken camasırım az mıktar ıslanmıstı o sekilde uyandım. Üstümü degiştirdim tam 3 kez meger o gelen suyummusben hep suyun birden gelecegını düşünüyordum
![]()
Hatırladıgım bildigin su gıbıydıNasıl bir suydu peki ay yani demek istediğim akıntı gibi mi..
Benimde sizinti seklinde oldu muhtemelen, cunku uykuluda olsam oyle bir suyun geldigini anlamama imkanim olmazdi sanirim bilemedim ki.Bende bundan korkuyorum işte..Sancı olayını anlayamazsam bi de herkes te su gelmiyormuş sanırım.![]()
Eger sanciniz olursa anlarsiniz mutlaka,suan kasilmalariniz oluyomus benim de olmustu ara ara kasilmalarim dogumdan 1 hafta kadar once.Bende bundan korkuyorum işte..Sancı olayını anlayamazsam bi de herkes te su gelmiyormuş sanırım.![]()