Doğuma Hazırlık Doğumun başladığını nasıl anlarız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minminnak

her daim u'mutlu'
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
583
295
133
selam kızlar :KK54:
tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :KK17:doğumun başladığını nasıl anlarız detaylı bir yazar mısınız?yani nişan nasıl bir şey suyun gelmesi nasıl oluyor ve başka belirti oluyor mu?

selam kızlar :KK54:
tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :KK17:doğumun başladığını nasıl anlarız detaylı bir yazar mısınız?yani nişan nasıl bir şey suyun gelmesi nasıl oluyor ve başka belirti oluyor mu?
Hayırkı doğumlar dilerim canım . Bende yeni doğum yaptım bndeki belirtiler akıntım çok koyulaşmıştı kahverengi gibi ve kanla karışkttı tabi bunu görünce hemen dopurcan anlamına gelmez çğnkü o nişanı gördükten hemen sonrada olabilr bi hafta içinde de olabilir doğum. Ara ara karnında bebek toplanıp sertleşir kasılma olur doğum için hazırlıl yapıodur bebiş içerde . Belin veya kasıklarına küçük sancılar girebilr.benimki böyleydi yani Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin sanada

Hayırkı doğumlar dilerim canım . Bende yeni doğum yaptım bndeki belirtiler akıntım çok koyulaşmıştı kahverengi gibi ve kanla karışkttı tabi bunu görünce hemen dopurcan anlamına gelmez çğnkü o nişanı gördükten hemen sonrada olabilr bi hafta içinde de olabilir doğum. Ara ara karnında bebek toplanıp sertleşir kasılma olur doğum için hazırlıl yapıodur bebiş içerde . Belin veya kasıklarına küçük sancılar girebilr.benimki böyleydi yani Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin sanada

amiin canım Allah razı olsun:KK25: korku sardı şimdiden nasıl olacak ne yapcam kolay mı olacak 38.haftama girdim şimdilik sadece akıntım fazlalaştı belirti midir başka birşey mi bilemedim :KK64:

amiin canım Allah razı olsun:KK25: korku sardı şimdiden nasıl olacak ne yapcam kolay mı olacak 38.haftama girdim şimdilik sadece akıntım fazlalaştı belirti midir başka birşey mi bilemedim :KK64:
Hmmm olur öyle akıntı son haftalarda benim sıpam 40 haftayı bitrmişti daha gelesi yoktu suyunu patlattık artk glsinn diye.belli mi olur belki bikaç güne seninde doğum hikayeni okuruz burdan

Ay ben cok korkuyorum dogumdan :KK43:
Allah attığı düğümü çözer tatlım hiç korkma sen ... Ama şunu unutmayın psıkolojık telkin çok önemli ben o kadr çok bekledim ki 40 hafta bittii bebek gelmiyo Allahım artk gelsin sancıya razıyım biticek nasılsa ditodum. Kendine destek ver korkmamaya çalış evt acı duyacaksın ama dişini sıkarsan bi kaç saate bitip ardından en büyük mutluluklardn birini yaşıycaksın benim doğumum 45 dakıka sürdü düşün yani o yüzden hiç korkmaa

Hmmm olur öyle akıntı son haftalarda benim sıpam 40 haftayı bitrmişti daha gelesi yoktu suyunu patlattık artk glsinn diye.belli mi olur belki bikaç güne seninde doğum hikayeni okuruz burdan

ayyy wala iyice tırsmaya başladım yaklaştıkca başlarda çok rahattım düşünmüyordum bile 37 haftayı bitirdik tamam artık doğum da olabilir heran belli olmaz biliyorum ya iyice ben panik:eek::KK45:

Allah attığı düğümü çözer tatlım hiç korkma sen ... Ama şunu unutmayın psıkolojık telkin çok önemli ben o kadr çok bekledim ki 40 hafta bittii bebek gelmiyo Allahım artk gelsin sancıya razıyım biticek nasılsa ditodum. Kendine destek ver korkmamaya çalış evt acı duyacaksın ama dişini sıkarsan bi kaç saate bitip ardından en büyük mutluluklardn birini yaşıycaksın benim doğumum 45 dakıka sürdü düşün yani o yüzden hiç korkmaa
Sancilardan korkuyorum ben....
Adetlerim bile ne bicim saatlerce suren sancilarla geliyordu
aman allahim ....dusundukce imdat diye bagirasim geliyor :(

benim suyum gelmişti sonra biraz kan geldi ben de başta bişi oluyo diye telaşa kapıldım eşim destek oldu sakinleştim sonra o başladı panik yapmaya bu sefer ben başladım sakinleştirmeye :D

korkulucak bişi yok normal doğum yapıcaksanız suyunuz gelir bi kan gelir kahverengi lekelenme olur o zaman anlarsınız doğum olucağını ama genelde doktorlar günü saati söylediğinden böyle bi farklı zaman pek olmuyo hoş ben erken doğum yaptım ama çoğunlukla sezeryen olduğundan doğumlar hani doktor gel diyo o gün oluyo doğum :)

epidural normal doğumda yapılabilir sancıdan korkan için ama ben hepsinden korkuyorum :S

Canim birkac gun karnim semsert oluyordu...
Doktorumu aradigimda normal yalanci sancidir demisti....
Sonrasinda sari jel gibi akintim oldu...nisanmis
Beyaz simsicak sular gelmeye baslayinca doktora gittik o gunde 35 haftalik dogumum sezeryanla gerceklesti...
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins. ♡

Back
X