Doğumun belirtisi yardım!!

Adet sancısı gibi bu sancin olur ama belinden hissedersin bu sancılar olurken karnında sertleşir ilk önce belli belirsiz aralıklarla başlar sonra düzenli aralıklarla hissetmeye başlarsın mesela her 5 dk bir birde üstüne suyun geldimi koş kim tutar seni ama her insanda farklı olur canım kiminin hiç sancısı olmadan suyu gelir kiminin düzenli sancıları olur kiminin hiç olmaz önemli olan telaşa kapılma sakin sakin sancıları hissettiğin zaman eline bi kağıt kalem alıp not al sancıların ne aralıkla geliyo hatta doktora giderken yanında götür ben öyle yapmisim ilk doğumunda allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kavuş inşallah bebeğine

Hay Allah senden razı olsun kardeşim. Sancım hep vardı benim. Bu aralar arttı o yüzden erken doğum olabilir dedi doktorum. Adet sancısı çekiyorum sürekli. Afedersin alt tarafımda bir ağrı oluyo kramp gibi böyle cız cız ağrıyo. Bebeğimin de aşağı indiğini söylüyorlar. Karnım sivri duruyormuş önde toplanmış diyorlar. Bilmiyorum ya kafam karışıyor. İnşallah dağ salim kavuşurum kızıma

Merhabalar
Kız bebeklerin sancısı kasıklara vurur derler
Canm heralde senin doğum başlamış
Suyun da gelirse git bir doktora ya da dayanılmaz sancilarin olduğunda bir git
Ne oldu bu arada bir gelişme var mi

Merhabalar
Kız bebeklerin sancısı kasıklara vurur derler
Canm heralde senin doğum başlamış
Suyun da gelirse git bir doktora ya da dayanılmaz sancilarin olduğunda bir git
Ne oldu bu arada bir gelişme var mi
Salı günü bekliyor doktorum. Sancı gelip gidiyor düzensiz bi şekilde dedim ya adet sancısı gibi inşallah kızım iyidir.

kızlar normalde düzenli kasılma ve sancı habercidir.. bunun yanında mesela nişanın gelmesi de habercidir...
eger sancı düzenli değilse uzanıp dinlenmeniz ve geçip geçmeyecegini beklemeniz tavsiye edilir...@Annesinin_kuzusu_zehra'cım sanırım daha gününüz var, psikoljinizide böyle yönlendirmeye çalışın...
kolaylıklar dilerim :)

Çok teşekkür ederim çok iyisiniz beni bilgilendirdiniz. Netten araştırıyorum ama tecrübeli annelerden öğrenmek daha başka. İnşallah kuzum biraz daha dayanır teyzeleri Bu arada Kandil'iniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…