Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumun cok kolay gecmiş gözün aydin. Kacıncı doğumundu bu kadar kolay olduBu kişiye göre değişir canım ben bu sabah doğum yaptım. Suyum ve nişanım geldikten sonra hiç sancısız 6 cm açılmayla geldim hastaneye. 1 saat sonra sancım başladı, 1 saate kadar 8-9 cm oldu. 1,5 saatede bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
Ne mutlu size...geçmiş olsun canım.Bu kişiye göre değişir canım ben bu sabah doğum yaptım. Suyum ve nişanım geldikten sonra hiç sancısız 6 cm açılmayla geldim hastaneye. 1 saat sonra sancım başladı, 1 saate kadar 8-9 cm oldu. 1,5 saatede bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
Canım bende normal istiyorum. Allah izin verirse normal.olacak bence bu kadar ayrıntıyı sorgulamamak gerek.bazen hiçbirsey bilmemek daha iyidir...insan bilince daha çok panik oluyor ve korkuyor doktoruna bırakacaksın kendini...İnşallah sağlıkla bebişlerimizi alırız kucagımıza...Doğumun ilk evresi
Rahim ağzinin 10 cm kadar acildiği kasilmali sürec kac saat sürdü?
Normal doğum istiyorum bu yüzden biraz merak etim.
kesinlikle kesinlikle. Cahillik iyidir bazen .Canım bende normal istiyorum. Allah izin verirse normal.olacak bence bu kadar ayrıntıyı sorgulamamak gerek.bazen hiçbirsey bilmemek daha iyidir...insan bilince daha çok panik oluyor ve korkuyor doktoruna bırakacaksın kendini...İnşallah sağlıkla bebişlerimizi alırız kucagımıza...
Ben bilincli olursam o zaman panik olmam diye düşünüyorom bilmesen doktorun işini zoraştiririm cünki doktorda olsa yine güvenememCanım bende normal istiyorum. Allah izin verirse normal.olacak bence bu kadar ayrıntıyı sorgulamamak gerek.bazen hiçbirsey bilmemek daha iyidir...insan bilince daha çok panik oluyor ve korkuyor doktoruna bırakacaksın kendini...İnşallah sağlıkla bebişlerimizi alırız kucagımıza...
Doğum 4 cm den sonrası aktif dönem o Ana kadar kolay qaliba. SenceHerkeste farklılık gösterir ben mesela 10cme kdr 72 saat sancı çektim. Seni zorlayacak olan sadece son 4 saat ondan sonra son 20dk sonrası bebeğin kucağında
Ay bana sorma benim kötü bı doğum hikayem var kimseye de anlatmıyorm kormmasinlar diye :) ama dediğin gibi 4cm'e kdr kolay sonrasında biraz daha zor 7cm sonrası hazırla kendini bebise :)Doğum 4 cm den sonrası aktif dönem o Ana kadar kolay qaliba. Sence
Tesekkur ederim:)Ne mutlu size...geçmiş olsun canım.
Ilk bebeğim canim. Darisi bekleyen annelere olsun:)Doğumun cok kolay gecmiş gözün aydin. Kacıncı doğumundu bu kadar kolay oldu
Canım benim böyle bilgileri emin ol doğum. Esnasında unutup gidersin ben doktoruma güveniyorum. Tabiki de belli başlı şeyleri bilmek gerek.ama evre evre bilmenin bence hiçbir yararı yok.bak görürsün o an tek düşündüğün korku ve panik olacak.onu da doktor dengeleyecek.bilmek başka pratikte uygulamak başka olur.Ben bilincli olursam o zaman panik olmam diye düşünüyorom bilmesen doktorun işini zoraştiririm cünki doktorda olsa yine güvenemem
Qaliba haklısın ablamin yaşadığı korkunc doğumda. Sonra biraz endişelendimCanım benim böyle bilgileri emin ol doğum. Esnasında unutup gidersin ben doktoruma güveniyorum. Tabiki de belli başlı şeyleri bilmek gerek.ama evre evre bilmenin bence hiçbir yararı yok.bak görürsün o an tek düşündüğün korku ve panik olacak.onu da doktor dengeleyecek.bilmek başka pratikte uygulamak başka olur.