Doğumuna gitmeli veya aramalı mıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki siz butun akrabalar toplanip o en yakin kuzeninizi niye cagirmadiniz? Dışlanmış hissedebilir cok normal En samimi sizi gordugu icin size nazı geçeceği icin küsmüş bu da normal Dışlanmış hissettigi sırada fesat biri de yalanı basmış işte O da yalana inanmaya en musait andaymış bence Dogumunda gitmelisiniz Dogum omurde bir kere veya birkac kere olan bisey Düğün, cenaze, doğum gibi seylere aşırı büyük kavgalar olmadığı sürece gidilmeli bence. Bunca yılı göz ardi etmeyin
Cunku hepimiz aynı yerdeydik, hadi kalkın gidelim dedık ve gittik. Nerelere gidip cagrılmadım bir bilseniz? Dıslanmıs hıssetmesı iftiraya inanıp sormadan etmeden inanmasını gerektirmiyor.
Olaylar ortaya cıkıp taslar dokuldugunde, artık pes etmeliydi. Ben kendimi aklasamda, rahatlamadım malesef. Keske beni de yine bıryerlere gidip cagırmasalardı, iftiraya canak tutacaklarına.
Sizin dedıgınız gıbı dusunmem ıcın, olayın böyle kalması gerekirdi ki böyle oldugunu dusundugum ıcın ilk basta, dogum gününu kutlayıp adım da attım. Icerıgı bilsem ne dogum gunu kutlar ne hediye alır ne kutlardım.
Bazen bıryerlere uzaktayız diye cagrılmayabılırız (uzaktasın diye cagırmadık en belirgin bahaneleri olurdu cagrılmadıgımda asla küsmedım gonul koymadım)
Dunya etrafımızda dönmediği ıcın peki demeyi bilmelıyız malum o yaslardayız, 15 değiliz.

Peki siz butun akrabalar toplanip o en yakin kuzeninizi niye cagirmadiniz? Dışlanmış hissedebilir cok normal En samimi sizi gordugu icin size nazı geçeceği icin küsmüş bu da normal Dışlanmış hissettigi sırada fesat biri de yalanı basmış işte O da yalana inanmaya en musait andaymış bence Dogumunda gitmelisiniz Dogum omurde bir kere veya birkac kere olan bisey Düğün, cenaze, doğum gibi seylere aşırı büyük kavgalar olmadığı sürece gidilmeli bence. Bunca yılı göz ardi etmeyin
Bu arada surda sizinle 2 kere yazısalım bırı sızın ıcın kotu bisey desın, inanmam gelir sorarım.
Biz yazıstık iyi birine benziyordu der, söz hakkınızı elinizden almaz gelir size sorardım.
Her söylenene inanmak Bukadar basit olmamalı.
Pısman olmamam ıcın ılımlı yazmıssınız sagolun ama, sızın dusundugunuz gibi iyi niyetli gelısmedı olay, buraya yazdıkca farkettim

Aynen dusunduklerımı yazmıssınız, millete Canak tutan o evet bana göre de.
Olayı Tesadufen ogrenmesem suan ikiyüzlü pislik olarak vardım herkesin gozunde. Hayatimda su duruma dusmedım, gurur meselesi yaptım bunu. İftira atan yuzunden degıl, inananlar yuzunden kırgınım. Pervane Olsun istemedim, bırkez arasa yeterdi. Beni neden aramadın desem, hamile olan benim sen beni merak edip aradın mı diyecek alacağım cevabı biliyorum
Sır mevzusunu yeni gördüm ve hislerimde yanilmamisim diyorum hala ayni kanidayim.. hediyesini almis 6 ay boyunca aramissiniz olaylar olduktan sonra aramadiysaniz o onun hatasindandir burdan size yurumeye hakki yok aksine nankörluk ediyor o zaman
Ay bana noluyora kizi gomdum burda sanki bana yapilmis hissetim :) caninizi sıkmayın artik bence kime fazla deger verdiysem hic karsiligini alamadim hirsim ondan sanirim ogrenmemiz lazim

O da kuzen. Ona gene mama besledim altını temizledim. 23yasında suan. Cocugum olmadigi ıcın kızım diye sevdim hep. Ölsem cenazeme almayacaksınız diye resmen vasıyet bildirdim evdekilere. O benim ıcın artık B. Ktan daha degersız.
Ona kimse arkasını dönmedi, olay oldugunda özur diledi hatta affet falan dediler utanmadan. Tamam iste cozduk diyecekleri kadar basit gordulermeseleyi. Benim ıcın gurur meselesiydi. Kucuk dediler kocaman kıza.
Kızı dısladıklarını dusunmuyorum hepsi aynı ilçede, ben baska sehırdeyım.
Zaten sırf su yuzden affedemiyorum onları. Meseleyı benimle kuserken buyuk grup, Hersey ortaya cıkınca yaptı bıhata affet diyecekleri Kadar basıtlestırdıklerı ıcın.
Kuzenim de Sonrasinda hıc aramadı yazmadı, tabıı bende.
Neden hıc aramadın desem, hamile olan benim sen beni aradın mı diyecek. Alacağım cevabı biliyorum. Sanırım ben hepsine kırgınım
Karısık yazdıysam kusura bakmayın 😊💜

O zaman o gruptan da hayır gelmez.
Hepsiyle mesafe koyun.
Gidip gitmeme kararı size kalmış artık gerçekten içinizden gelmiyorsa da gitmeyin ya.
Kırgınlık derecenize bağlı.
23 yaşında kazık kadar kızı ufaltıp ceplerine koysunlar bari.
İkiyüzlülükten başka bir şey değil.
Affet demeleri de size değer vermediklerinden, siz hiç vermeyin.

Sır mevzusunu yeni gördüm ve hislerimde yanilmamisim diyorum hala ayni kanidayim.. hediyesini almis 6 ay boyunca aramissiniz olaylar olduktan sonra aramadiysaniz o onun hatasindandir burdan size yurumeye hakki yok aksine nankörluk ediyor o zaman
Ay bana noluyora kizi gomdum burda sanki bana yapilmis hissetim :) caninizi sıkmayın artik bence kime fazla deger verdiysem hic karsiligini alamadim hirsim ondan sanirim ogrenmemiz lazim
35 yasına geldim ogrenemedım, ınsallah artık ogrenmısimdir de bidaha su duruma dusmem. Insallah sizde dusmeyın. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi iyiye denk gelsin kotu kotuye 💜

Hıc cabalamadı. Koskoca kadın ben sustum diye iftiraya ugradı diyip vicdan azabı cekmedı. "sana sormalıydım ınanmamalıydım" dedi sadece Hersey ortaya cıkınca
Sanırım hazmedemegım kırıldığımda bu.
Peki şu durumda gitmek istiyor musunuz? Yanlış anlamadıysam, gitmek gelmiyor içinizden..
Ben olsam ben de gitmezdim..

Peki şu durumda gitmek istiyor musunuz? Yanlış anlamadıysam, gitmek gelmiyor içinizden..
Ben olsam ben de gitmezdim..
Gitmek istemiyorum, annemde gitmezsem onu affetmedıgım ıcın dıgerlerını de affetmemiş olucam ve yalnız kalıcam diye dusunuyor. Kotu bile olsalar kopmamı istemiyor annelik gudusuyle diye dusunuyorum. Israr etme sebebi bu. Pısman olursun falan diyor.
Karsılarında agladıgım o halim gozumun önüme geldıkce pısman olacağımı asla zannetmiyorum.

Yaşadıklarınızı ve ona rağmen kuzeninize yaptıklarınızı düşününce sizi fazla iyi niyetli buldum.
İnsanlar fazla iyi niyetli olunca maalesef daha çok kullanılmaya müsait oluyorlar.
Hediyesini bile almışsınız, sanki hala siz suçluymuşsunuz gibi sizden bekleniyor herşey.
Bir yerde artık buraya kadar demek lazım.
Sizce artık daha gerek var mı gitmenize ?

Yaşadıklarınızı ve ona rağmen kuzeninize yaptıklarınızı düşününce sizi fazla iyi niyetli buldum.
İnsanlar fazla iyi niyetli olunca maalesef daha çok kullanılmaya müsait oluyorlar.
Hediyesini bile almışsınız, sanki hala siz suçluymuşsunuz gibi sizden bekleniyor herşey.
Bir yerde artık buraya kadar demek lazım.
Sizce artık daha gerek var mı gitmenize ?
Bence yok, bırakın gitmeyi ben aramak bile istemiyorum.
Annem falan, yalnız kalacağımı dusunup annelik gudusuyle kotu bile olsalar, olsunlar kafasında. Zor zamanlar gecırdım ve tek basıma kalmam annemi korkutuyor sanırım.
Halbuki, onlarla görusmeyı teklıge tercih ederim artık.
Pısman olursun dendıgı ıcın, "acaba" ya dustum. Kendimi aklasam da, dustugum durumu kabullenemiyorum. Gececek gibi de durmuyor.
Sizlerden de pısman olursun git, yanıtı alsaydım abartıyorum demek diyecektim. ama suan, dogru dusundugumu goruyorum.
Zaten gitmeyecekktım nettım bu konuda, ama aramayacagım da artık eminim.

Bence yok, bırakın gitmeyi ben aramak bile istemiyorum.
Annem falan, yalnız kalacağımı dusunup annelik gudusuyle kotu bile olsalar, olsunlar kafasında. Zor zamanlar gecırdım ve tek basıma kalmam annemi korkutuyor sanırım.
Halbuki, onlarla görusmeyı teklıge tercih ederim artık.
Pısman olursun dendıgı ıcın, "acaba" ya dustum. Kendimi aklasam da, dustugum durumu kabullenemiyorum. Gececek gibi de durmuyor.
Sizlerden de pısman olursun git, yanıtı alsaydım abartıyorum demek diyecektim. ama suan, dogru dusundugumu goruyorum.
Zaten gitmeyecekktım nettım bu konuda, ama aramayacagım da artık eminim.
Karşımdaki insan isterse yakın akraba olsun beni üzüyorsa, gereken değeri bulamıyorsam yalnız kalmayı tercih ederim.
Siz elinizden geleni yapmışsınız vicdan yapacak bir durumunuz yok.

Ben her şeye üç günlük dünya gözüyle baktığım,kırmızı cizgilerimin olmadığı bakış açısına sahibim. Bu kadar çok sevdigim insanı ben bu sebepten silmem,ona öyle anlatılmış doğrusunu soylemissiniz bitti. Doğuma gidin,güzel günlerin hatrina. Üç günlük dünya ortak.

Ben her şeye üç günlük dünya gözüyle baktığım,kırmızı cizgilerimin olmadığı bakış açısına sahibim. Bu kadar çok sevdigim insanı ben bu sebepten silmem,ona öyle anlatılmış doğrusunu soylemissiniz bitti. Doğuma gidin,güzel günlerin hatrina. Üç günlük dünya ortak.

Bu kişi yüzleşmeden sonra, yani hatasını öğrendikten sonra konu sahibini hiç aramamış, sormamış. Yalan söyleyen kişiyleyse görüşmeye devam ediyormuş. Konu sahibi bu ayrıntıları konusuna yazmadığı için konu tam anlaşılmıyor. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyordum.

Bu kişi yüzleşmeden sonra, yani hatasını öğrendikten sonra konu sahibini hiç aramamış, sormamış. Yalan söyleyen kişiyleyse görüşmeye devam ediyormuş. Konu sahibi bu ayrıntıları konusuna yazmadığı için konu tam anlaşılmıyor. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyordum.
Uzun yazıp kimseyi sıkmak istemedim, ben bazen uzun yazıları okurken ya sıkılıyorum ya kafam karısıyor anlamiyorum. O yuzden özet olsun dedim. Ama detay bilinmeyınce de cevaplar degısıyor haklısınız. Bidaha konu acarken, detaylandiricam 😊

O zaman gitmesin gorusmemek için bahane bulmuş,haspam.

Gitmek istemiyorum, annemde gitmezsem onu affetmedıgım ıcın dıgerlerını de affetmemiş olucam ve yalnız kalıcam diye dusunuyor. Kotu bile olsalar kopmamı istemiyor annelik gudusuyle diye dusunuyorum. Israr etme sebebi bu. Pısman olursun falan diyor.
Karsılarında agladıgım o halim gozumun önüme geldıkce pısman olacağımı asla zannetmiyorum.
Anladım.. öyleyse iyice ölçün tartın, artık hayatınızda hiçbiri olmazsa ne olacak? Sizi mutsuz edecek mi? Yalnız hissedecek misiniz? Çok taraflı değerlendirin..
Benim pek güçlü aile bağlarım yok, çekirdek aileme bakarım, halamı bile sildim ben hayatımdan..ama siz aile ilişkilerinize göre değerlendirmelisiniz sonuçta..

Ben olsam ne giderim ne ararım.
Yedi kat yabancı yapsa umurumda olmaz, "çok önemli sanki" der geçerim.
Ama kardeş yerine koyduğum bir insan için böyle bir olayda bağışlama mekanizmam çalışmaz. Üstelik özür de dilememiş.
Kendi kendime üzülürüm, ağlarım ama o kişiyi de siler atarım.

Ben olsam ne giderim ne ararım.
Yedi kat yabancı yapsa umurumda olmaz, "çok önemli sanki" der geçerim.
Ama kardeş yerine koyduğum bir insan için böyle bir olayda bağışlama mekanizmam çalışmaz. Üstelik özür de dilememiş.
Kendi kendime üzülürüm, ağlarım ama o kişiyi de siler atarım.
Gitmeme konusunda nettım, aramama konusunda da netim artık.
Aramayacagım gitmeyecegım. Kendimi aklasam da aklimdan cıkmıyor dustugum durum.
Cok tesekkur ederim 💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X