- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Cunku hepimiz aynı yerdeydik, hadi kalkın gidelim dedık ve gittik. Nerelere gidip cagrılmadım bir bilseniz? Dıslanmıs hıssetmesı iftiraya inanıp sormadan etmeden inanmasını gerektirmiyor.Peki siz butun akrabalar toplanip o en yakin kuzeninizi niye cagirmadiniz? Dışlanmış hissedebilir cok normal En samimi sizi gordugu icin size nazı geçeceği icin küsmüş bu da normal Dışlanmış hissettigi sırada fesat biri de yalanı basmış işte O da yalana inanmaya en musait andaymış bence Dogumunda gitmelisiniz Dogum omurde bir kere veya birkac kere olan bisey Düğün, cenaze, doğum gibi seylere aşırı büyük kavgalar olmadığı sürece gidilmeli bence. Bunca yılı göz ardi etmeyin
Olaylar ortaya cıkıp taslar dokuldugunde, artık pes etmeliydi. Ben kendimi aklasamda, rahatlamadım malesef. Keske beni de yine bıryerlere gidip cagırmasalardı, iftiraya canak tutacaklarına.
Sizin dedıgınız gıbı dusunmem ıcın, olayın böyle kalması gerekirdi ki böyle oldugunu dusundugum ıcın ilk basta, dogum gününu kutlayıp adım da attım. Icerıgı bilsem ne dogum gunu kutlar ne hediye alır ne kutlardım.
Bazen bıryerlere uzaktayız diye cagrılmayabılırız (uzaktasın diye cagırmadık en belirgin bahaneleri olurdu cagrılmadıgımda asla küsmedım gonul koymadım)
Dunya etrafımızda dönmediği ıcın peki demeyi bilmelıyız malum o yaslardayız, 15 değiliz.