- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
kızlar benim doğumum 7 ağustos görünüyo.o halde ben haziranda çalışabilir raporu alsam da boşuna öyle mi.bi cevap yzaazarsanız sevinirim
ay canım aynı durumdayız benimde ekimin ilk haftası ve bende öğretmenim 32. hafta doktor hesapladı 13 ağustos oluyor alamıyoruz sanırım şu 6 ay gelirse inşallah
arkadaşlar işte net bi bir bilgi yok kimi alabilirsin diyor, kimi alamazsın diyor..o yüzden özellikle burda sordum, alan varsa tecrübeli biri ona göre bilelim diyee, birileri çıksa da cevap verse keşke
benim arkadaşım geçen sene eylülün 14 ünde doğum yaptı ve doğum öncesi 5 haftayı ekletti.hatta erken doğdu bir hafta 6 hafta olarak eklenmiş müdür yrdmıza sormuştum torba yasa çıktığı için artık ekleniyor tatile denk gelmesi önemli deil dedi. ben çok eminim bu konuda. ben de araştırdım baya. fakat nette şöyle birşeyle karşılaştım ilden ile fark ediyor bu durum sanırım. sıkıntı burda. istanbulda geçen sene ekletildi.
Arkadaşlar iyi araştıralım eşimin okulunda kabul 5 haftayı ekliyorlarmış şimdi aradık öğrendik ama benimki ne yapar bilemiyorum onu da araştırmak lazım neticede hakkımızın yanmaması lazım ve umarım bir an önce 24 haftalık doğum izni kabul edilir.
Merhaba üzerinden çok geçmiş fakat izin konusunu ne yaptınız o dönemde seminere gidip 5 haftayı ekletebildiniz miben de aynı durumdayım maaleseffff... Doğum tarihi 7 ekim olarak görülüyor. 13 ağustosta 32. haftamda olacağım. çalışablr kağıdı alsam ve okuldaki 2 haftalık seminer dönemine gitsem 5 haftalık kısmı ekletebilir miyim .... Lütfen yardım edin çok dua ederim sizin içinnn...
Evet seminer dönemi gittim. Sonra da iznimi kullandim . Hiçbir sorun olmadiMerhaba üzerinden çok geçmiş fakat izin konusunu ne yaptınız o dönemde seminere gidip 5 haftayı ekletebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?