Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39+5 gecesi başladı, 40+0 sabahı doğdu :)
Suni sancı mı aldınız ? Sanırım benim de doğum başlatılacak suni sancıyla çok zor mu37+5te açılmam fazla olduğu için doğuma alımdım. açılma dısında hiçbir doğum belirtim yoktu. yatısım yapıldıktan 9 saat sonra bebeğim doğdu
hayir suni sancı almadım. cünkü zaten açılmam vardı. ebe elle müdahale ile keseyi patlattıktan sonra sancılarım başladı zatenSuni sancı mı aldınız ? Sanırım benim de doğum başlatılacak suni sancıyla çok zor mu
Umarım benim de vardırhayir suni sancı almadım. cünkü zaten açılmam vardı. ebe elle müdahale ile keseyi patlattıktan sonra sancılarım başladı zaten
40+3 e kadar tık yoktu. O gün başladı ve aynı gün doğurdum.Doğumunuz kaçıncı haftada başladı . Benim ilk gebeliğim 39+5 im halen belirti yok![]()
doktor çatı muayenesi yaptı mı? benim ilk muayeneyi 36.haftada yapmıştı ve 2-3 cm açılmam vardı. 37.haftada 4-5 cm olduUmarım benim de vardırkasılmalarım başladı ama yalancı kasılmalar olduğu için açılma oluyor mu bilmiyorum
39+0da yumuşama var açılma yok dedilerdoktor çatı muayenesi yaptı mı? benim ilk muayeneyi 36.haftada yapmıştı ve 2-3 cm açılmam vardı. 37.haftada 4-5 cm oldu
he bazılarınınki birden açılıyor ama zaten. benimki erken ama yavas açılmıştı. 40 haftayı çok geçirteceklerini düsünmüyorum size de. sabırlı olun insallah sağlıkla geliiir39+0da yumuşama var açılma yok dediler
40+3 e kadar tık yoktu. O gün başladı ve aynı gün doğurdum.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Dayanılmaz bir sancı mı peki5 cm açılma var diyip suni verdiler bana taclanma oldu beni çatala aldılar suniyii kolumdan çektiler bütün sancılar da onunla beraber kesildi doktor ikinsana dio yok olmuyor yapamıyorum dedim yine verdi suniyii :)) suni sayesinde doğurdum resmen öncesinde de o kadar korkardım ki suni alcam diye o an iyi ki aldım dedim.
Suni den o kadar korkmayın süreci hızlandırıyor sadece.
Yalan yok biraz kıvrandrıyor :) ama kısa sürüyor. Size tavsiyem ev hastane birbirine yakın ise hemen gitmeyin doğum sancıları geldi mi sıklığından anlarsınız zaten biraz evde çekin sonra hastaneye gidin.Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Dayanılmaz bir sancı mı peki
Doktorum 40+0 da Vajinal fitille doğumu başlatalım dedi. Doğum sancılarımı tetikler mi bilmiyorum . Suni sancı mı verecek sonrasında bilmiyorumYalan yok biraz kıvrandrıyor :) ama kısa sürüyor. Size tavsiyem ev hastane birbirine yakın ise hemen gitmeyin doğum sancıları geldi mi sıklığından anlarsınız zaten biraz evde çekin sonra hastaneye gidin.
40+6 ya kadar müdahale edilmez. Sonrasında suni verilir yada sezeryane alınır. 40+0 erken ama vajinal fitil tam olarak ne yapar nedir bilmiyorum şimdi.Doktorum 40+0 da Vajinal fitille doğumu başlatalım dedi. Doğum sancılarımı tetikler mi bilmiyorum . Suni sancı mı verecek sonrasında bilmiyorum![]()