Doğuma Hazırlık Doğuramıyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aslisilaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
59
30
38
31
Kızlar doğum yapamıyorum ya nişan yok sancım çok az gelip gidiyor. Çok sıkıldım nasıl kolaylaştırabilirim doğumu pilates topu hurma hep hayatımda oldu artık. 1 parmak açıklık var ama doğurmak istiyorummmm

Merdiven inip çıkın, squat hareketleri yapın.
Cinsel ilişki kadın orgazmı doğumu tetikler denir.

ilk oğlumda perşembe günü dr gittim 39+3 idi
dr bebek yukarda gelmez haftayı bekle dedi
cuma - cumartesi 5-6 km yol yürüdüm sıcak suyun altında squart falan yaptım
pazar normal doğurdum :)

Ben de 40+1, gece nişan geldi, diğer günün sabah ezanında suyum geldi, acilen doktora koştuk, suni sancı verdi, öğle ezanında normal doğum yaptim... Doğumdan önce hergun pilates ve yürüyüş yaptim❤

Valla 40+3 de gittiğimde ne bir açılma ne bir sandım vardı bebeğim iri olunca sezeryana alındım aynı dönemlerde gebe olduğum arkadaşım 41+3 de doğum yaptı 42 ye kadar normal son adet döneminden hesapliyorlarya ondan kaynaklaniyor sizin yine açıklık var yakında hayırlısıyla yaparsınız dogumunuzu

Takipte olan doktorum baba da bebeğin 3750 gr, sezeryan olman gerekiyor diyince ben de başka bir doktora göründüm ve son göründüğüm doktor beni normal doğurttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…