• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğurduktan sonra birine ihtiyaç oluyor mu yoksa insan yalnızda Herşey yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tatlicilek98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
3
-7
1
Arkadaşlar yurt dışında yalnız eşimle ve babasıyla yaşıyorum. 2 ay sonra bebeğim dünyaya gelicek InshAllah. Annemin gelmesini isterim ama illaki yanında kız kardeşimide getirmek istiyor çünkü yalnız gelmekten korkuyor ve ben eşimi tanıdığım kadarıyla kızkardeşimden hoşlandığını hissediyorum… o dönemde zaten kendime bakamicam ve eşimle ilgilenemicem birde eşim kız kardeşime baka baka daha da yaklaşır ona diye korkuyorum… o yüzden anneme de sen gelme ben hal ederim dedim annemde kabul etti…sizce iyi mi yaptım ya da ne yapmalıyım? Ben annemin yerinde olsaydım kızımı asla yalnız bırakmazdım annem biliyorda eşimin düşüncelerini ama tek düşündüğü kendisi buda beni çok üzüyor ve annemden soğutuyor…

Öf siz valla iyi değilsiniz.
Eşim kız kardeşimden hoşlanıyor diyip ona birde bebek mi yaptınız.
Konunun gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Gerçekse bile kardeşinize yan gözle bakan biriyle nasıl aynı evi aynı yatağı paylaşıyorsunuz valla mide bulandırıcı.

Saçma ötesi bu ruh hastalarının toplumda üremesi çoğalması var olması!!!🤔 boşayip rezil etmen gerekirken, bebek yaptım yan yana gelecekler de ne demek yahuu ? Umarım troldur.

Arkadaşlar yurt dışında yalnız eşimle ve babasıyla yaşıyorum. 2 ay sonra bebeğim dünyaya gelicek InshAllah. Annemin gelmesini isterim ama illaki yanında kız kardeşimide getirmek istiyor çünkü yalnız gelmekten korkuyor ve ben eşimi tanıdığım kadarıyla kızkardeşimden hoşlandığını hissediyorum… o dönemde zaten kendime bakamicam ve eşimle ilgilenemicem birde eşim kız kardeşime baka baka daha da yaklaşır ona diye korkuyorum… o yüzden anneme de sen gelme ben hal ederim dedim annemde kabul etti…sizce iyi mi yaptım ya da ne yapmalıyım? Ben annemin yerinde olsaydım kızımı asla yalnız bırakmazdım annem biliyorda eşimin düşüncelerini ama tek düşündüğü kendisi buda beni çok üzüyor ve annemden soğutuyor…
Ya bi gidin bu denli ahlaksizligi normallestirmis olmayin Allah askina.

Kiz kardesine goz koyan kocayı normallestirmek, ondan cocuk yapmak falan, mide bulandırıcı.

Hii şak açılmış hesap, şak açılmış sinir ziplatan bı konu, anlaşıldı, acayip hayal gücüyle çalışan, iğrenç zihinli bı kafanın ürünleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X