Yaaa maşallah ne kadar güzel. Benim gürgan da 4. Denemem olacak. ErkekAma bana sonradan doğurganlık aşısını gerek duymadı Timur hoca. Yapılmadi. Serum da ben istedim diye transfer sonrası yapıldı. Çünkü benim bağışıklık sinirdi. Ben istediğim transfer oldu dinlenirken benim istememle sadece bir defa aldim. Transferimi Timur hoca yaptı ve embriyolarimin rahîm duvarına girdiğini gördüm. Biri tamamen içeri girdi diğeri de çok derin olmasa da içerdeydi. Üç saatin sonunda ayağı kalkınca turuncu akıntım oldu. O an anladım duvara tutunma oldu. Aynı akıntı birde 4. Gün geldi. Sonra zaten pozitifmerkezde ilk tedavimdi. Ama benim üçüncü iki negatifim vardı. Çok şükür
Maşallah ya çok sevindim adınıza. Darısı başımaAma bana sonradan doğurganlık aşısını gerek duymadı Timur hoca. Yapılmadi. Serum da ben istedim diye transfer sonrası yapıldı. Çünkü benim bağışıklık sinirdi. Ben istediğim transfer oldu dinlenirken benim istememle sadece bir defa aldim. Transferimi Timur hoca yaptı ve embriyolarimin rahîm duvarına girdiğini gördüm. Biri tamamen içeri girdi diğeri de çok derin olmasa da içerdeydi. Üç saatin sonunda ayağı kalkınca turuncu akıntım oldu. O an anladım duvara tutunma oldu. Aynı akıntı birde 4. Gün geldi. Sonra zaten pozitifmerkezde ilk tedavimdi. Ama benim üçüncü iki negatifim vardı. Çok şükür