Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık o derece çok pahalı muayene ücreti 350 tl miş geçen sene bu aşıda oldukça pahalıTimur gürkanin kliniği aradım. Okadar yoğun ki sıraya alıp geri arıyorlarmış. Sabah aradım ismimi tel. verdim öğleden sonra tekrar aradım dönen olmayınca.. sırada olduğumu ve geri döneceklerini söyledi ..
Sadece bilgi almak istemiştim
Uygulama iki evrede gerçekleştiriliyor. İlk evrede tedavia alınacak kadınlara âdetlerinin 16-18’inci günleri arasında rahim içini kuvvetlendirmek için ‘Granulosit sömürge-ikazcı Etmen’ denilen ve bağışıklık sistemi dengelemesi yapabilen bir sıvı veriliyor. Sonra tüp bebek tedaviuna başlanıyor. Yumurta toplanması esnasında alınan kandan ayrıştırılan ‘özel onarım’ hücreleri laboratuvar ortamında çoğaltılıyor. ‘Gebelik aşısı’nda kullanılan teknikten değişik olarak gelişme ortamına beyinden salgılanan Kortikotropin Saldırıcı Hormon (CRH) ilave ediliyor. Böylelikle rahim içi zarı kuvvetleniyor sıhhatli embriyoyu içine kolaylıkla alabilecek bir hale geliyor, gömülgenlik kazanıyor.”Ciddimisin ilk defa duydum bilen anlatsın umarım kesin çözüm olur...
Görüşen arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 400 tl fiyatı varmış bu aşının kliniği arayormuşsun onlar sana geri dönüyorlarmış beni aramışlar ama ben duymadımClinic ile görüşen var mı arkadaslar
SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı’na giriş yapılan 5 yıllık sigortalılık sürecinde 900 gün prim olması,5 yıllık sigorta 9000 iş günü nasıl oluıyor
9000 iş günü 25 sene yapıyor