Doğuruyor muyum yardım lütfen!!!!

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
96
43
Bursa
Kızlar iyi akşamlar.Ben 38 haftalık hamileyim .Doktorum 10gündür yıllık izindeydi yarın sabah dönüyor ve kontrolüm var. Yanlız bugün 4ten beri kendimi iyi hissetmiyorum. Kasılmalarım sıklaştı sanki adet olucam gibi karnım ağrıyor.Afedersiniz ama sanki tuvaletim var gibi hisseiyorum o şekilde karnım ağrıyor. Kuyrruk sokumum VE belime ağrı girdi.Kafam iyice karıştı kimseyi de panikletmek istemiyorum beklemelimiyim şimdi hastaneye gitsem ne olacak drum yok. Fikir verebilir misiniz?

Merak etme doktorun sana yetişir,iyice sıklaştıysa eğer sancıların git hemen NSTye bağlan ve doğum başlaasın bence :) Allah yardımcın olsun
burda beklemen bile hata :)

kardeşimde böyle olmuştu.kasıklarında belinde ağrı.ve doğum yaptı 1 hafta önce.eşiniz anneniz falan arayın birilerini.böyle başlıkda gördüm ya... Rabbim kolaylık versin.

huzurum başlığın nesi var anlamadım... ilk bebeğim nasıl birşeyle karşılaşacağımdan haberim yok aynı zamanda şimdiye kadar duyduğum şekilde bir belirti yok.. Annemin eşiminde haberi var ben sadece emin olmadan acaba sabaha kadar bekleyebilir miyim ben mi abartıyorum bunu merak etmiştim....

kardeşimde de doğum belirtisi aynı şekilde başladı.sonrasında doğum oldu... değişik geldi... doğuruyor muyum yardım..!
herneyse.

canım çok emin deilim ama sanki bebeşin geliyor gibi dr.una ulaşman mümkünse haberdar etmelisin bence
Allah yardımcın olsun bir avazda sağlıkla kurtulmanız dileğiyle
boll sütlü gazsız günler geceler dilerim

canım sancı olunca anlarsın merak etme bence sakin ol uzan dinlen canımmm
dakika tut eğer sancıların belli aralıklarla gelip gidiyorsa
doğum başlamıştır canım
hastahaneni ara ebelere yada doktora anlat
onlar sana yol göstercektir
allah yardımcın olsun canımmm

Son düzenleme:
canım sanki yavaş yavaş doğuma gidiyosun bende 38+4 de doğum yapmıştım.artık bu zamandan sonra doğumun başlaması normal hiç panik yapma sancıların sıklaşınca heman hastaneye git doktorunada haber veririsin. inş bir avazda kurtulursun sağlıklı doğumlar allah kurtarsın canım..

allah razı olsun arkadaşlar sizdenn.Evin içinde yürüyüp duruyorum zaten daha fena olursam tabiki arayıp gidicem. Ama bahsettiğim sancı tatlı tatlı oluyor tabiri caizse sancı mı değil mi onu anlayamadım. Bu gidişle kızım çok beklemez zaten .Birşey merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Bebeğin hareketleri doğum anına kadar devam ediyor mu. Mesela sancı varkende bebek hareketleri hissediliyor mu?

yaklaşmıs gibi dogum canım aynı belirlilerle gitmiştim ilk dogumuma
hayırlı dogumlarsaglıkla kucagına almak nasip etsin rabbim

yok kızlar şimdi doktordan geldim. Rahim ağzı yumuşamış plesanta da kireçlenme başlamış. Biraz daha zamanımız var dedi. Bu akşma nst için tekrar gidicem. Sezeryan istersen alalım dedi normal içinse bekle bir hafta daha kadar dedi. Çok kararsız kaldım doktorum sezeryan yanlısı değil. İlk defa da çatı muaynesi yaptı. Doğumu tetikler mi bilmiyorum tabi. sadece suyun ve kanaman gelirse hemen gel dedi.

yok kızlar şimdi doktordan geldim. Rahim ağzı yumuşamış plesanta da kireçlenme başlamış. Biraz daha zamanımız var dedi. Bu akşma nst için tekrar gidicem. Sezeryan istersen alalım dedi normal içinse bekle bir hafta daha kadar dedi. Çok kararsız kaldım doktorum sezeryan yanlısı değil. İlk defa da çatı muaynesi yaptı. Doğumu tetikler mi bilmiyorum tabi. sadece suyun ve kanaman gelirse hemen gel dedi.

kararı sen ver canım bence gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap hayırlısı olur inşallah allah yardımcın olsun

hayırlısı olur işallah nst ye baglandınmı sancıların kac dakka arayla bnımde 4 gndur kasılmalarım var 15 dakkada bır 10 dakkada bır beklıyoruz ama altdan muayene etmedı doktor çarsamba tekrar gel dedi .böle durumlarda ilk su gelebılıyormuş hbrn olsun doktorum öle dedi

yok fatmacım Nstye normalde bağlanıcaktım ama hastane bugün 1 ekim dolayısıyla 01.10.2010 gözüksün diye doğum patlaması yaşıyor. Üstüne normal doğumlarde eklenince resmen ana baba günü olmuş akşam gidicem . Kasılmalarım olduğu için vajinal yapmak zorunda kaldı açılma yok ama yumuşama var dedi. Su ve kanama kısmı için dr da beni uyardı. En yakın arkadaşımla doğumumuz bir hafta araylaydı o benden sonra doğum yapacaktı.Geçen hafta cumartesi dr çatı muaynesi yaptı kız pazartesi suyu gelmesiyle doğum yaptı. Açıkcası ben şimdi daha çok bekliyorum bebek uyarılıyormuş çünkü....

yok fatmacım Nstye normalde bağlanıcaktım ama hastane bugün 1 ekim dolayısıyla 01.10.2010 gözüksün diye doğum patlaması yaşıyor. Üstüne normal doğumlarde eklenince resmen ana baba günü olmuş akşam gidicem . Kasılmalarım olduğu için vajinal yapmak zorunda kaldı açılma yok ama yumuşama var dedi. Su ve kanama kısmı için dr da beni uyardı. En yakın arkadaşımla doğumumuz bir hafta araylaydı o benden sonra doğum yapacaktı.Geçen hafta cumartesi dr çatı muaynesi yaptı kız pazartesi suyu gelmesiyle doğum yaptı. Açıkcası ben şimdi daha çok bekliyorum bebek uyarılıyormuş çünkü....

inşallah allah bir avazda kurtarsın canım. meleğini kucağına alacaksın ne güzel. heyecanlandım valla senin adına. benim daha zaman var ve günler gecmek bilmiyor.

ayy ben heyecanladım ve kasıldım valla mesajları okurken.Allah yardımcınız olsun bir avazda hayırla kolay doğum sağlıklı bebiş inşallah..

Back
X