Göz Çevresi Bakımı Doğuştan olan genetik morluklar yok oldu!!

sntpz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
120
24
evet doğru okudunuz doğuştan olan morluklarım bildiğiniz yok oldu nasıl mı? 1.50 tl lik bir yüz maskesiyle :)
kulağa komik geliyo dimi ilk başta bende pek inanmamıştım ama sonra gerçekten yok olduğunu görünce bu tek kullanımlık kağıt maskenin gerçekten bir mucize olduğunu anladım neyse kısa kesiym daha önce birkaç sitede görmüştüm bu maskeyi çok beğenilmiş kırışıklıklara filan iyi geliyomuş bende merak edip duruyodum burun kenarımdan dudaklarıma doğru inen bir uyku kırışıklığım vardı o geçsin diye almıştım ertesi gün hemen yüzüme uyguladım 30 dk beklettikten sonra maskeyi çıkardım birde ne göriyim gözümün altında ne bi torba ne morluk sevinçten havaya uçtum resmen ama sonra dedim o kadar para verdiğim ilaçlar kremler geçirmedi bu mu geçiricek üstelik bide doğuştan sadece geçici bişeydir diye düşündüm ama aradan saatler geçmesine rağmen eski haline dönmedi :KK70: çoooook mutluyummmm :KK71:
NOT 1 : maske sadece gratiste satılıyo
NOT 2 : kırışıklık için almıştım ama ona pek bi etki etmedi (ama daha bi çok işime yaradı bi dahaki gittiğimde stoklıycam ):rolleyes::KK8:
işte o mucizevi maske bu:

PhotoGrid_1400662644035.jpg

kullanımında göz çevresine gelmeyecek şekilde yapın diyor ama sen nasıl göze aldın da yaptın?

canım ben direk arkasını okumadan yaptım direk yüzüme yapıştırdım zaten maske büyük benim yüzümde küçük olduğu için hiç boş yer kalmadı gerçi be zaten tüm bu tek kullanımlık yüz maskelerimi göz çevresi dahil uyguluyorum üstelik bunları koreliler çok yapıyolar zaten onlar üretiyo bu maskeleri bir kore dizisinde görmüştüm hiç boş yer kalmayacak şekilde yüzünün tamamına yerleştiriyodu hatta bazı maskeler gözkapaklarını kapatacak şekilde yapılmışben hiçbir zararını görmedim

Anam çok merak ettim şimdi bunuu :O türkiye ye gidince hemen alıp denemeliyimm ben de gözaltı morluklarımdan bıktım :KK43:

kızlar ama bişey farkettim bunun gözaltını kapatma etkisi galiba 1 gün falan sürüyo ama 1.50luk bir maske sonuçta bir sürü para verip kapatıcı almaktansa bu bin kat daha iyi bence

Yarın olsun diye sabırsızlanıyorum hemen gidip alacağım.. İnşallah gözaltı morluklarım gider.. Teşekkürler..
evet doğru okudunuz doğuştan olan morluklarım bildiğiniz yok oldu nasıl mı? 1.50 tl lik bir yüz maskesiyle :)
kulağa komik geliyo dimi ilk başta bende pek inanmamıştım ama sonra gerçekten yok olduğunu görünce bu tek kullanımlık kağıt maskenin gerçekten bir mucize olduğunu anladım neyse kısa kesiym daha önce birkaç sitede görmüştüm bu maskeyi çok beğenilmiş kırışıklıklara filan iyi geliyomuş bende merak edip duruyodum burun kenarımdan dudaklarıma doğru inen bir uyku kırışıklığım vardı o geçsin diye almıştım ertesi gün hemen yüzüme uyguladım 30 dk beklettikten sonra maskeyi çıkardım birde ne göriyim gözümün altında ne bi torba ne morluk sevinçten havaya uçtum resmen ama sonra dedim o kadar para verdiğim ilaçlar kremler geçirmedi bu mu geçiricek üstelik bide doğuştan sadece geçici bişeydir diye düşündüm ama aradan saatler geçmesine rağmen eski haline dönmedi :KK70: çoooook mutluyummmm :KK71:
NOT 1 : maske sadece gratiste satılıyo
NOT 2 : kırışıklık için almıştım ama ona pek bi etki etmedi (ama daha bi çok işime yaradı bi dahaki gittiğimde stoklıycam ):rolleyes::KK8:
işte o mucizevi maske bu:

Eki Görüntüle 1524659

Benimde genetik göz altı morluğum var ama resmen siyah seninkide genetikmiş duyduğuma göre etkisi azalmaya falan başladı mı peki ?

Buna üzüldüm işte tamamen geçti mi etkisi ? :KK43:
Aynen canım geçti etkisi 1-2 günlük bir kapatıcılık görevi görüyo ama sonuçta kapatıcı gibi cildimize zarar vermiyo ve yüzümüzü yıkasak da bişey olmuyo o yüzden o gün bugündür kapatıcı kullanmıyorum ben 5-6 tane aldım biyere falan giderken yapıyorum genellikle :)))

Aynen canım geçti etkisi 1-2 günlük bir kapatıcılık görevi görüyo ama sonuçta kapatıcı gibi cildimize zarar vermiyo ve yüzümüzü yıkasak da bişey olmuyo o yüzden o gün bugündür kapatıcı kullanmıyorum ben 5-6 tane aldım biyere falan giderken yapıyorum genellikle :)))
Evet ama onun içindede zararlı maddeler var ve söz konusu göz altı derisi çok ince biliyosun kırıştırırsa ?

X