Göz Çevresi Bakımı Doğuştan olan morluk nasıl geçer?

marmalade93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
111
24
31
kızlar benim sorunum genetik göz altı morluğu pudra ile kapatıyorum annemde hergün yapma şunu kırışcaksın ilerde diyor ama dinlemiyorum çünkü öyle olduğum gibi çıkınca aldığım eleştiriler karşısında insanları yumruklamak istiyorum öneriniz varmı bunu azaltacak eğer işe yararsa hergun dua ederım ona

buz koy benimde genetik olarak vardı bir bir buz kalıbının bir tanesinin içine gül suyu, bir tanesinin içine normal su doldur buz olduktan sonra önce gül suyunu (ağırlıklı olarak göz altlarına) tüm yüzüne küp eriyene kadar sür sonra normal buzu ben böyle yaparak sadece çizgileri kaldı :KK70:

aynı derdten bende muzdaripim o kadar kötü hissediyorum ki kendimi gözlerimin altına eziyet ediyorum resmen kapatıcılarla süre yıkaya süre yıkaya derim kırıştı resmen daha 22 yaşınayım gözlerimin çevresi 30 vardır nasıl düzelir bilemiyorum makyaj yapmadığımda hastaymışım gbii görünüyorum herkez solmuşssun diyor çok sinir bozucu birşey napılır ki bu konu hakkında bir sürü şey var o_Oo_O:KK43::KK43:

ay ben de yaşıyorum bu sorunu :KK43: o insanların tepkileri yok mu zaten ... :KK62: bende daha 20.5 yaşındayım :KK53: hiçbir şey sürmemek için direndim ama sanırım daha fazla dayanamıcam :mad: yalnız ben çok araştırmıştım öyle etkili bi çözüm malesef yok diye biliyorum :KK43: eğer biri etkili bi şey söylerse ben de minnettar olurum :KK61:

buz koy benimde genetik olarak vardı bir bir buz kalıbının bir tanesinin içine gül suyu, bir tanesinin içine normal su doldur buz olduktan sonra önce gül suyunu (ağırlıklı olarak göz altlarına) tüm yüzüne küp eriyene kadar sür sonra normal buzu ben böyle yaparak sadece çizgileri kaldı :KK70:
Hadi yaa bende doktora gittim benimkide dogustan krem verdi alsam mi ki

ay ben de yaşıyorum bu sorunu :KK43: o insanların tepkileri yok mu zaten ... :KK62: bende daha 20.5 yaşındayım :KK53: hiçbir şey sürmemek için direndim ama sanırım daha fazla dayanamıcam :mad: yalnız ben çok araştırmıştım öyle etkili bi çözüm malesef yok diye biliyorum :KK43: eğer biri etkili bi şey söylerse ben de minnettar olurum :KK61:

kesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.
piyasada braz pahalı ama biz ıspartada bi kozmetikçiden alıyoruz. parayı yatırınca gğn içnde kargoya veriyor. kesinlikle tavsiyemdr hem o kdr da pahalı değil sanırım 55 tlye almıştık ama dişarda 80 90 a kadar satan var.

kesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.
piyasada braz pahalı ama biz ıspartada bi kozmetikçiden alıyoruz. parayı yatırınca gğn içnde kargoya veriyor. kesinlikle tavsiyemdr hem o kdr da pahalı değil sanırım 55 tlye almıştık ama dişarda 80 90 a kadar satan var.
inanmıyorum fiyatı gayet iyi bence çünkü ben dayanamayıp kapatıcı aldım 64 tl ödedim ona bile buna hiç düşünmeden veririm doğal dersen :KK70: ama kesin çözüm değil mi

inanmıyorum fiyatı gayet iyi bence çünkü ben dayanamayıp kapatıcı aldım 64 tl ödedim ona bile buna hiç düşünmeden veririm doğal dersen :KK70: ama kesin çözüm değil mi

kesin diyebilirim. yani bende kesin sonuca ulaştım. yaş aralığı yok annemle beraber kullanıyoruz. internetten adreslerinden bakabilirsiniz dilerseniz. ıtıray kozmetik ısparta d,ye facebooktan aratınca çıkıyor. inanın internette alacağınız fiyattan daha uygun bi fiyat vereceklerine eminim. ben bir de c vitaminli kremini aldım öneri üzerine . o da cidimdeki sgaradan dolayı oluşan renk dagalanmalarına iyi geldi.

X