Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar gruba yeni katıldım. Benm eşimde klinefertel. 2 kes tese oldu 2.si rosi idi bulunamadı yine. Ağustos ayında istanbul acıbadem maslak hastanesine gittik üroloji doktoru cok iyiydi ve bize doğruları söyledi. Bizde artık tedaviyi bıraktık. Rabbimin hazinesi geniş olursa kendiliğinden olmaz ise bir yavruya hem biz hayat olalım hem de o bize olsun istiyoruz. Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın isteyen herkesin kucagını doldusun İnşallah

Merhabalar gruba yeni katıldım. Benm eşimde klinefertel. 2 kes tese oldu 2.si rosi idi bulunamadı yine. Ağustos ayında istanbul acıbadem maslak hastanesine gittik üroloji doktoru cok iyiydi ve bize doğruları söyledi. Bizde artık tedaviyi bıraktık. Rabbimin hazinesi geniş olursa kendiliğinden olmaz ise bir yavruya hem biz hayat olalım hem de o bize olsun istiyoruz. Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın isteyen herkesin kucagını doldusun İnşallah
merhaba canım,
Acıbadem Maslakta tansu güdelciye mi gittiniz?

biz ilk tesemizi onda olduk, 3aylık bir hap & vitamin kullanımından sonra, tabii ki birşey çıkmadı.
tansel kaplancanda tedavideyiz bir süredir. ama klinefelterli hastaların çoğu şu anda celalettin peruda tedavi olup & a life hastanesinde ameliyat oluyor son dönemde.

tansu güdelci ve acıbadem maslak hastanesinin klinefelterli hastalarda pek bir başarısı yok, varsa da şansa olduğunu düşünüyorum. en başta çok iyi bir laboratuvarı olmalı ve sperm öncesi hücrelri görüp rosi/elsi yapabilecek merkezler olmalı
uzun hormon iğnesi tedavileri de olunsa en nihayetinde tesede yine sperm önccüsü hücrelerin çıkma şansı çok yüksek çünkü.

Eşim klinefelter sendromlu micro tese ile sperm bulundu ve tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür kızımız şuan 3 buçuk yaşında

Eşim klinefelter sendromlu micro tese ile sperm bulundu ve tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür kızımız şuan 3 buçuk yaşında
Masallah canim kac defa denediniz hangi merkezde yaptrdiniz tup bebegi pgt yapildimi Rabbim bizlerede yasatsin bebegi olan insanlar sizin gibi keske yazsalar bizlerede umut oluyor

Masallah canim kac defa denediniz hangi merkezde yaptrdiniz tup bebegi pgt yapildimi Rabbim bizlerede yasatsin bebegi olan insanlar sizin gibi keske yazsalar bizlerede umut oluyor
Bir defa yaptırdık canım ilk defasında tuttu şükürler olsun ki ama ben kendimi en kötüye hazırlamıştım. Bahçeci fulyada yaptırdık eşimi tansel kaplandan ameliyat etmişti daha önce mikro tese olupta sperm bulunamayan kişilerde bile sperm bulduğunu anlatmıştı bu konuda çok tecrübeli ve başarılı bir doktor yalnız şunu da belirtmem lazım ki bahçeci laboratuvarlarıda çok iyiydi ayrılmış tansel ordan .siz hangi dr a gitmiştiniz Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllah🤲

Pgt yaptırmadık istemiştik aslnda ama doktorum güvenç karlıkaya gerek olmadığını söyledi klinefelterin hayati riski olan bi rahatsizlik olmadığı için

Pgt yaptırmadık istemiştik aslnda ama doktorum güvenç karlıkaya gerek olmadığını söyledi klinefelterin hayati riski olan bi rahatsizlik olmadığı için
Anladim canim transfer sonrasi nelere dikkat ettin ins hepimize nasip olur

Yıllar sonra güncelleme. Oğlum 5.5 yaşında klinefer . Su ana kadar problem sayılabilecek bir şeyle karşılaşmadık. Yaşıtlarından bi tık daha uzun. Hormonlarına senede bir bakmak gerekiyor dedi doktor. Çocuk endokrini bakıyor bu mevzuya. Bana bazı zamanlar özel olarak mesaj atan arkadaşlar oluyor. Buraya da ekstra yazayım. Fiziksel olarak herhangi bir problem yok. Yaşıtlarıyla ayını gidiyor ve gelişimi gayet güzel. Hatta oğlum iki dil konuşuyor. Bazı kendini bilmez her şey hakkında atıp tutan insanlar yorum yapıyor ya zeka geriliği olur diye hayır öyle bir şey yok. Tek problem ileride çocuğunun olmaması. O da dünyanın sonu degil. Çok güzel konuşuyor. Aktif olarak her türlü aktiviteye katılıyor. İstekleri net karar verme yönü kuvvetli. Ayrıntı merak eden olursa mesaj atabilir. xxy durumu herkesin başına gelmiyor sonuçta bu özel bir durum. O yüzden bu konu hakkında yazılmış her bilgi değerli.

Ani hareketler yapmamaya dikkat ettim canım yavaş yürüyordum .
Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Şuan sb2 eelonge spermatid %14 . Sizde tese ilk denemede mi olumlu oldu? Ve bu aşamada spermatid yseviyesi nasıldı ?

benim eşimde klinefelterli,
1 kez tese oldu acıbadem maslakta bulunamadı.
şimdi 8aydır hormon iğneleri kullanıyor, çok şükür SD2 aşamasına geldik, yıl sonuna kadar da devam bakalım.

doktor olduğu kadar , laboratuvar da çok önemli bizim gibi hastalarda. sizler nerelerde devam ediyorsunuz?
Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Sb2 elonge %14 aşamasındayız. Sizin nasıl gidiyor paylaşır mısınız?

Spermatidleri bilmiyorum sperm testleri 0dı mikro tese ile sperm bulundu ilk deneme evet

Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Sb2 elonge %14 aşamasındayız. Sizin nasıl gidiyor paylaşır mısınız?
SD4 aşamalarına kadar geldik ama daha fazla tedaviye devam etmeme kararı aldık.
ben de uzun zaman hormon iğneleri kullandım, acıbadem maslaktaki tedavimde büyüme hormonları da kullanmıştım.
tüm bu tedaviler beyin zarımdaki iyi huylu tümörü (menenjiyom) büyüttü, ve sonrasında sorun yaşamamak adına onun için ayrıca tedavi sürecine girdim. o sırada eşim de tedavisini bıraktı.
kısmetse kendiliğinden olacak, yok olmazsa da kısmet diyip geçeceğiz ve birlikte hayatın keyfini süreceğiz diyoruz

Back
X