Doğuştan Rahmi ve Vajinası Olmayan Var mı Aranızda?

Merhaba fıransada yaşıyorum kızımın rahim küçüklüğü sorunumuz var regl olmuyor burda rahım nakli yapılmakta tek şartları evli 18 yaş sağlı elverişli uygun olmalı hem sade Fransa değil Arap Venezuela bir çok ülkede yapılmakta

Merhaba 20 yaşındayım mrkh sendromundan muzdaribim rahmim yok vajinamın büyük bölümü yok, frank metodu diye bir şey okudum cerrahi müdahale olmadan düzenli dilatör kullanımıyla vajina birkaç ayda uzatılabiliyormuş deneyimleyen veya bu yöntemi düşünen var mı acaba?

Merhaba benim kızım mrkh olmasından Şüphe edıliyor rahımi küçük O yüzden regli olmuyor Doktorlar araştırıyor nedeni belli değil
Merhaba ablamla bende ergenlik donemınde adet goremeyınce Dr dr gezdik yasıtlarına gore rahim kucuk denildi sonra endokrine sevk edildi konjenital adrenal hiperplazi oldugumuz kesınlesmıs oldu gec baslangıclı oldugu ıcın tum olumsuzluklar ergenlikte patlak verdi ve herseye gec kalınmış olundu gel zaman git zaman evlendim zor da olsa gebe kaldım ama gebelıgıme engel olan rahmım degıl hormonlarımdı bebegım oyle guzel gelışmişti ki 4 kilo dogdu normal dogum yapamadım catı da dar oldugu ıcın ve dogum kanalımda kısaymıs olsun saglıkla bebegı kucagıma aldım simdi oglum 8 yasında gebelik donemınde rahmım buyudugu ıcın pubık bolgem tamamen derin catlaklar ile dolu ama hıc problem degıl suan yasıtlarımla aynı rahmım ablam henuz gebe kalmadı o tedavi olsa da esinin de sorunları var ama eminim oda gebe kalsa rahmi sorun olmaz diye dusunuyorum

Mesajını okudum ve gerçekten çok üzüldüm bende sizin gibiyim ama üzüldüğün konu benimle kim evlenir ki lafiniz oldu siz gerçekten çok seven bir karşınıza çıkacak ben evliyim eşimle evlenmeden önce anlattım ve ben seni çocuk dogurasin diye evlenmiyorum ki dedi ve 15yillik evliyim şimdi çocuklarımızı dediğimiz 2tane kedimiz var yani öncelikle evliligi doğurganlık olarak bakmamak lazım illaki karşınıza çıkacak sizi siz olduğunuz için seven bir erkek bunu unutmayin

Merhabalar benimde dogustan rahmim vajinam yok 30 yaşındayım ve bekarim bu yontemi hiç duymadım

Merhaba benmde doğustan rahmim ve vajinam yoktu. Evlenmeden önce uncu modifikasyonu yöntemiyle ameliyat oldum. Karının iç zarından vajina yapılıyor. Kapalı ameliyat ile yani vajina da hiç gmrünürde dikiş vs yok şuan evliyim her şey yolunda. Gürkan uncuyu araştırıp onunla görüşebilirsiniz. Ameliyattan da hiç korkmanıza gerek yok canım tatlıdır benim ama o halde, 2. Gün ayaga kalktım ağrı sızım olmadı hiç Allaha şükür iyi ki olmusum kendi kabuguma çekilmemişim diyorum

Mrb bende hacettepe de oldum 12 yaşında doğuştan rahim ve vajına yoktu vajınaplastı yapıldı kalın bagırsak tan ama süreç uzundu cunki yumurtalık kıstlerım de vardı malesef ProfCenk Büyük Ünal yaptı ameliyatımı ve 18 yaşıma kadar eksiksiz ve herşeyimle ilgilendi şuat 34 yaşımdayım ve hiç bir problem yaşamadım hala da ve hala benimle ilgilenir Allah razı olsun binlerce kez şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…