Doktor 2li tarama sonucu riskli dedi

Melan-kolik5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
3.852
4.486
133
Merhaba kızlar bugün ikili tarama sonucumu aldım kombine riske göre yorum yaptı doktor 428e bir biraz yüksek bir oran dedi çok canım sıkıldı başına böyle bir şey gelen var mı. Oğlumda bu testlerin hiçbirini yaptırmamıştım o yüzden ne düşünmem gerek tam bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20220628_161016_edit_681614384776721.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba öncelikle çok darlamayın kendinizi her şey allahtan . 300/1 ve altı yüksek risk ama sizin de sınırda sayılır . Yaşınız kaç bilmiyorum 35 yaş üstü oranlar düşük çıkmada etken. Yerinizde olsam fetal DNA ya da göze alırım derseniz onda da düşük riski 300/1 aminiosentez öneririm. Ya da size kaşmış.

Kızımda da yüksel çıkmıştı. Ense kalınlığı yüksek cıktı. Ama spnra fetaş dna yaptırdık gemiz cıktı. Darısı basınıza

30 yaşındayım test için cot off değeri altındadır yazıyor ama doktorum yine de perinatolojiye yönlendirdi oraya gidicem bakalım onlsr ne diyecek

Kızımda da yüksel çıkmıştı. Ense kalınlığı yüksek cıktı. Ama spnra fetaş dna yaptırdık gemiz cıktı. Darısı basınıza
Bizim ense kalınlığı falan normal çıktı kan değerlerinde sorun varmış. Bakalım gerekli testleri yaptırıcam hayırlısı olsun hakkımızda

30 yaşındayım test için cot off değeri altındadır yazıyor ama doktorum yine de perinatolojiye yönlendirdi oraya gidicem bakalım onlsr ne diyecek
Zaten yönlendirdiği yer riskli gebelikler muhtemelen aminosentez isteyeceklerdir. Siz gitmeden ihtimalleri ve seçenekleri düşünün . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her akşam kendi bebeğime dua ediyorum size de edeceğim

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…