doktor arıyorum 6 binim var

finearts

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
293
112
323
İstanbul
İstanbuldayım arkadaşlar işten izin aldım 20 gün kadar boşum 6 binim var,burada ismi geçen fiyatı uygun olan bi doktor vardı görüştüm burada yazılmış olan fiyatın 2 bin üstünde fiyat verdiler şok oldum hiç uzatmadan çıktım 1 senede %100 zam yapılmış geçen sene 4 bin yazılmıştı yorumlarda bugün konuştum 7-8 bin arası dediler

öyle çok havalı doktorlarla falan görüşmüyorum zaten tamamiyle instagram aldatmacası onlar işin ehli olsun yeter,kalkık kavisli gibi takıntılarım yok burun sırtımı düzleştirecek ucundan kısalatacak.

gerçekten reklam değil gidip olan arkadaşların önerilerini bekliyorum

valla canım 6 bine kasap var.

benim hiç beğenmediğim berbat simülasyon yapan adam benden 12 bin istedi.. beğenmedim sinir oldum biraz birikim biraz krediyle 20 bine salih emre üregen e olucam.

şuan acele ediyorsunuz. burası burun yaptırıp ağlayanla dolu. doktorunuzu iyi seçin. para gerçekten önemli değil amelyat olacaksanız. beğenmezseniz atamazsınız, elbise değil bu

valla canım 6 bine kasap var.

benim hiç beğenmediğim berbat simülasyon yapan adam benden 12 bin istedi.. beğenmedim sinir oldum biraz birikim biraz krediyle 20 bine salih emre üregen e olucam.

şuan acele ediyorsunuz. burası burun yaptırıp ağlayanla dolu. doktorunuzu iyi seçin. para gerçekten önemli değil amelyat olacaksanız. beğenmezseniz atamazsınız, elbise değil bu
30 bin tl verip de memnun olmayanları da gördük burada. İyi araştırıp acele etmeyin bence. Ben de tatilde hallettireyim kurtulayım dedim ama şimdi 2. ameliyat için gün sayıyorum. Ayrıca sıcak havada burun çok şişiyor, ödem çok oluyor. Kışın yaptırmanızı tavsiye ederim.

30 bin tl verip de memnun olmayanları da gördük burada. İyi araştırıp acele etmeyin bence. Ben de tatilde hallettireyim kurtulayım dedim ama şimdi 2. ameliyat için gün sayıyorum. Ayrıca sıcak havada burun çok şişiyor, ödem çok oluyor. Kışın yaptırmanızı tavsiye ederim.

30 bin verip ağlayan çok az insan var burda. toplasanız 4-5. bu ağlayan insanlar da aslında estetikten anlamayan insanlar. güzel kadınların burunlarını beğenip istiyorlar ama o burun onlara olmadığı için doktor onlara uyan bi burun yaptığında ağlıyorlar. emre ilhanın 1 hastası ağlıyor burda. salih emre üregenin tek şikayeti yok. muhammet dilberin de şikayetini görmedim.

yapmayın. bazı insanlar bu işi gerçekten iyi yapıyor. risk çok az oluyor ameliyata girerken.

Ben 2 ay önce malatyada ameliyat oldum 3 arkadaşımla birlikte tahlillerle beraber toplam 3060 tl verdim. 1 günde hastanede kaldım. Çok memnunum. 3 kuzenim daha orada ameliyat olmuştu. Onlarda çok memnun. Kesinlikle tavsiye ederim. Boş yere o kadar para vermene gerek yok.

İstanbuldayım arkadaşlar işten izin aldım 20 gün kadar boşum 6 binim var,burada ismi geçen fiyatı uygun olan bi doktor vardı görüştüm burada yazılmış olan fiyatın 2 bin üstünde fiyat verdiler şok oldum hiç uzatmadan çıktım 1 senede %100 zam yapılmış geçen sene 4 bin yazılmıştı yorumlarda bugün konuştum 7-8 bin arası dediler

öyle çok havalı doktorlarla falan görüşmüyorum zaten tamamiyle instagram aldatmacası onlar işin ehli olsun yeter,kalkık kavisli gibi takıntılarım yok burun sırtımı düzleştirecek ucundan kısalatacak.

gerçekten reklam değil gidip olan arkadaşların önerilerini bekliyorum

Buda ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafım istersen doktor ismini veririm instagramdan takip edip bakarsın :)

Eklentiler

• 2e6a483c-17d6-42a8-b0e7-f2a7fc471db3.webp
    2e6a483c-17d6-42a8-b0e7-f2a7fc471db3.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 324
Buda şimdiki hali. Henüz hala ödem mevcut tabi oturması 6 ay ile 1 seneyi buluyor.

Eklentiler

• c9ed9bc5-ef99-403b-bfbe-c5bf78996f1d.webp
    c9ed9bc5-ef99-403b-bfbe-c5bf78996f1d.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 318
Son düzenleme:
İstanbul nişantaşında dr mehmet yazara ameliyat oldum 6 gün önce ameliyat sonrası suan icin bir şikayetim yok doktordan cok memnun kaldım ve benimki sadece normal bir burunu düzeltmek değildi baya sorunluydu burnum ameliyatta ve sonrasını görünce yapılanı şok oldum hocanın ellerine sağlık hakkını yiyemicem ama fiyat konusunda net bir şey söyleyemiyorum ben dudak cene burun oldum ama kesin görüşmeni tavsiye ederim

İstanbul nişantaşında dr mehmet yazara ameliyat oldum 6 gün önce ameliyat sonrası suan icin bir şikayetim yok doktordan cok memnun kaldım ve benimki sadece normal bir burunu düzeltmek değildi baya sorunluydu burnum ameliyatta ve sonrasını görünce yapılanı şok oldum hocanın ellerine sağlık hakkını yiyemicem ama fiyat konusunda net bir şey söyleyemiyorum ben dudak cene burun oldum ama kesin görüşmeni tavsiye ederim
merhaba, burunla birlikte bazı doktorlar çene ameliyatı yapıyormus, bunun sebebi nedir, çene ameliyatını siz mi talep ettiniz burnu göstermesi için doktor mu önerdi, dolgu mu yapılıyor, kalıcı bir işlem midir, bilgi verebilir misiniz

merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba, ben çok beğendim, güle güle kullanın

Teşekkür ederim. Doktorun adı Ahmet Çağlar. Malatya gözde hastanesinde. Aslen malatyalıyım ama istanbulda oturuyorum. Kuzenlerim orada yaptırdı diye bende orada yaptırdım. Doktorla herhangi bir bağlantım yok. Doktorun instagramına bakarsan yaptığı burunları görürsün zaten. Günde 3 4 hasta alıyor. Çok iyi bir doktor ben çok beğendim. Çok ilgili ve gerçekten çok rahatlatıyor insanı ameliyat öncesi falan. Ben mayıs ayında 3 bine yaptırmıştım. Sende görüş fiyat al istersen.

fiyatı çok iyiymiş benim bütçeme uyuyor fakat bana malatyada bakacak, benle gelebilecek kimse yok. geri döndüğün için teşekkür ederim.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler,özel mesaj attım doktor ismi istedim mehmet beye de bakacağım

20 bin verince kimse kusursuz yapmıyor bu paralar da sırf popülerlikten başka bişey değil 7-8 bine cerrahpaşa gibi fakülteden mezun 20 yıllık kulak burun boğaz doktoları var ameliyat yapan,bu şekilde üslüp hiç hoş değil herşey para da değil

Param var, kurbanlık koyun arıyorum gibi olmuş biraz. Arkadaşlar çok güzel demişler. Sakın hemen aradan çıkarayım, bitsin gitsin mantığıyla yaptırmayın. Mutlaka bütçenize uygun birini bulursunuz ama emin olmadan bıçak altına yatmayın.

Dr un gecmisine hastalarina bakip degerlendirin bize olan sizde olmayabilir ist da devlet hastanrlerindeki drlar bile ozelle anlasip 8 binden fiyat cekiyorlar sonucta ameliyathane kiralaniyor ekip para aliyor bunlar birbiriyle kombin fiyatlar eminim 6bine de vardir.Ben 10bine yaptirdim cok ta mutluyum dilerim sizde olursunuz ameliyat sonrasi psikolojidaha onemli hazirmisiniz bunu da sorgulayin.

Benim doktorum da 6000-6500 civarı alıyor. Kbb uzmanı. Aynı hastanede plastik cerrah da o fiyata yakın istedi. Kendi paranoyalarımı bir kenara bırakırsam (asimetrik mi oldu, kemer mi kaldı vs. vs.) işinin ehli ve güzel işler yapan bir doktor. Araştırma yaparken her yeri didik didik ettim. Eski hastalarına bile ulaştım sosyal medya üzerinden. On yıl önce ameliyat ettiği hastaları vardı onların paylaşımlarını gördüm. Tek bir tane bile olumsuzluk bulamayınca karar verdim olmaya. Paradan ziyade biraz şans da lazım. Çok çok ünlü ve başarılı bir cerraha 30.000 ödeyip mağdur da olunabiliyor. Ya da yukarıda yorum yazan bir arkadaş gibi 3000 küsür liraya harika bir burna da sahip olunabiliyor. Yüksek meblağ alanlarda risk daha düşük olabilir ama %1'lik ihtimaldeki o 1 kişi siz olursanız istatistiklerin bir önemi kalmıyor maalesef. Burada çok ünlü bir cerraha ameliyat olup hayatı kararan bir kadının yazdıklarını okudum çok üzüldüm mesela. Hiçbir şeyin garantisi yok, keşke olsa. İyice araştırın, eski hastalara mutlaka ulaşın. Doktorun kendi paylaşımları yanlı dolayısıyla yanıltıcı olabiliyor. Olumlu düşünün, sonuç da inşallah olumlu olsun. Sevgiler.

Benim sadece estetik kaygı değildi çenemde aynı şekilde ekstra alt çene geri alma ameliyatı da olmam gerekli cok az alt çenem ileride ama ben o kadar takılmıyorum olmıcam çene ucum sivriydi gercekten hem mehmet bey tavsiye etti hem ben istedim o önde durus gitti görsel olarak şiş hala ama güzel olacak gibi cok değişti.burunla çene bütün olduğu için öneriyorlar bazen.gerçekten cok değişiyor ikisi beraber.benim yüzüm şiş suan ödemler mac seviyede ama bu hali bile güzel eski halinden doktorumdan da cok memnun kaldım cok ilgililerdi sağolsunlar ama fiyat uçuktu biraz onu belirteyim

merhaba, burunla birlikte bazı doktorlar çene ameliyatı yapıyormus, bunun sebebi nedir, çene ameliyatını siz mi talep ettiniz burnu göstermesi için doktor mu önerdi, dolgu mu yapılıyor, kalıcı bir işlem midir, bilgi verebilir misiniz
Benim sadece estetik kaygı değildi çenemde aynı şekilde ekstra alt çene geri alma ameliyatı da olmam gerekli cok az alt çenem ileride ama ben o kadar takılmıyorum olmıcam çene ucum sivriydi gercekten hem mehmet bey tavsiye etti hem ben istedim o önde durus gitti görsel olarak şiş hala ama güzel olacak gibi cok değişti.burunla çene bütün olduğu için öneriyorlar bazen.gerçekten cok değişiyor ikisi beraber.benim yüzüm şiş suan ödemler mac seviyede ama bu hali bile güzel eski halinden doktorumdan da cok memnun kaldım cok ilgililerdi sağolsunlar ama fiyat uçuktu biraz onu belirteyim

Merhaba burun revizyon muydu acaba ? Bir de çene için ne yaptırdıbız öğrenebilir miyim ? Çok geçmiş olsun bu arada

Merhaba burun revizyon muydu acaba ? Bir de çene için ne yaptırdıbız öğrenebilir miyim ? Çok geçmiş olsun bu arada
Evet canım revizyon benim sadece revizyonda değil yarık dudak vardı bende dudagıma ve burnuma aynı anda müdahale edildi özetle şu ödemli hali bile başarılı yani hocanin başarısını övmeden edemem ayıp olur.Çenemde küçültüldü uzundu biraz şimdi çok tatlı oldu çenem inince resim atarım suan çok şiş daha çenem dudağım.Ama kesinlikle törpüleme değil törpüleme çok zararlıymıs sadece beni ameliyat eden doktordan değil ablamda doktor ondan biliyorum törpüleyince çeneyi sinirler zarar görüyor ve hissizlik dediğimiz şey olusuyor çenemden fazla uzun kemik çıkarılarak yapıldı.Su burunu insana çevirdi doktor ben daha ne istiyim :)

Eklentiler

• 6EF446E7-69DB-440A-A2D8-2CB45F39FA71.webp
    6EF446E7-69DB-440A-A2D8-2CB45F39FA71.webp
    48 KB · Görüntüleme: 129
  • 488F57FF-70C0-411B-A694-BFFAA9E2B28D.webp
    488F57FF-70C0-411B-A694-BFFAA9E2B28D.webp
    48 KB · Görüntüleme: 133
Back
X