Doktor arkadaşlar bakabilir mi?

metuko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
6
3
1
36
Merhaba arkadaşlar,

Bugün genital bölgemde çıkan sivilcemsi nokta için pimpirikli davranıp doktora gittim. Doktor çok fazla soru sordu ve beni tedirgin etti. Bakire misin diyince hayır dedim, bunları da sivilceyi daha görmeden sordu. Kaç yaşında kadınım ama ailem tabii ki bilmiyor. Sorum şu acaba doktor bunu sisteme yazıyor mudur yani "hasta bakire olmadığını beyan etmiştir ve muayeneye geçilmiştir" gibi. Ve sisteme yazılıyorsa bunu bütün doktorlar görebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

benim bildiğim sisteme böyle bir şey yazılmıyor. doktor tamamen profesyonelliğinden ve muayene şeklini seçebilmek açısından sormuştur.

Yok artık..
Bunu size sadece spekulumla ve aşağıdan ultrasonla bakıp bakamayacağı için soruyor.
Sadece şikayetiniz tıbbı bir dille girilir.
O noktada hsv veya hpv olabilir tanı koymadı mı doktor?

sisteme geçse ne geçmese ne ? başka doktorlar görse ne gormese ne ? Ayrıca hiç zannetmiyorum ki sisteme böyle bişeyi geçsin

Basit bir sivilceymiş sadece, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

sisteme geçse ne geçmese ne ? başka doktorlar görse ne gormese ne ? Ayrıca hiç zannetmiyorum ki sisteme böyle bişeyi geçsin

Kardeşim doktor olacak, sistemden görebilir sonuçta bir yıl iki yıl sonra sistemden silinmiyor ya. Ben de zannetmiyorum ama emin olmak istedim.

Kardeşim doktor olacak, sistemden görebilir sonuçta bir yıl iki yıl sonra sistemden silinmiyor ya. Ben de zannetmiyorum ama emin olmak istedim.

Başka bir hastanenin kayıtlarını göremez tc kimlik no nuzu bilen bir doktor. Ancak aldığınız ilaçların listesini görebilir, doktor bir erkek arkadaşım söylemişti.

Yok sisteme böyle bir şey geçmez olur mu öyle şey. Muayene şeklini seçebilmek için sormuştur, bakire olanlara detaylı muayene pek yapamıyorlar sanırım.

Yok sisteme böyle bir şey geçmez olur mu öyle şey. Muayene şeklini seçebilmek için sormuştur, bakire olanlara detaylı muayene pek yapamıyorlar sanırım.
Ben de öyle düşünmüştüm ama emin olmak istedim, teşekkür ederim cevabınız için :)

Sivilce genital bölgede olduğu için cinsel yolla bulaşan bir hastalık mıdır acaba diye sormuştur sorması gayet doğal o yüzden. Çünkü hpv gibi virüsler genital bölgede siğiller yapabiliyor ve tedavisinin de buna uygun yapılması gerekiyor. Eğer ki bakire olsaydınız cinsell yolla bulaşan bir hastalıkla ilgili bir tahlil yapmamak için sormuştur yani

Ya ben ilk defa altan muayne oldum 10 gün önce smear verdim fakat sivilce, sigil bu hpv olsa görür muydu? Bunlar smear da mi bakılıyor...

bunları sende taharet alırken hissedersin zaten onun görmesine gerek yok ki canım. ayrıca oraya bakmışsa mutlaka görürdü
Haa ben hissetmiyorum :) ben işte normalde korkuyordum ve hic muayne olmadım... kasiklarimda ağrı olunca gittim iste smear alırken bakti ben su mu bu mu diye gitmediğim için bilemedim..

Yarinda smear sonucu çıkacak cok korkuyorum inşallah kotu bişey cikmaz

canım onlar eline temas eder zaten merak etme bişy yoktur ayrıca doktor alttan muayane etmş zaten bişey olsa kesin söylerdi için rahat olsun . Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah benden de istemişti doktor ama ben korktuğumdan yaptırmadım ne akılsa ! neyse 30dan sonra artık

muayene ederken dikkatli olmak adına sormuştur bakire misin diye..öyle şey mi olur sisteme bakire değil diye geçsin..hasta mahremiyeti nerde kaldı o zaman..sistemde en fazla tanı ve yazdığı ilaçlar görülür o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…