• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Bebeğimin Elini Görmediğini Söyledi

senatturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar herkese merhabalar.

14.hafta hamileyim. Dün doktora muayeneye gittim. Doktor ile yabancı dil konusunda fazla anlaşamadık. Bebeğimin sol el parmaklarını göremediğini söyledi ama üstünde durmadı fazla.

Fotoğrafı zoom yapınca parmaklarını yumru şeklinde mi yaptı yoksa doğuştan parmaksız mı doğacak şeklinde kafam karıştı. Herhangi bir akraba evliliğimiz yok, ailemizde de böyle bir vaka yok.

Sizce karındaki bebek ellerini yumru yapmış olabilir mi? böyle bir şeyle karşılaşan varmı?

Eklentiler

• IMG_1563.webp
    IMG_1563.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1565.webp
    IMG_1565.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
Değerlendirememe anlamında da söylemiş olabilir net göremediyse. Bir dahaki kontrolünüzde sorun aklınızda kalmasın.

Değerlendirememe anlamında da söylemiş olabilir net göremediyse. Bir dahaki kontrolünüzde sorun aklınızda kalmasın.
Çok teşekkürler cevabınız için, sanırım göremedikleri şeyleri söylemek zorundalar ama bu ihtimal bile uykumu kaçırdı çok etkiledi.

Ben 12. Haftada detayli usgde duymustum tomurcuk el diye yani daha parmaklar secilemiyor anlaminda icinizi ferah tutun biraz buyusun size ekrandan parmak bile sallayacak insallah annesi 🥹

Ben 12. Haftada detayli usgde duymustum tomurcuk el diye yani daha parmaklar secilemiyor anlaminda icinizi ferah tutun biraz buyusun size ekrandan parmak bile sallayacak insallah annesi 🥹
Çok incesiniz teşekkür ederim cevabınız için, hayırlısı olsun sizin içinde 🙏🏻☺️

Back
X