Doktor bebek uyuyor diye karnıma vurdu acilll bakar mısınız yaaa?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:
Hiç duymadım ben vallahi karna vurulduğunu. Benim hamileliğimde cinsiyet için gittiğimde bebek arkasını dönmüş uyuyor dedi doktorumuz. Birkaç kez kuvvetli öksür dedi sadece sonrasında pozisyonu değişmişti böyle bir yöntem varken neden karna vurmuş ki? Bişey olmaz canım tabi yavaş vurmuştur inşallah

Hiç duymadım ben vallahi karna vurulduğunu. Benim hamileliğimde cinsiyet için gittiğimde bebek arkasını dönmüş uyuyor dedi doktorumuz. Birkaç kez kuvvetli öksür dedi sadece sonrasında pozisyonu değişmişti böyle bir yöntem varken neden karna vurmuş ki? Bişey olmaz canım tabi yavaş vurmuştur inşallah
sinir oldum yaa

Töbe töbee

9 haftalik bebe fasulye gibi gorunur nerden belli olacak uyudugu doktor deli midir nedir

Bir sey olmaz merak etme

Doktorluk diplomasını pazardan almış heralde. Benim doktorum en fazla ultrason cihazının ucunu karnımda titretmişti 12. haftamda. Doktorunuzu değişirdiniz mi?

Çok saçma 9 haftalık bebegin uyudugunu nerden biliyor bence dktrunuzu degiştirin bende yeni dogum yaptım son aylarda benimki uyuyordu çikolata ye biraz yürü 15 dakika sonra tekrar bakayım diyordu ama benimki son aylarda

Back
X