Doktor beni kandırdı mı?

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Kendimi salak yerine konmuş hissediyorum.Gunlerdir aklimdaki düşüncelerden aşağılanmış hissinden kurtulamiyorum. Bir hastaneden gecen yil burun estetigi icin randevu almistim. Sehir dışına gidip muayene icin de para odemistim. Ameliyat gunu de 2016 ya verilmisti. Fiyat konusundan da bahseymisti doktor,bir yilda en fazla 500 tl artar demisti. Sonra zaman gecti o kadar ay bekledim. Doktorumla konuştuğumda fiyatlar degisti dedi.Siteye bir baktim fiyatlar uçmuş. Yani bana acik acik fiyat da şu oldu demedi yani beni fiyat konusunda muhattap almadi bile,siteye bakin dedi.baktigimda da şok oldum. Cunku kendimi asagilanmis hissettim. Bana soylenen fiyatin coookkk ustu yaziyordu orada. Suan cok sinirliyim günlerdir sakinlesemiyorum. Bilseydim coktan baskasina ameliyat olurdum ve iyilesirdim bile.sirf o doktor alaninda cok iyi diye onu tercih ettim. Simdiyse cok sinirlerim bozuk. Konu para degil kendimi kandirilmis hissetmem ve bana karsi tavrin yanlis gelmesi. Moralim cok bozuk. Giden zamana uzuluyorum. Bu yil sinavim oldugu halde o doktora ameliyat olmak icin bekledim. Simdi her seye bastan baslamak zorundayim. Yeniden doktor arayisi yeniden muayene bekleme sureci. Ya ne yapmam gerek bu durumda.beni muhatap almayan bir doktorla pazarlik yapamam zaten. Sinirimi gideremiyorum. Aileme de mahcup oldum. Kandirilmis hissediyorum kendimi.

Yaptığı etik olmamış evet.. Hayatın her alanında ne yazıkki böyle insanlar mevcut, keşke beklerken - oluyor mu emin değilim- tarih ve fiyat konusunda sözleşme tarzı kağıt imzalasaydınız.

Sıkmayın canınızı tekrardan araştırıp daha iyisini bulursunuz. Her işte bir hayır vardır.

Keşke paranı dolara koyaydın muhtemelen ondandır..

Aletler kullanilan malzemeler yurt dışından geliyorsa dolar artmasyla birlikte fiyatların da uçması mantıklı gayet.

Ben fiyatinda degilim bastan o fiyat soylenmedi. Bana gore zaten o olay doktorla aramizdaki sozlesmeydi. Soz sozlesme demek zaten. Ayrica bana en fazla 500 tl artar dedi 3 bin artar demedi

Ben fiyatinda degilim bastan o fiyat soylenmedi. Bana gore zaten o olay doktorla aramizdaki sozlesmeydi. Soz sozlesme demek zaten. Ayrica bana en fazla 500 tl artar dedi 3 bin artar demedi

Doktorun size soyledigi seyi hatırlaması cok zor. Onun icin yazılı bir kağıt almaniz gerekliydi.

Ama soyle soyliyim kira artmış, aletler yenilenmiş ve üstüne dolar da uçunca bu kadar bir artış olmasi muhtemel. Bir de iyi bir doktor diyorsunuz.

Siz bu sıkıntınızı kendisine soyledinI mi?

Fiyatı sadece doktor değil hastane yönetimi belirliyor sanırım
Size özel bir artış değildir kendinizi salak yerine konulmuş hissetmeyin
Bir konuşun isterseniz işlemlerinize geçen yıldan başlandığı için size ayrı bir indirim yapabilirler
Tatsız bir olay olmuş direk hastaneyi şikayet edin

Doktorun size soyledigi seyi hatırlaması cok zor. Onun icin yazılı bir kağıt almaniz gerekliydi.

Ama soyle soyliyim kira artmış, aletler yenilenmiş ve üstüne dolar da uçunca bu kadar bir artış olmasi muhtemel. Bir de iyi bir doktor diyorsunuz.

Siz bu sıkıntınızı kendisine soyledinI mi?

Kendisine soyleyecektim beni hatirladi, fiyat degisti siteye bak dedi.boyle dedigi icin fiyat konusunu acmadim.asagilarmis gibi söyledi. Fiyati sormamistim ona,kendisi fiyat degisti dedi. Fiyatinda da degilim tavri hosuma gitmedi.asagilandigimi hissettim

Bir konuşun isterseniz işlemlerinize geçen yıldan başlandığı için size ayrı bir indirim yapabilirler

Tamam belki de. Doktorla acik acik konusup ameliyattan vazgectigimi soyleyecegim.

Martta 4500 dedi en fazla 500 tl artar dedi,simdi ise 7 bin 8 bin olmus

Aslında madem bir gün belirleniyor fiyat da gün belirlenirken konurdu ödeme kısmen yapılırdı. Sizinki çok havada kalmış adam da bir güzel geçirmiş. Başka doktor bakın. Böyle gıcık olduktan sonra memnun olmazsınız.

Canim yanlis hatirlamiyosam dunde ayni konuyu actin.zaten hicbir ihtimalde yaptirmama karari almissin.daha neyin pesindesin :))

Canim yanlis hatirlamiyosam dunde ayni konuyu actin.zaten hicbir ihtimalde yaptirmama karari almissin.daha neyin pesindesin :))

Cok sinirlendim sinirimi gideremiyorum. Sinirimi gecirmeye çalışıyorum. Cok taktim kafama

Hastaneyi şikayet ne alaka? Ortada bir sözleşme yok. Fiyat artabilir denmiş. Bu kin bu öfke, yazık gerçekten. Doktor düşmanlığı moda olmuş şu devirde.

ay nasıl size danışmadan fiyat arttırdılar. İnanamıyorummm

Hastaneyi şikayet ne alaka? Ortada bir sözleşme yok. Fiyat artabilir denmiş. Bu kin bu öfke, yazık gerçekten. Doktor düşmanlığı moda olmuş şu devirde.

Konu fiyatin artmasi degil hastaneyi.sikayet etcek de degilim.doktor dusmani hic degilim. Bana karsi boyle bir tavirla soylemesi yanlisti. Kirildigim ve kandirilmis gibi hissettigim noktanin bu oldugunu da belirttim. Bastan da en fazla 500tl artar demesi yanlisti o zaman.fiyatlar tamamen degisir deseydi. Magduriyet yönü taraf tutmaya bagli,

Benim doktorlarla sorunum yok ama
Sizin okuduğunuzu anlamakla var sanırım
Doktorun değil hastane yönetiminin kararıdır yazmıştım
Ticarette ahlak diye birşey var. Ameliyat için gün verilmiş ayarlama yapılmış. En fazla 500 tl zam olur denmiş 2000 3000 zam gelmiş
Ama hastane yönetimidir başımızın tacıdır 3000 değil 103000 olsa verilir ödeyemezse rehin tutarlar onu yapan yerlerde vardı değil mi

Back
X