- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
Kendimi salak yerine konmuş hissediyorum.Gunlerdir aklimdaki düşüncelerden aşağılanmış hissinden kurtulamiyorum. Bir hastaneden gecen yil burun estetigi icin randevu almistim. Sehir dışına gidip muayene icin de para odemistim. Ameliyat gunu de 2016 ya verilmisti. Fiyat konusundan da bahseymisti doktor,bir yilda en fazla 500 tl artar demisti. Sonra zaman gecti o kadar ay bekledim. Doktorumla konuştuğumda fiyatlar degisti dedi.Siteye bir baktim fiyatlar uçmuş. Yani bana acik acik fiyat da şu oldu demedi yani beni fiyat konusunda muhattap almadi bile,siteye bakin dedi.baktigimda da şok oldum. Cunku kendimi asagilanmis hissettim. Bana soylenen fiyatin coookkk ustu yaziyordu orada. Suan cok sinirliyim günlerdir sakinlesemiyorum. Bilseydim coktan baskasina ameliyat olurdum ve iyilesirdim bile.sirf o doktor alaninda cok iyi diye onu tercih ettim. Simdiyse cok sinirlerim bozuk. Konu para degil kendimi kandirilmis hissetmem ve bana karsi tavrin yanlis gelmesi. Moralim cok bozuk. Giden zamana uzuluyorum. Bu yil sinavim oldugu halde o doktora ameliyat olmak icin bekledim. Simdi her seye bastan baslamak zorundayim. Yeniden doktor arayisi yeniden muayene bekleme sureci. Ya ne yapmam gerek bu durumda.beni muhatap almayan bir doktorla pazarlik yapamam zaten. Sinirimi gideremiyorum. Aileme de mahcup oldum. Kandirilmis hissediyorum kendimi.