Doktor beni kandırdı mı?

Ozel ama hastane sahibi, yoneticisi yada finansmancisi doktor mu? Boyle kararlar ortak verilir

Belki hastaneyle anlasmasinda oyle bir karar almistir ama benim arkadasim da ozelde ameliyat oldu 6 bin dedikleri halde 3 bine olur kimseye soyleme demisler. Yani ben guvenemiyorum insanlara. Olumlu yaklasmak istiyorum ama olmuyor.

Canını hiç sıkma. Doktorlar isim yaptıkça para arttırıyo. Ben araştırdım isim yaptığı halde 3000 lerde gezen bi doktora (3.500e) ameliyat oldum 2. Haftam herkes 3-6 aylık bi burun gibi yeni olamaz çok güzel diyo herkes. Araştır hiç olumsuzluğa düşme.

Canını hiç sıkma. Doktorlar isim yaptıkça para arttırıyo. Ben araştırdım isim yaptığı halde 3000 lerde gezen bi doktora (3.500e) ameliyat oldum 2. Haftam herkes 3-6 aylık bi burun gibi yeni olamaz çok güzel diyo herkes. Araştır hiç olumsuzluğa düşme.

Doktorunuzun ismi nedir?

Hayirli olsun burnunuz adiniza cok sevindim :) umutsuzluga dustum biraz cunku bir seneye yakin bekledim.

Belki hastaneyle anlasmasinda oyle bir karar almistir ama benim arkadasim da ozelde ameliyat oldu 6 bin dedikleri halde 3 bine olur kimseye soyleme demisler. Yani ben guvenemiyorum insanlara. Olumlu yaklasmak istiyorum ama olmuyor.

Belki yuzyuze konuşursan anlasirsin. Ben gozlerimi cizdirdirirken fiyat olarak 3000 dediler gidip musteri hizmetleriyle konustuk 2500 a indi en son.

Dolar arttı. Ayrıca o malzemelerin parasını doktor belirlemiyor. Ucuz olan doktorların çoğu malzemeleri Çin'den getiriyor. Neredeyse 20 katından düşük fiyata. Ameliyat olacağınız hastane ayrı para alıyor ki artık hastanelerde epey para istiyor artik. Ekibe ayrı para veriyor. Bu işin içinde olduğum için biliyorum. Bir süre estetik cerrahın yanında çalıştım.
Burun ameliyatı önemli ekip önemli kullanılan malzeme önemli. İyice araştırın.

Dolar arttı. Ayrıca o malzemelerin parasını doktor belirlemiyor. Ucuz olan doktorların çoğu malzemeleri Çin'den getiriyor. Neredeyse 20 katından düşük fiyata. Ameliyat olacağınız hastane ayrı para alıyor ki artık hastanelerde epey para istiyor artik. Ekibe ayrı para veriyor. Bu işin içinde olduğum için biliyorum. Bir süre estetik cerrahın yanında çalıştım.
Burun ameliyatı önemli ekip önemli kullanılan malzeme önemli. İyice araştırın.

Haklisiniz ama isin parasinda degilim. Mesajlara da cevap verdigim gibi doktorun tavrina bozuldum. Aman umrumda değil ameliyat olursan ol olmazsan olma dermis gibi siteye bak dedi.sonucta onca yolu teptim gittim muayene ucreti yatirip gun aldım. Bu kadar ugrastim. Bana kendi guzelce soyleyebilirdi

Back
X