Doktor beni kinar mi sizce

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
Bende sigil var doktor cildiye git onlar yakıyorlar dedi. Ağda jilet yapma diyor . Malum bisey kullanmak istemiyorum uzadı haftaya gidicem napcam doktor kınar mi

Sanmıyorum ama kınarsa da kınar sağlık için alamıyorsun sonuçta önemli olan bu

2 gundur kacinci konunuz denk geldigim bilmiyorum. Farkindaysaniz mecbursunuz buna ve sizin sagliginiz soz konusu emin olun tuyler doktorun umrinda degil

Bende sigil var doktor cildiye git onlar yakıyorlar dedi. Ağda jilet yapma diyor . Malum bisey kullanmak istemiyorum uzadı haftaya gidicem napcam doktor kınar mi
Onlar işin uzmanı, dokunmayın diyen bir meslektaşı var. Kınamaz zaten de siz içiniz rahat etsin diye baştan söyleyebilirsiniz

Öncesinde arayıp sanki bilmiyormuş gibi asistanına sorabilirsiniz. O bölgedeki kılları almalı mıyım yoksa zararı olur mu gibi?

Böylece siz öyle demiştiniz ben de öyle geldim demeye bahaneniz olur, ne diyeyim bilemedim.

Haklısın çöküntü girdim stres altındayım tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum
Sakin ol lutfen birsey yok. Sen tedavine odaklan bu kadar minik detaylara takilma. Sigil var iken temizlemek dogru degil zaten ama cok rahatsizsan sigilleri bolgelere dokunma makasla kisalt

Başka hastaneye gideceğim cildiye. Bana kadin dogumcu dedi ekleme diye

Başka hastaneye gideceğim cildiye. Bana kadin dogumcu dedi ekleme diye
Genitalinde yara olanların zaten almaması normal ki, emin olun alıp gelseniz daha çok şaşırırlar. Doktorlar ona bakmaz emin olun. Ki almanız hastalığı şiddetlendirir. Cildiyenin de size ilk önerisi jiletle almayın olacak zaten

Bakalım smear temiz. Sizce bisey olsa çıkar mi
Birsey olsa derken ben onu bilemem. Sadece bu hastaligi biraz arastirdigim icin biliyorum. Hpv tiplemesi yaptiracaksiniz tehlikeli turler var use kolposkopi gerekiyor o zaman belli olur. Sadece sigil ile iyi kotu birsey soylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…