Öncelikle şuan tam yorum yapamıyorum iyi ve ya kötü diyemem ama biz sağlıklı demek için biraz daha yüksek olmasını bekliyoruz dedi. Ben normalde adetten 2 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim adet günümde kan verdiğimde ise değer 86 idi aradan 1 hafta fln geçti ve değer 386 ya çıktı ama daha fazla çıkması gerektiğini söyledi kese 1000 betanin üzerinde gözüküyor MuşBetanız yeterince yükselmedi mi dedi kese için betanızın yükselmesi gerektiğini mi söyledi? 2 günde 1 artış önemli çünkü tek değerle bi şey söylemek doğru değil, kese için de erken daha.
Daha önce ilk gebeliğim düşük olduğundan bende biraz korkuyorum açıkçasıÖncelikle şuan tam yorum yapamıyorum iyi ve ya kötü diyemem ama biz sağlıklı demek için biraz daha yüksek olmasını bekliyoruz dedi. Ben normalde adetten 2 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim adet günümde kan verdiğimde ise değer 86 idi aradan 1 hafta fln geçti ve değer 386 ya çıktı ama daha fazla çıkması gerektiğini söyledi kese 1000 betanin üzerinde gözüküyor Muş
Ben doktorların niye bu kadar negatif gittiğini anlayamıyorum. Referans değerlerinde mesela 4 haftalık gebelikte beta 9 ile 750 arası. Bu kadar birbirine uzak bi değer varken herkeste farklı ilerlediğini, önemli olanın 2 günde 1 artış olduğunu bilmiyorlar mı biliyorlar ama insanı strese sokuyorlarÖncelikle şuan tam yorum yapamıyorum iyi ve ya kötü diyemem ama biz sağlıklı demek için biraz daha yüksek olmasını bekliyoruz dedi. Ben normalde adetten 2 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim adet günümde kan verdiğimde ise değer 86 idi aradan 1 hafta fln geçti ve değer 386 ya çıktı ama daha fazla çıkması gerektiğini söyledi kese 1000 betanin üzerinde gözüküyor Muş
Ama arkadaşımız 10 gün gecikmeyle 386 görmüş. Yani 6. hafta oluyor. Bu değer 6. hafta için gerçekten düşük. 86 gördükten bir hafta sonra 700 lü bir değerde olması gerekiyor..Ben doktorların niye bu kadar negatif gittiğini anlayamıyorum. Referans değerlerinde mesela 4 haftalık gebelikte beta 9 ile 750 arası. Bu kadar birbirine uzak bi değer varken herkeste farklı ilerlediğini, önemli olanın 2 günde 1 artış olduğunu bilmiyorlar mı biliyorlar ama insanı strese sokuyorlarbana değeriniz şu anki haliyle düşük gelmedi. Umarım keseyi görürsünüz sağlıkla ilerler
Ama arkadaşımız 10 gün gecikmeyle 386 görmüş. Yani 6. hafta oluyor. Bu değer 6. hafta için gerçekten düşük. 86 gördükten bir hafta sonra 1000 li bir değerde olması gerekiyor..
Geç dollenmede mümkun.Ben adete 10gun kala hamile kalmıştim gec dollenme yani dongum uzun 35 falan bir kere korunmadik sadece.Benim ilerlememede baya umutsuz bakıyordu doktor şu an 5 ayı bitirdik.6hafta olması gerekirken ultrasonda 3 4haftalık gözüküyordu ama her gittigimizde kese gelişiyordu 8haftada artik kalbi duyduk.Ama betaya hiç bakdirmadık ikinci hamileligimdi bu ilk ogrendigimde 2 3haftalik nokta vajinalde gözüktu hamilelik bile olduguna pek inanmiyordular ama sonuç şu an çok şukur mutluyuz.Şu an ultrasonda hep dikkat ediyor doktor unutmasın gec dollenme oldugunu diye 8gun falan fark var.Umarım bu arkadaşda saglicakla kucagina alirAma arkadaşımız 10 gün gecikmeyle 386 görmüş. Yani 6. hafta oluyor. Bu değer 6. hafta için gerçekten düşük. 86 gördükten bir hafta sonra 1000 li bir değerde olması gerekiyor..
Amin inşallahBen doktorların niye bu kadar negatif gittiğini anlayamıyorum. Referans değerlerinde mesela 4 haftalık gebelikte beta 9 ile 750 arası. Bu kadar birbirine uzak bi değer varken herkeste farklı ilerlediğini, önemli olanın 2 günde 1 artış olduğunu bilmiyorlar mı biliyorlar ama insanı strese sokuyorlarbana değeriniz şu anki haliyle düşük gelmedi. Umarım keseyi görürsünüz sağlıkla ilerler
Amin inşallahGeç dollenmede mümkun.Ben adete 10gun kala hamile kalmıştim gec dollenme yani dongum uzun 35 falan bir kere korunmadik sadece.Benim ilerlememede baya umutsuz bakıyordu doktor şu an 5 ayı bitirdik.6hafta olması gerekirken ultrasonda 3 4haftalık gözüküyordu ama her gittigimizde kese gelişiyordu 8haftada artik kalbi duyduk.Ama betaya hiç bakdirmadık ikinci hamileligimdi bu ilk ogrendigimde 2 3haftalik nokta vajinalde gözüktu hamilelik bile olduguna pek inanmiyordular ama sonuç şu an çok şukur mutluyuz.Şu an ultrasonda hep dikkat ediyor doktor unutmasın gec dollenme oldugunu diye 8gun falan fark var.Umarım bu arkadaşda saglicakla kucagina alir
Umarım dediğiniz gibi olur.. benim üç kürtajım var, ona dayanarak söyledim..
2 katına veya daha fazla artarsa evet. Adet günü 86 imiş. 2 günde 1 %60 artsa zaten şu anki betasına ulaşıyor bana çok düşük gelmedi
Umarım, siz de istiyorsanız yine rabbim size de sağlıklı ilerleyen bi bebiş nasip etsin inşallahUmarım dediğiniz gibi olur.. benim üç kürtajım var, ona dayanarak söyledim..
Teşekkür ederim, isteyen herkese inşallahUmarım, siz de istiyorsanız yine rabbim size de sağlıklı ilerleyen bi bebiş nasip etsin inşallah
386 ile 851 arası kaç gün geçti?Kızlar beta hcg 851 olmuş tü bugün iyimi sizce nasıl?
2 gün cuma günü 386 idi pazartesi 851 oldu386 ile 851 arası kaç gün geçti?
Çok iyi o zaman:)2 gün cuma günü 386 idi pazartesi 851 oldu
Ay şükürler olsun kalbim rahatladı biraz olsunÇok iyi o zaman:)
Amin, isteyen ve iyi anne olabilecek herkese inşallahAy şükürler olsun kalbim rahatladı biraz olsunRabbim herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?