Daha önce çok trajik bir gebeliğim oldu birseyler atlansın istemiyorum ama bildiğim kadarıyla işte yaşımız yaşantımız bilmem nelerimiz sonucu ve olcumler risk sonucu veriyor acaba gebelik sayısı bu işin neresinde diye dusunuyorumdaİkili test için asıl önemli olanın bebeğin ölçümleri ve kan sonucu olduğunu duymuştum.Ama doktor değilim tabii ki.Bence paniğe kapılmana gerek yok nası olsa ellerinde bebeğin ölçüleri ve kan sonucun olacak içine sinmiyosa vereceğin bilgilere göre riskin tekrar hesaplanmasını istersin.Geç kalmazsın bişeye yani.
Daha önce çok trajik bir gebeliğim oldu birseyler atlansın istemiyorum ama bildiğim kadarıyla işte yaşımız yaşantımız bilmem nelerimiz sonucu ve olcumler risk sonucu veriyor acaba gebelik sayısı bu işin neresinde diye dusunuyorumda
Ben o hatadan ki kaynagini henüz bulamadım sonucum 1:18 çıkınca dunyalar başıma yıkıldı sanki.hala hata var mı bilmiyorum ikinci aşamada almanyaya kan gonderdim.Prof a gittim 2 aya yakın perişan oldum.sonuç temiz çıktı çok şükür.hala içimde şüphe o tahlil neden bozuk çıktı bilmiyorum.Prof bebegi yanlış ölcmusler dedi ama bilmiyorum.en ufacık hatada bile sıkıntı. Birinin burun kemiğini heaaplamamislar burada okumuştum.o da çok çekmiş sonuçtan o yüzden hata olmasın derim.Kızlar yeri burasi değil ama acil bir durum
Bugün ikili test için kan verdim doktorumun asistanı formda gebelik sayısına 2 yazmış bunu kan verirken görünce koştur koştur geri döndüm doktorum bir hastanede tüp bebek başkanı ve aşırı yoğun içerisi bir sürü kalabalıktı ama girdim bu yanlış olnamismi 5 halbuki dedim. Oda bu düşündü değiştirecek oldu yok dedi doğru o kafayla çıktım kan verdik bitti gitti
Ama simdi icim bulandı hastaneyi arayacağım müdahale edeceğim etmesinden bu gebelik sayısı sonucu etkileyecek birsey mi? 1 yaşayan oğlum ,1 kürtaj ,1 16 haftalık sonlandirilan gebelik(bebeğin benim aşırı kanamalarimdan suyu bitti ) 1 boş gebelik var bu hikayeyi belirtmemis olması normal mi? Doktorum doçent oglumdaki tüp bebek kliniginden bir doktor açıkçası bir hata yapıldı sanırım bugün 12.haftadayim bebekte 1 hafta önden gidiyor tekrar yaptiracaksam zamanımda kalmayabilir ne diyorsunuz?
Hayır değil, endişe etmeyinTelefondan yazıyorum anlasilmamis sorum sanki sorum şu ki gebelik sayısı risk sonucunda değişiklik yaratan bir durum mu?
Inanmıyorum lab. Eksiğimi doktorun burun kemiğini bakmamasimi bizde harmony test yaptırmak istedik doktor gerek yok o paraları vermeye yaşınız genç dedi ikili yaptırdı yoksa risk hesapliyor ama 10000 kişiden 1 olmadigimizin bir garantisi yok. Benim yıkıldığım nokta doktorumun hata yapması lab. Arayıp 5 diye düzelttim sayıyı gebelikleride anlattım bakalım ne olacakBen o hatadan ki kaynagini henüz bulamadım sonucum 1:18 çıkınca dunyalar başıma yıkıldı sanki.hala hata var mı bilmiyorum ikinci aşamada almanyaya kan gonderdim.Prof a gittim 2 aya yakın perişan oldum.sonuç temiz çıktı çok şükür.hala içimde şüphe o tahlil neden bozuk çıktı bilmiyorum.Prof bebegi yanlış ölcmusler dedi ama bilmiyorum.en ufacık hatada bile sıkıntı. Birinin burun kemiğini heaaplamamislar burada okumuştum.o da çok çekmiş sonuçtan o yüzden hata olmasın derim.
Kendimde ne olduğunu hala bilmiyorum.biyokimyasal riskim 1:2 cikti.toplam riskte ise 1:18.ben de prena yaptirdim evet mecbur kaldım o kadar parayı verdim.gittim geldim yol parası Prof parası vs.derken çok gitti evet ama giden param oldu şükür.ha bir de psikolojim.Prof amniyosentez istemedi.hala içimde korku allah korusun.diğer arkadaşın burun kemigini yazmamışlar.Inanmıyorum lab. Eksiğimi doktorun burun kemiğini bakmamasimi bizde harmony test yaptırmak istedik doktor gerek yok o paraları vermeye yaşınız genç dedi ikili yaptırdı yoksa risk hesapliyor ama 10000 kişiden 1 olmadigimizin bir garantisi yok. Benim yıkıldığım nokta doktorumun hata yapması lab. Arayıp 5 diye düzelttim sayıyı gebelikleride anlattım bakalım ne olacak
Ben sizin sandım bi an gerçekten çok düşük çıkmış riskleriniz çok haklısınız ne zor günler gecirmissiniz şimdi iyisiniz ama dimi? Inşallah bundan sonrA çok güzel geçer bizim ailede el kusurları var eşimin ailesindede parmak eksiklikleri bunlar beni çok korkutuyor abimin çocuğunda oldu her iki eli birer parmak fazla doğdu bunlar için ayrintiliyi çok iyi bir doktora yaptirmamiz gerekiyorKendimde ne olduğunu hala bilmiyorum.biyokimyasal riskim 1:2 cikti.toplam riskte ise 1:18.ben de prena yaptirdim evet mecbur kaldım o kadar parayı verdim.gittim geldim yol parası Prof parası vs.derken çok gitti evet ama giden param oldu şükür.ha bir de psikolojim.Prof amniyosentez istemedi.hala içimde korku allah korusun.diğer arkadaşın burun kemigini yazmamışlar.
Çok çok çok zordu.iyi bir perinatolog lazım. Ben adanaya Prof a gittim yaklaşık 45 dakika baktı. İlk çocuğum da ayrintili ya gittiğimde 15 dk kadar bakmıştım başka dr.Ben sizin sandım bi an gerçekten çok düşük çıkmış riskleriniz çok haklısınız ne zor günler gecirmissiniz şimdi iyisiniz ama dimi? Inşallah bundan sonrA çok güzel geçer bizim ailede el kusurları var eşimin ailesindede parmak eksiklikleri bunlar beni çok korkutuyor abimin çocuğunda oldu her iki eli birer parmak fazla doğdu bunlar için ayrintiliyi çok iyi bir doktora yaptirmamiz gerekiyor
Bende de biyokimyasal risk 35/1 çıkmıştıKendimde ne olduğunu hala bilmiyorum.biyokimyasal riskim 1:2 cikti.toplam riskte ise 1:18.ben de prena yaptirdim evet mecbur kaldım o kadar parayı verdim.gittim geldim yol parası Prof parası vs.derken çok gitti evet ama giden param oldu şükür.ha bir de psikolojim.Prof amniyosentez istemedi.hala içimde korku allah korusun.diğer arkadaşın burun kemigini yazmamışlar.
Desene ben kolaztaz olacam yine.benim ilkinde kolestazim olduğundan mi acaba yüksek cikti:s razıyım ya bebek sağlıklı olsun da.Bende de biyokimyasal risk 35/1 çıkmıştı
Londraya test gönderdik temiz çıktı
Doktorum ikili testi yorumladığı zaman bişey çıkacağını sanmıyorum bebekte dedi
Ama sende ileriki gebelik haftan riskli olabilir Yüksek tansiyon riskini gösteriyormuş hcg yüksekliği
İkili test sadece bebekteki sorunları değil annede oluşabilecek sorumların sinyallerini veriyormuş
Annelik böyle bişey evlatlarımız iyi olsun keşke biz atlatırız dimiDesene ben kolaztaz olacam yine.benim ilkinde kolestazim olduğundan mi acaba yüksek cikti:s razıyım ya bebek sağlıklı olsun da.
Allahım kimsenin çocuğuna zarar vermesin inşallah.Annelik böyle bişey evlatlarımız iyi olsun keşke biz atlatırız dimi
AmiiiiinAllahım kimsenin çocuğuna zarar vermesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?