Doktor bulamıyorum...

Durumum biraz karışık olduğu için özeldeki doktor yardımcı olabilir mi bilmiyorum. Şu an zaten özele gidiyorum uzman bi doktora ama o bi Profesöre danışmak gerekiyor dedi. sizin önerdiğiniz yere bakıcam iyi bi doktor bulabilirsem giderim sağolun.
Mutlaka buşursunuz en ıyıler orada arayıp asıstanlarına danısın yada dr a maıl atın. Yönlendırsın. Emınım kısa zamanda atlatıcaksınız

Bak canım,kimse kimsenin ne hastalığı ne derdi var bilemez.Belki ben daha ağır bir hastalık mücadelesi içindeyimdir de,burada kafa dağıtıyorumdur.Belki daha ağır bir hastam vardır o süreci yaşamışımdır.O yüzden kimse kimseden alttan almayı hoşgörüyü beklememeli.Önce insan kendisi sağ duyulu olmalı.hasta olmak başkasına istediğin şekilde davranma hakkını vermez.Ve bak yazılarıma yeterince açıklayıcı yazmışım.Tamamen iyi niyetli bir cümle kurmuşum.Herkesin de eşref saati var.Sen benim ilk baştan beri yazdığımı okursan anlarsın zaten.Ama her insan gibi benim de hassasiyetim var.Bak kendin söylemişsin.Olumlu yapıcı yorumlarınız...hasta olan insana durduk yere de olumsuz yazmam sanırım.Neyse bu şekilde uzar.Şaşırttığım için üzgünüm,yorumlarımı beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Evet ilk mesajınla destek olmaya çalışmışsın tabi arkadaş yaşadığı stresten dolayı imalı bir cevap olarak anlamış ve karşı cevap vermiş aslında ikinizde daha yakın bir noktada buluşup konuyu kapatsanız kalp kırıklığı da olmazdı.Zaten senin olgun,durumlara her pencereden bakan ,temiz yorumlarına hayranım o yüzden konu uzadıkça şaşırdım canım.Tabi ki seninde sıkıntıların varmış umarım ikinizde feraha kavuşursunuz .

İnan'ın sabahtan beri doktor arıyorum bulamıyorum randevu yok hastaneler açmıyor dahi. Hiçbir akrabam Yok zaten hanımefendi öyle bi yorum yapınca olsa zaten onlara sorardım dimi Yani o yüzden sinirlendim. Neyse ben özür diliyorum kendisinden.

İnan'ın sabahtan beri doktor arıyorum bulamıyorum randevu yok hastaneler açmıyor dahi. Bir hafta içinde Karabük'e dönmem gerekiyor aynı zamanda kan hastasıyım kan sayımı yaptırıyorum her hafta onu aksattım onun için ayrı uğraşıyorum. Hiçbir akrabam Yok zaten hanımefendi öyle bi yorum yapınca olsa zaten onlara sorardım dimi Yani o yüzden sinirlendim. Neyse ben özür diliyorum kendisinden.

Karabük'ten geliyorum aslında ben orda özel bi hastaneye gidiyorum çorluya ailemin yanına geldim burada bi doktorum yok sevk alamam. 1 hafta içinde halletmem lazım böyle giderse Edirne'de bi profesöre gidicem 102 lira ücret alıyor ama yapacak bi şey Yok İstanbuldan alamayacağımı anladım
Ucreti iyiymis profesore gore ama capayi zorlayin derim.

Back
X